Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel Casa Verde Santa Ana

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.9
Znakomity 113 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 10.0
  • Bezpieczeństwo 10.0
  • Lokalizacja 10.0
  • Personel 9.9
  • Atmosfera 9.7
  • Czystość 10.0
  • Udogodnienia 10.0
ZAREZERWUJ
9.9
Znakomity 113 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 10.0
  • Bezpieczeństwo 10.0
  • Lokalizacja 10.0
  • Personel 9.9
  • Atmosfera 9.7
  • Czystość 10.0
  • Udogodnienia 10.0
Hostel Casa Verde Santa Ana Located at 7 Calle Poniente, Entre 8 y 10 av. sur. #25, Santa Ana.
Hostel Casa Verde Santa Ana
El Salvador
Santa Ana 7� Calle Poniente, Entre 8 y 10 av. sur. #25
99% 113
13.9923264 -89.5611798
Hostel Casa Verde Santa Ana
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 18 Recenzje
16 Sie 2016
10.0

One of the best hostels I've stayed globally - everything is neat and well thought out. The pool is great, the beds are comfy, the lockers have sockets for charging and Carlos --the owner-- is awesome and friendly, always helping out. Bottom line: do not stay elsewhere if you go to Santa Ana!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

mil gracias che, fue un gusto conocerlos a ti y a tu inseparable chica. por favor disfruten su viaje al maximo y vuelvan pronto. dile a la piva que cuando ella se fue, justo volvio el agua :) abrazos che

  • Anonimowy
  • Anglia, dwójka, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
28 Lip 2016
9.7

This is the only place to be in Santa Ana. What a fantastic hostel. Carlos has thought of everything from individual lights,sockets and fans around your bed to well equiped kitchens, games and hammocks. Even the lockers have charging points in them and boxes for this smelly shoes!! Keep up the excellent work.Carlos has an amazing place so check it out.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Lip 2016
10.0

This hostel is amazing! Honestly the best hostel I have ever stayed in. Carlos the owner and his cousin, also Carlos, went above and beyond to make us feel welcome and help us any questions we had. We also received a lot of help when it came to sorting out our bus into Nicuragua. The staff are all so friendly and the place is so clean. I would recommend this place to anyone in a heartbeat.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

you are the best, thanks for this comment. carlos :)

4 Lip 2016
9.4

Kitchen was packed of helpful stuff.. The staff was nice and the place was clean

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Cze 2016
10.0

Absolutely beautiful Thank you very, very much 😊😊😊

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Cze 2016
10.0

By far the BEST hostel i have ever stayed in. Bets kitchen (2 infact), close to the buses, bed are comfy, bathrooms are super clean. Loved it so much i stayed alot longer than planned!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Obieżyświat
  • 46 Recenzje
25 Maj 2016
10.0

If you didn't give this hostel a 10, you didn't stay here.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
3 Maj 2016
10.0

Definitely one of my favorite stays in Central America. Carlos is fantastic and really makes you feel at home. Beds are comfortable, washrooms are clean & the kitchen is well equipped. They even have a wine cellar! Love it!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
3 Maj 2016
10.0

Couldn't think of a thing I would change about this hostel!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
2 Maj 2016
10.0

From all hostels we have stayed so far, this was the best one. Absolutely outstanding. We definitely and highly can reccommend it.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.