Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel Casa Noda

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.9
Fantastyczny 212 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.3
ZAREZERWUJ
8.9
Fantastyczny 212 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.3
Hostel Casa Noda Located at NS bldg 6-1 Motofuna-machi Nagasaki City, , Nagasaki.
Hostel Casa Noda
Japan
Nagasaki 850-0963 NS bldg 6-1 Motofuna-machi Nagasaki City
89% 212
32.7487096 129.8721165
Hostel Casa Noda
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • jedikris2009
  • Indonezja, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
16 Wrz 2016
8.6

Really close to the station, nice and helpful staff, great common room atmosphere, decent kitchen and other facilities.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 41+
  • Obieżyświat
  • 23 Recenzje
13 Wrz 2016
10.0

El hotel esta en un sitio inmejorable tanto connrespecto a la llegada al lado de la estacion de JR como equidistante para ir a cualquier parte de la ciudad.El personal es extremadamente amable servicial y colaborador. Ademas la limpieza es exquisita y extrema. Al menos cuando yo estuve, se genero un muy buen ambienteentre la gente que estabamos alli hospedados. Ademas el personal domina totalmente el ingles. Una inmejorable relacion calidad precio para estar en Nagasaki. 

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Ekwador, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
7 Wrz 2016
9.1

Really close to the JR station, nice and clean place

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
31 Sie 2016
10.0

very close to the station, very friendly staff. recommended.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
29 Sie 2016
8.0

Went to Nagasaki just for a day. Overall the place is just OK, beds are not the greatest (looked old), not that very clean and there were people sleeping on the floor (idk if they have that option in here to book). Thay have a fridge and the staff speaks English and they are very friendly. Very near to Nagasaki JR station, and 2 minute walk to the train car that gets you to the museums or the south part of the city.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
25 Sie 2016
10.0

Great place right next to a tram stop. Walking distance to Nagasaki Station, the harbor, art museum, China Town etc. The smaller size of this hostel gave it a homey vibe, I'd definitely stay here again!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
10 Sie 2016
8.9

Great location, walkable from Nagasaki station. Only one shower and laundry facilities only available during inconvenient hours.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Lip 2016
9.4

Great atmosphere, nice bed, staff very helpful. Close to the train.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
22 Cze 2016
8.6

I stayed just one night. Good location, easy to get from train station. Not easy to meet others travelers). Good wifi.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
19 Cze 2016
10.0

Great place, great staff!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.