Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel Casa Verde Santa Ana

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.7
Znakomity 151 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.7
  • Bezpieczeństwo 9.8
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.5
  • Czystość 9.9
  • Udogodnienia 9.8
ZAREZERWUJ
9.7
Znakomity 151 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.7
  • Bezpieczeństwo 9.8
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.5
  • Czystość 9.9
  • Udogodnienia 9.8

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
21 Mar 2017
8.9

One of the best hostels I stayed at! Super friendly staff always willing to help and give tips, amazing kitchen, cinema room with lots of movies, a pool... The rooms are spacious, there are no bunk beds (yay no top bunks), everyone gets a fan, light, charger etc. and even a kind of rack to put your clothes and backpack on. Not really a party hostel but very nice atmosphere, lots of different people of different ages and willing to chat.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

many thanks for this comment, have a nice trip. carlos

16 Mar 2017
10.0

Such a lovely hostel. Impeccably clean and superbly run. Stop your search right now and just book this place! On our second visit we got a free room upgrade (one of the nicest rooms we've had on this trip), and also got a free ride to San Salvador the next day. Bonus!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
14 Mar 2017
10.0

Fantastic stay, staff so friendly and helpful. This is by far the best hostel I have ever stayed in.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
8 Mar 2017
10.0

Perfect hostel; Big areas to hang out, nice kitchens, a pool, fast wifi and nice staff

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thanks, this comment is very important for us. Carlos

  • jalarge7225
  • Anglia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
8 Mar 2017
9.4

Carlos and the team are fantastic, the kitchens are amazing, the pool is great, but the showers steal the show!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Many thanks for this comment, have a nice trip my friend.. Carlos :)

  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
7 Mar 2017
10.0

A great place to stay. Carlos was an awesome host, and would do anything to help you or organize for you.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

thanks for this comment. have a nice trip and comeback soon. carlos :)

  • trevors
  • Kanada, dwójka, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Mar 2017
10.0

Just a perfect hostel! Carlos and his team are amazingly helpful and truly great hosts. Fantastic private rooms for a great deal. The pool is super clean and the kitchens are the best equipped we've seen anywhere in the world!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thanks, have nice trip. Carlos :)

18 Lut 2017
7.7

We'll run place, dorm room noisy and mozzi infested, no atmosphere when I was there, good facility's

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Lut 2017
10.0

Amazing place!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

amazing guest ;) thanks marylise, anjoy your trip. carlos :)

  • Anonimowy
  • Anglia, Grupy mieszane, 25-30
  • Obieżyświat
  • 53 Recenzje
7 Lut 2017
9.7

Phenomenal Hostal!!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

many thanks for this comment, is the best for us. carlos :)

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.