Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel Casa del Parque

  • Calle 19 Avenida 3era Casa, In front of the northestern corner of National Par, San Jose, Kostaryka

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.9
Fantastyczny 1,030 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.4
ZAREZERWUJ
8.9
Fantastyczny 1,030 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.4
Hostel Casa del Parque Located at Calle 19 Avenida 3era Casa, In front of the northestern corner of National Par, San Jose.
Hostel Casa del Parque
Costa Rica
San Jose San Jose Calle 19 Avenida 3era Casa, In front of the northestern corner of National Par
89% 1030
9.9344853 -84.0696787
Hostel Casa del Parque
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
8 Gru 2016
9.7

Very cool and nice place to stay! The location is very good, nearby the centre. And the hostel looks like hotel!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kostaryka, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Lis 2016
9.7

Everything was great

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Lis 2016
8.3

Estuvimos dos noches en este hostal en el dormitorio que ocupa toda la segunda planta. Es un espacio diáfano al subir las escaleras con camas y un baño. En este hostal viven un perro y un gato que no suponen ningún problema pero que andan libremente por todo el edificio, incluso en las camas del dormitorio y no se puede hacer nada al respecto. Una de las noches el gato compartió la cama conmigo. El edificio es muy bonito pero necesita alguna reforma. A pesar de todo lo recomendamos.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Dania, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Lis 2016
10.0

Very nice place and staff. Beautiful building and the best dormitory I've ever slept in.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kostaryka, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Lis 2016
9.1

Fui a este hostel por recomendaciones de amigos, me parece un lugar agradable. Soy de Costa Rica pero en ocasiones tengo que asistir a capacitaciones el fin de semana y se me es mas facil dormir en San Jose ya que vivo en una zona lejana, es probable que siga quedandome en este lugar ya que es muy accesible, no tengo que pasar por zonas peligrosas para llegar a el y aparte cuenta con una pequeña zona verde la cual disfrute mucho .

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kostaryka, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Lis 2016
9.1

Me gusto mucho el lugar, es bastante grande y se encuentra en un buena ubicación.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
12 Lis 2016
9.7

Unique building with a very pleasant atmosphere. Original 1950s mansion with tasteful interior design of the era. Has a very homely feel. The dorm room is really spacious and comfortable, feels like it's straight out of Madeline. Kitchen is well equipped. Location is fantastic; central but well buffered from downtown. Owner is a lovely guy. The only small issue is that they could use a WiFi repeater / access point / whatev for the front of the house or even the dorm.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kostaryka, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Lis 2016
10.0

El lugar me parece estéticamente muy agradable. Esta en una zona bonita de San José, tiene fácil acceso a teatros, paradas de buses, Zonas verdes y de diversión. Es ist sehr bequem und sauber, alles notig ist in der Nähe. Die Leute sind nett und die Atmosphäre cool. Es ist super schön.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Lis 2016
8.9

Very nice hostel, the staff is really kind and welcoming. The place is nice and clean and close to downtown. One night we ordered a pizza from pizza hut and the guy arrived ten minutes late from the time they said so the guy from the hostel complained so we got a free pizza... We will come back!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Lis 2016
9.7

Best hostel in town. Will recommend it to all of you! Cheers!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.