Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel California

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
5.2
Ocena 1649 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 5.6
  • Bezpieczeństwo 5.5
  • Lokalizacja 5.6
  • Personel 4.9
  • Atmosfera 5.2
  • Czystość 4.8
  • Udogodnienia 4.8
ZAREZERWUJ
5.2
Ocena 1649 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 5.6
  • Bezpieczeństwo 5.5
  • Lokalizacja 5.6
  • Personel 4.9
  • Atmosfera 5.2
  • Czystość 4.8
  • Udogodnienia 4.8

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Maj 2017
7.7

La scala colorata che ti accoglie all'ingresso trovo sia un ottimo biglietto da visita...la struttura sembra tenuta bene, le lenzuola ed il bagno del dormitorio femminile erano puliti.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Maj 2017
8.9

Super schönes Hostel. Nette Leute. Nah gelegen am Supermarkt und an der Via Venezia (riesen Einkaufsstraße). Freundlicher Empfang. Wir hatten einen sehr schönen Aufenthalt. Dankeschön. Nur zu empfehlen. :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
12 Maj 2017
2.6

El problema es que pagas mas de.lo que dice en el anuncio. Y la seguridad de las habitaciones es nula. Las puertas estan abiertas. No me gusto que cualquier persona pueda entrar.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
11 Maj 2017
6.6

I only stayed here one night, otherwise I would have been more worried about security. Bathroom was not very clean, sheets didn't feel or look clean, wifi only worked on the very top floor, the hostel charges €1.50 just to print one page. It didn't seem to be too far away from the central station (cost €10-11 to get there) but didn't want to risk having trouble finding the place and paid for a taxi. The sign only says "California" which could be confusing. Staff were stand offish.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
6 Maj 2017
2.9

La peor experiencia en Hostel que he tenido, el personal se portaba pésimo con todos los que nos hospedabamos, no le recomiendo a nadie este hostel

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Maj 2017
3.1

- located far away from everything - hard to get around if you don't speak Italian - hostel and rooms were messed up and too small - prices too high (ok, milan is expensive) - staff is unfriendly and unqualified

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • tomtesla
  • Niemcy, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
6 Maj 2017
2.3

Sogar für den Preis unter aller Sau. Selten so unfreundliches, unmotiviertes und unhöfliches Personal erlebt. Keine Schlüssel, keine Sicherheit, kein Stauraum und Bäder total verschmutzt.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Maj 2017
2.9

Absolutely worst!! No doors, no locks in the entire house. Horribly dirty. Dirty blankets, only one schert to ly on and cover up at once. 12 people in tiny room. No ladders on the bunk beds, no locks on the tiny lockers. Tiny common area with tables and chairs, no couch or anything comfy. Gross kitchen, never clean. Would never stay there again, not even for free!

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Maj 2017
2.3

Nunca vi en mi vida un hostel tan desagradable, habitación sucias y con mal olor, baños tapados y sucios nunca vi algo más horrible, el personal siempre de mal humor, no volvería ni que me lo regalen

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
5 Maj 2017
2.6

Dieses Hostel ist das mit Abstand schlimmste Hostel, in dem ich je gewohnt habe!!! -Es gibt keine Schlüssel! -Viele Löcher in den Bettdecken -Badezimmer:Schimmel -KeinLicht im Bad -Absolut unfreundlich,umverschämtes Personal, was die Gäste schlecht behandelt -nur unzufriedene Gäste um mich HORROR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.