Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel Casa del Parque

  • Calle 19 Avenida 3era Casa, In front of the northestern corner of National Par, San Jose, Kostaryka

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.1
Znakomity 1208 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 8.7
ZAREZERWUJ
9.1
Znakomity 1208 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 8.7

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Sie 2017
7.1

This was a nice place to stay, but I had a few issues. I had requested their taxi service to pick me up from the airport, but they never showed up. I had to scramble and take an overpriced cab to the hostel. The atmosphere is odd, no one really talked to me except one guy the next morning who lived there. The shower is cold, which is expected of Costa Rica, but I thought the extra $2 charge and $10 charge for laundry was excessive. This hostel is okay, but I've found way better deals.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
4 Sie 2017
9.7

Very sympathique

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 18-24
  • Obieżyświat
  • 33 Recenzje
27 Lip 2017
8.0

Very well located and the hostel seems well guarded. Very few showers though which can lead to a long wait and they have a really bad rating if you want to pay in colones, which is weird for me as we are in Costa Rica and not in the US.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nikaragua, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Lip 2017
10.0

Fue comodo y barato... conoci nuevas personas y es muy accesible de locales cercanos. definitivamente volveria por mas

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kostaryka, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Lip 2017
9.4

Excelente servicio, el personal super amable! Excelent!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • edeyraastrid422
  • Meksyk, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
27 Lip 2017
9.7

Excelente hostal muy limpio, buen ambiente muy tranquilo de fácil acceso, muy cerca del centro, en general me pareció muy lindo lo único que recomendaría es poner otro baño con ducha ya que solo cuenta con uno

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
26 Lip 2017
9.4

Excelente lugar, staff amable y buena gente. Ubicado en un lugar cercano a las terminales y seguro.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
24 Lip 2017
7.1

The house was very pretty and interesting . . Old and colonial. Also, the location was pleasant. Our private room with bathroom was huge. However, there were several drawbacks. Everything was damp, because of the humidity, specifically our bed. There was mold on the pillows under the cases , and an overpowering musty smell in the room. I realize it is hard to combat humidity in an old house with that climate, but a larger effort could be made.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Hello, thanks for your comments, it is indeed a struggle to deal humidity on a tropical country where it rains 6 months of the year, we did offer you to put the sheets on the dryer for an extra cycle but your husband declined, and the scent you mention was because your air drying the sheet on an enclosed environment... doesn't help having extra humidity on the room

  • Anonimowy
  • Meksyk, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Lip 2017
9.7

Me gustó mucho el lugar, me encanto que tuviera una zona verde para relajarme, la estructura del lugar me encanto. Definitivamente volvería a ir, todo queda realmente cerca.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Lip 2017
9.7

Ostello carinissimo, pieno di persone adorabili. Lo consiglio vivamente a tutti coloro decidano di passare per San Jose

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.