Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel California

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
5.4
Ocena 1,478 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 5.8
  • Bezpieczeństwo 5.9
  • Lokalizacja 5.6
  • Personel 5.2
  • Atmosfera 5.2
  • Czystość 5.1
  • Udogodnienia 4.8
ZAREZERWUJ
5.4
Ocena 1,478 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 5.8
  • Bezpieczeństwo 5.9
  • Lokalizacja 5.6
  • Personel 5.2
  • Atmosfera 5.2
  • Czystość 5.1
  • Udogodnienia 4.8
Hostel California Located at Via Lambrate,18, , Milan.
Hostel California
Italy
Milan 20131 Via Lambrate,18
54% 1478
45.4899360 9.2256953
Hostel California
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
24 Wrz 2016
3.4

Be prepared to be charged 10 euros extra for unavoidable fees. They charge you for sheets even if you bring your own, they charge you for a towel even if they dont provide you with one. They not only are a 1 hour walk from anything, they are not honest.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
23 Wrz 2016
2.9

Te cobran un sobre precio al llegar por la cara. La atención al cliente es pésima y con mala educación el peor hostal al que puedes ir ...

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
21 Wrz 2016
7.1

Rooms are small and a tight fit. Close to metro station

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
21 Wrz 2016
8.9

Camere spartane,staff attento e premuroso, ottima atmosfera conviviale

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
21 Wrz 2016
3.1

El personal de recepción es antipático. En la reserva de la página pone que todas las tasas o impuestos están incluidos y luego te hacen pagar 2€ por día... La habitación en la que estábamos era una buhardilla, nos toco debajo de la ventana, la cual no se podía cerrar, así que ahora estoy resfriada... El baño además de ser un asco y oler fatal, cuando te bañas tienes que hacerlo tumbada, ya que el baño también es buhardilla y no cabes en la bañera... La limpieza del hostel deja mucho que desea

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Wrz 2016
4.0

Assurdo che non é permesso cucinare nel ostello , alla domanda a quelli del personale "come cucino la pasta ?" Lui risponde "usa il microonde " e pagare 2,6€ al giorno per le lenzuola è in altra truffa , visto che sono degli scomodi sacchi a pelo su luridi materassi !

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
16 Wrz 2016
2.0

The guy at the reception ask us for more money just to stay together, ww didn't had a problem to stay separated, maybe there wasn't enough space for all of us, but he send me and other one of my friends to a different room with 8 beds available. Also we didn't had the key of the dorm so you have to keep ringing the door bell until someone lets you in.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
15 Wrz 2016
2.0

This place was not pleasant to stay in, it felt like it had not been cleaned in months, the facilities (Bathrooms ect) were shocking and it was definitely not value for money.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • El Salvador, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Wrz 2016
7.7

Me Hospedé mas de cuatro dias ahi. Todo està bien. Solo lo malo es q en La Cosina o Comedor no te Permiten consumir Tu propia Cerveza. Eso no me Gustó. Pero si te permiten llevar vino. Wisky. Etc. Eso no es Logico. Solo porq ellos venden Cerveza muy Cara. Asi esa politica debe Cambiarla George. Es El Dueňo.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Wrz 2016
6.0

Hidden fees for everything, expect to pay at least an extra 5 euro.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.