Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel Buffalo Niagara

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.2
Znakomity 829 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 8.8
ZAREZERWUJ
9.2
Znakomity 829 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 8.8

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, dwójka, 25-30
  • Obieżyświat
  • 47 Recenzje
28 Lut 2017
9.4

Nice quiet hostel in a good location

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
20 Lut 2017
10.0

Staff is comprised of informative communicators! Hostel was very clean and safe, located up the road from the police station. Even better, it neighbors restaurants and theaters! I stayed here while sitting for the bar exam and the staff was very accommodating, even sharing the best "study spots" in town. If I'm in town, I'll likely stay here again. Thanks for the hospitality!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Lut 2017
10.0

Great place to stay while you're in Buffalo. Friendly staff - free coffee in the mornings. I only stayed one night mid-week winter season and it was pretty empty.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Lut 2017
8.6

Had a great time, as always the staff is great.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Wietnam, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
6 Sty 2017
8.9

It was a nice stay at this hostel. Spacious and clean room, bathroom also very clean.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Lis 2016
8.6

all right, very clean but too cold in the night

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Lis 2016
9.1

Great hostel, super cozy atmosphere and easy to meet others. Not too far away from the bus station or bars and restaurants. When I was there, they had an art exhibition which was also pretty cool!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
26 Paź 2016
10.0

Emplacement plein centre-ville, pas loin de la gare routière mais à 3h30 de marche de la gare ferroviaire (1 bus par heure pour rejoindre une autre connexion de bus) Mobilier un peu vétuste, mais atmosphère très sympathique, personnel attentionné, courtois, avide de partager les informations. On se sent bien et totalement en sécurité. Je recommande.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
25 Paź 2016
9.4

Very nice and social hostel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Paź 2016
9.7

The staff was so nice to help me with all my many questions! Nice place to stay. Loaction is perfect. Right where everything happens.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.