Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel Buffalo Niagara

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.1
Znakomity 781 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 9.0
ZAREZERWUJ
9.1
Znakomity 781 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 9.0
Hostel Buffalo Niagara Located at 667 Main Street, , Buffalo.
Hostel Buffalo Niagara
USA
Buffalo NY New York 14203 667 Main Street
91% 781
42.8927244 -78.8720512
Hostel Buffalo Niagara
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
20 Sie 2016
7.4

Great Hostel in fact, I really liked the location, the alternative style and the choice of free books at this hostel. What I didn't like was the atmosphere, it was a Saturday night in high season but everyone was on his own, no socializing at all and I really missed having an outdoor area...But the worst part was, that my taxi, which was ordered by the hostel stuff, didn't show up in the morning (4:30 am) and I almost missed my flight. Don't drive with ZID!!!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
15 Sie 2016
8.0

A great but quiet hostel in the theatre district of buffalo. Within walking distance to restaurants and subway stations. The rooms are spacious and bathrooms were kept clean

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Sie 2016
9.4

Eins der besten Hostels in dem ich je war. Supergemütlich, toll und außergewöhnlich eingerichtet. Sehr sauber und superbequeme Betten. Würde jederzeit wiederkommen, wenn Buffalo etwas mehr zu bieten hätte ;)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
11 Sie 2016
10.0

A great, comfortable hostel.. probably one of my favourites. Staff are super nice, rooms are spacious and didn't feel crowded even though was 8 in the room. The limited check in time during the day was a little annoying - but understandable. And also, Buffalo is a great city! Hope to stay again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
10 Sie 2016
9.7

This hostel was really clean and it has human friendly environment. I am really satisfied to stay in Hostel Buffalo Niagara and will stay in this place aga8n when I visit in Niagara.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Sie 2016
8.6

Very clean and tidy place, good facilities such as: lockers, really good kitchen, bathrooms, lounge(sitting area), security is good. Transport to Niagara Falls and surrounding areas is just a 5-10 min walk away. Oh and an easy check out as well

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
6 Sie 2016
9.4

Buffalo hat an sich nicht viel zu bieten, außer den Hafen, welcher sehr schön und belebt ist. Wir würden trotzdem niemandem empfehlen hier viel Zeit zu verbringen. Der einzige Vorteil ist, dass man für 2$ pro Weg (50min) zu den Niagarafällen kommt. Das Hostel können wir absolut weiter empfehlen, es hat uns den Aufenthalt sehr angenehm gemacht. Man kann die große Küche nutzen und die Leute sind alle sehr kommunikativ. Kleines Manko: Die Bäder sind für unseren Geschmack zu offen gestaltet.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
5 Sie 2016
10.0

tres belle hostel pour tous!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
1 Sie 2016
8.0

버팔로 다운타운에 위치해서 위치는 굉장히 좋았어요. 그렇지만 이 도시 자체에 사람이 별로 없는지 호스텔은 생각보다 조용했어요. 그렇지만 만족! 스탭들도 굉장히 친절하였고, 청결도도 괜찮았어요. 방의 천장은 높은데 침대 프레임이 낮아 계속 머리를 박을 수 있으니 조심하고, 또 최신 호스텔처럼 침대마다 개인 전등이나 콘센트를 꽂는 곳은 없으니 참고하세요. 그렇지만 저는 6인실에 4명만 있어서 딱히 불편 없이 사용했어요. 욕실 용품은 수건만 제공되니 참고해서 즐거운 여행 되시길! (슬리퍼도 챙겨가심을 추천드려요) 전반적으로 만족스러운 숙소였어요 =)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Sie 2016
9.7

Excellent!! This hostel is a amazing! My stay was very good, especially due to the cleanliness, comfortable beds and friendly staff.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.