Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel Brasil Boutique

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.0
Znakomity 78 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 9.0
ZAREZERWUJ
9.0
Znakomity 78 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 9.0

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
14 Lip 2017
10.0

Melhor de São Paulo.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, dwójka, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
1 Maj 2017
9.4

Friendly guys working there! Great location, comfy beds, clean rooms and bathroom.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
27 Kwi 2017
7.4

2 girls in a shared dorm of 8 beds and it wasn't fully booked so it made it less conjested in the room. A great location from Beco do Batman and some great restaurants in Villa Madelina. Shower could be a bit more warmer and cleaner but overall it's good for a couple nights stay. Staff are friendly and adequate storage (locker and draw each).

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
14 Kwi 2017
9.4

Pessoal nota 10! Camas confortáveis, local super central e seguro, adoramos o pessoal que nos ajudou muito e também fomos tratados muito bem! Fica cerca de 15 min da estação Fradique, super fácil andar de metrô e chegar até ele, perto de ótimos bares e restaurantes, e dá pra caminhar pra balada porquê fica ao lado! O hotel tem chuveiros bons, banheiros são compartilhados, tem bar tb é uma área aberta bem bacana! Super recomendo a ficar no HBB!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 18 Recenzje
4 Kwi 2017
7.4

A beautiful hostel, loved the pod beds as they gave you some privacy, great location. There was one brilliant member of staff, a volunteer called Daniel, however the rest were not particularly friendly and it felt very cliquey, like the hostel was for the staff and at times I was in the way. Also the unisex showers are not ideal for getting changed.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
24 Mar 2017
8.6

The Hostel was really great. I stayed with two friends in a mixed dorm for 6 people. The beds are great, since they are separated (as you can see in the pictures) you don't hear a lot of your snoring roommates. The staff was very great. The location is totally great - Vila Madalena is so pretty, very safe and there are the nicest restaurants and bars around. Breakfast was also nice, best thing: cake! All in all pleasant stay and good value for money.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Mar 2017
9.1

Ambiente sempre limpo e arrumado, principalmente os banheiros, funcionários sempre bastante prestativos. O único problema é que fica uns 20 minutos caminhando da estação mais próxima, de uber até estação custa em torno de 6 reais. No geral a estadia foi excelente e recomendo a todos.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
13 Mar 2017
10.0

Melhor de São Paulo, sem a menor dúvida.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
26 Lut 2017
9.4

Very nice Hostel located in a wonderful area. Super freundly staff. Thank you! x

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Obieżyświat
  • 39 Recenzje
15 Lut 2017
8.3

Nice place, but a lot of the guests are staying here long term, so kind of loses the backpacker vibe. Staff were super friendly.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.