Hostelworld.com

Hostel Casa Verde Santa Ana

Ceny
mapa
Recenzje
9.9
Znakomity 105 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 10.0
  • Bezpieczeństwo 10.0
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 10.0
  • Atmosfera 9.8
  • Czystość 10.0
  • Udogodnienia 10.0
ZAREZERWUJ
9.9
Znakomity 105 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 10.0
  • Bezpieczeństwo 10.0
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 10.0
  • Atmosfera 9.8
  • Czystość 10.0
  • Udogodnienia 10.0
Hostel Casa Verde Santa Ana Located at 7 Calle Poniente, Entre 8 y 10 av. sur. #25, Santa Ana.
Hostel Casa Verde Santa Ana
El Salvador
Santa Ana 7� Calle Poniente, Entre 8 y 10 av. sur. #25
99% 105
13.9923264 -89.5611798
Hostel Casa Verde Santa Ana
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
3 Maj 2016
10.0

Couldn't think of a thing I would change about this hostel!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, dwójka, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
2 Maj 2016
10.0

From all hostels we have stayed so far, this was the best one. Absolutely outstanding. We definitely and highly can reccommend it.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
16 Kwi 2016
10.0

One of the best hostels I've ever stayed at. The staff member was extremely friendly, helpful, and spoke English.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
19 Mar 2016
10.0

Lindo lugar. Excelentes personas. Mejor no se puede

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

gracias amigos, es un placer conocer personas como ustedes. familia casa verde

  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Kobieta, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
8 Mar 2016
10.0

best hostel I've stayed in...Carlos makes sure that you get everything you need, and Gerardo the driver very nice and useful for getting around. Very nice and relaxed atmosphere

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

thanks, and comeback soon. :)

31 Sty 2016
10.0

Carlos - the hostel owner - has perfected every aspect of this hostel. It is in a great location, within walking distance to the cathedral, supermarket, bus stop for volcano hiking etc. Carlos makes you feel very welcome. There are 2 excellently equipped kitchens with all the utensils, herbs and spices you could ask for. All beds have air con and a locker. There are plenty of places to relax. Great roof terrace to sunbathe. Wifi is very strong in the rooms. Very social but not a party hostel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Sty 2016
10.0

The owner was an incredible host and a wonderful resource. The facilities were clean, gorgeous, and created an atmosphere of comfort and fun. Warm pool, hot showers, great wine. All around amazing.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

thanks girls, comeback soon, my arms still open for you.

  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
12 Gru 2015
10.0
Przetłumaczone przez Google

Ok, zaczynajmy! Jest to hostel, nie widział się wcześniej w porównaniu do ponad 30 hosteli, w jakich byłem zbyt. Niesamowity! W skrócie, czyste i super zorganizowane. -2 Kuchnie z pełnym wyposażeniem (instrukcja ręcznie ekspres naciśnij espresso? Yup mo kiddin) - Czysty basen (nie śmierdzący staw jak wielu innych) , małym winiarnia! (Znów nie żartuje Yup!) więcej i więcej ... -Naprawiono Fanem na eaxh akademiku łóżku? Tak Przy okazji nie squicky łóżka piętrowe, tylko jeden poziom !!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

thnak you, have a great trip loco, jajajaj

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.