Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel Buffalo Niagara

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.0
Znakomity 800 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 8.8
ZAREZERWUJ
9.0
Znakomity 800 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 8.8
Hostel Buffalo Niagara Located at 667 Main Street, , Buffalo.
Hostel Buffalo Niagara
USA
Buffalo NY New York 14203 667 Main Street
90% 800
42.8927244 -78.8720512
Hostel Buffalo Niagara
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Wrz 2016
9.7

Die Küche ist der Hammer! Riesengross und super ausgestattet! Hostel ist sehr ! sauber hab ich so noch nie gesehen. Kaffee und Tee steht zur Verfügung!!! Viele Bücher und magazine. ABER im Zimmer: die Klimaanlage ist zu kalt eingestellt und sehr sehr laut!! Das kann man nicht umstellen. Alle im Zimmer hatten kalt und ich war 4 Nächte dort habe also einige Gäste gesehen die auch der Meinung waren. Es windet sogar richtig je nachdem welches Bett du hast. Und WLAN im Zimmer 303 kein Zugriff.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 31-40
  • Obieżyświat
  • 38 Recenzje
27 Sie 2016
10.0

Brilliant hostel. An example of what s hostel must and should be. Fantastic receptionist. Fabolous location. All really awesome

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Turcja, Mężczyzna, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
26 Sie 2016
9.7

I stayed 3 nights clean comfortable cosy nice kitchen and clean bathroom, Fun activities is out of eye but staying and using kitchen is marvelous.You can find some pubs around the hostel. It is central. l wish l could stay mixed room instead male room because l booked mixed room.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Rumunia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Sie 2016
9.1

The place is sick. Love it. The atmosphere sucks because of a little thing called internet. Everyone sits on there phone all day. In a room with 7,8 people the one that s talking is usually the one that s out of battery juice, on his phone. To the manager: pls don't pay the internet bill for one month to see the difference. Thx😒

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Sie 2016
9.7

fabulous...thank you !!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Sie 2016
6.3

Okay location if your going to visit the falls, 40 minute bus journey. One/two nights max (we stayed 3 and was too much, there really isn't that much to do!!)

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
20 Sie 2016
7.4

Great Hostel in fact, I really liked the location, the alternative style and the choice of free books at this hostel. What I didn't like was the atmosphere, it was a Saturday night in high season but everyone was on his own, no socializing at all and I really missed having an outdoor area...But the worst part was, that my taxi, which was ordered by the hostel stuff, didn't show up in the morning (4:30 am) and I almost missed my flight. Don't drive with ZID!!!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • dipietrodaniele3589
  • Włochy, Mężczyzna, 25-30
  • Obieżyświat
  • 28 Recenzje
18 Sie 2016
7.7

Very nice hostel! It's very big, spacious and clean. The kitchen is also big and well equipped. Optimal solution if you want to visit the Niagara falls.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Sie 2016
8.0

A great but quiet hostel in the theatre district of buffalo. Within walking distance to restaurants and subway stations. The rooms are spacious and bathrooms were kept clean

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Sie 2016
9.4

Eins der besten Hostels in dem ich je war. Supergemütlich, toll und außergewöhnlich eingerichtet. Sehr sauber und superbequeme Betten. Würde jederzeit wiederkommen, wenn Buffalo etwas mehr zu bieten hätte ;)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.