Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel Boemia

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.8
Znakomity 124 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.7
  • Bezpieczeństwo 9.8
  • Lokalizacja 10.0
  • Personel 10.0
  • Atmosfera 9.5
  • Czystość 9.9
  • Udogodnienia 9.5
ZAREZERWUJ
9.8
Znakomity 124 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.7
  • Bezpieczeństwo 9.8
  • Lokalizacja 10.0
  • Personel 10.0
  • Atmosfera 9.5
  • Czystość 9.9
  • Udogodnienia 9.5

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Cze 2017
10.0

It's a very nice, cozy hostel, in the centre of Brasov. I booked for two nights ended up staying 4. The owners are really nice and helpful. It's a great place to socialise and meet awesome people :) If you arrive at the train station you should take the bus to get here if possible. I walked and got lost twice ...

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 19 Recenzje
19 Cze 2017
9.1

I had an amazing time at the hostel. The owners were very helpful with all kinds of travel advice. I found this hostel really easy to connect with other travellers.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
15 Cze 2017
10.0

Great atmosphere, perfect location, the free breakfast is really really good! And the staff and very friendly and helpful!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
13 Cze 2017
9.7

Great location and really nice staff. 100% recommendable!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
12 Cze 2017
10.0

Perfect location, restaurants and cafes are right outside the property, and just a short bus trip from the station. Staff were very helpful and friendly. Beds were very comfortable and anything else you need the hostel will provide! Would definitely stay here again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
10 Cze 2017
9.4

The location is perfect and the staff are very nice.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
2 Cze 2017
9.4

Fantastic hostel, right in the centre near the town hall. Great bus links from train station. Hostel was clean, small and very lovely. Breakfast in the morning was nice. Plug sockets near beds, and lockers In rooms. Staff was nice and friendly. Worth staying here.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
30 Maj 2017
10.0

Silvio, der Besitzer, ist enorm freundlich und hilfsbereit, sei es bezüglich Informationen zu Brasov oder dem Buchen von Touren. Frühstück ist inbegriffen, alles sauber, Schliessfächer vorhanden, tolle Lage, Betten bequem. Nur ein Tipp: die Taxifahrer am Bahnhof versuchen einen nach allen Regeln abzuzocken. Besteht auf Taxameter und schaut dass er auf 0 gestellt wird. Die Fahrt kostet NICHT MEHR ALS 16 Lei. Die längste Fahrt in Brasov kostet ca 30 Lei, so als Referenzpunkt

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Maj 2017
10.0

The best hostel. Clean, in the middle of the center, a very good breakfast. The staff was amazing, they have all the information. Everything you need from a hostel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
26 Maj 2017
9.7

Breakfast is simple but a good way to start the day. Excellent location. The plugs in the showers don't drain very well but otherwise it's clean and comfortable and recommended.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.