Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel Casa Jacaranda

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 269 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 8.1
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 7.5
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 7.9
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 269 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 8.1
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 7.5
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 7.9

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • BEATRICEodelli
  • Włochy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Wrz 2017
9.1

Hostel was clean, comfy and breakfast in the inner garden with volcano view was amazing. Highly recommended

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
28 Sie 2017
9.7

Very friendly and helpful staff. Nice, and VERY clean space. Service, rooms, bathrooms and breakfast all perfect especially for this price. 100% recommended

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szkocja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
6 Sie 2017
8.0

Clean, well run hostel, slightly out of the way and lacking in a bar. They tried to charge me double because I had a visitor over one night... they even had the night watchman knocking on my door to tell me so... Very uncool, I have never experienced anything like this before!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
29 Lip 2017
8.6

Hostel correct pour court séjour. Déjeuné inclus c'est un plus pour le secteur. Pas beaucoup d'ambiance. Et peu de salle de bain pour le nombre de lits.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Lip 2017
10.0

Perfect place for a stay when you visit Antigua. :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
10 Cze 2017
6.6

Staff was great. However, no wifi in dorms. Only two power outlets for 6-bed dorm?! Everybody has a cellphone these days.. who gets to charge it? They do have a kitchen but nobody gets to use it since they say it is a restaurant. They won't even give you a spoon after breakfast. And the staff can't get you one because the kitchen personal puts a padlock on the kitchen door. Unnecessary.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
29 Maj 2017
7.4

This hostel was ok. Dorm rooms were nice and the beds were comfy. Was looking forward to the pancake breakfast, however you have to pay extra for that. What they offered was very basic. Don't expect a party vibe or even a little atmosphere.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • kathleensheahan2769
  • Australia, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 20 Recenzje
25 Maj 2017
6.9

Pros: friendly staff, ok location, basic free breakfast. Private room better than dorm. Cons: dorms at the back were terrible, dark and dingy. We stayed here for the free breakfast that all the reviews raved about BUT we asked about this and that's for a "special price" meaning you pay for the good breakfast! Internet didn't work well either

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • viajandoconxavier1430
  • Meksyk, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
23 Maj 2017
10.0

Excelente servicio, limpieza y rico el desayuno. Muy buena ubicación esta caminando sercas de todo. Espero volver pronto al mismo hostal. Las chicas que te reciben siempre están atentas a cualquier duda que uno tenga. Si te interesa llegar también te recomiendo ir al café ☕ Fernandos esta a escazas dos cuadras rico café y chocolate para disfrutar ese hermoso lugar. Espero te sirva mi comentario y no dudes en visitar Antigua

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Maj 2017
9.1

Really good hotel with lovely staff Really clean Near to the market and supermarket Only fruit and yogurt for breakfast (we thought well have 3 choices as mentionned on booking)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.

×