Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel Brasil Boutique

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.4
Znakomity 70 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 9.9
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.2
ZAREZERWUJ
9.4
Znakomity 70 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 9.9
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.2

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Mar 2017
9.1

Ambiente sempre limpo e arrumado, principalmente os banheiros, funcionários sempre bastante prestativos. O único problema é que fica uns 20 minutos caminhando da estação mais próxima, de uber até estação custa em torno de 6 reais. No geral a estadia foi excelente e recomendo a todos.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
15 Lut 2017
8.3

Nice place, but a lot of the guests are staying here long term, so kind of loses the backpacker vibe. Staff were super friendly.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
3 Lut 2017
10.0

Only stayed 1 night but wish I could have stayed more. Perfect location, friendly staff, fun bar and the cleanest hostel I've stayed in Brazil

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
27 Sty 2017
8.3

Pros - hostel is clean, great location and beds are comfortable. Cons - the atmosphere is completely dead here. So much potential to be better but it's really quiet and not good if you're a solo traveller.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
24 Sty 2017
8.9

A really nice small hostel. I stayed in both the dorm and the private room. The dorm is clean but very small so feels a little cramped and the pods are great for privacy- but might not be too good if you are a little claustrophobic (like me!). The private room is gorgeous! Perfectly located with great breakfast and lovely staff. The only thing is the shared bathrooms being a bit difficult to change in as all spaces are unisex.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
16 Sty 2017
9.7

Fantastic location in chic, arty vila madalena. Security was the best we have seen in Brazil. Rooms were modern. Great breakfast that included rare treats like eggs. Very helpful staff and a good socialising area at the bar.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwecja, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
9 Sty 2017
8.3

Very clean hostel with perfect location. Great beds and a great common area. The breakfast was bad. No cheese or ham, only white bread.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Sty 2017
10.0

Sem dúvidas, o melhor Hostel para se ficar em São Paulo. Excelente localização. Staff treinado. Instalações excepcionais. Será minha primeira opção nas próximas idas a São Paulo. Inclusive, prolonguei minha estadia até 20.01.2017

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
2 Sty 2017
10.0

This hostel is awesome! The team are all very welcoming and knowledgable about the area. The showers were hot, and clean and security is great. Breakfast is fresh fruit, juice, bread and eggs - very yummy! Would absolutely recommend this place. Thanks for having us guys!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
29 Gru 2016
9.7

Einfach perfekt, wir verbrachten 3 tage hier und es war unsere erste erfahrung in einem hostel. Das hostel ist in einer sehr sicheren umgebung gelegen! Die mitarbeiter sind sehr freundlich und spechen sehr gut englisch! Das frühstück war super! Die sanitären anlagen waren immer sauber und es hatte genügend im ganzen hostel!! Sie waren sehr hilfsbereit bei fragen und nahmen sich zeit für uns! Baihano machte mit uns sogar eine kleine sao paulo tour, da er auch ins centro musste! Danke für alles!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.