Hostelworld.com

Hostel Blues

Ceny
mapa
Recenzje
9.3
Znakomity 3,992 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 9.2
ZAREZERWUJ
9.3
Znakomity 3,992 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 9.2
Hostel Blues Located at Špitálska 2, , Bratislava.
Hostel Blues
Slovakia
Bratislava 811 08 Špitálska 2
93% 3992
48.1468755 17.1150684
Hostel Blues
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
2 Maj 2016
6.9

The staff are AMAZING so friendly and go out of their way to help you - thanks for that! We got a private double it was very basic and we felt very overpriced !! Should at least be cheaper or include towels / later check in Thanks!

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • bananefraize092588
  • Belgia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
29 Kwi 2016
9.4

Très chouette hostel ! Bonne situation géographique, proche de tout à pied, chambres propres et calmes ! La réception est juste top, tres sympathique et donne de bons conseils ! Très bon petit week-end !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Jordania, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Kwi 2016
8.9

very helpful staff, a very good location

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Kwi 2016
9.4

Very helpful and friendly staff and nice large common room with good music for relaxing.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Kwi 2016
9.4

Super gooooood

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
23 Kwi 2016
10.0

Had a blast here. Wasn't expecting much from Bratislava but met the nicest group of people here. The room was fine, cheap beer at bar, great kitchen facilities. Staff were really nice and friendly and helpful. Defo recommended. Also very central. The walking tour goes right by. There is a tesco and Lidl just beside it and a really cool underground basement bar 'Steinplatz kavarieň a bar' just up from the Lidl with good tunes if you can find it (it's opposite the burrito shop).

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
22 Kwi 2016
9.4

I stayed in an 8 bed dorm. The lockers, inside the dorm, are big enough to put your luggage or bagpack. There was one bathroom and one shower for the 8. The hostel is really secure. You need your key to get access into the stairs, rooms and dorms. The staff is pretty helpful, in recommending good places to eat, where to go, what to see, and the activities. I can't say much about the Atmosphere since I basically only used the hostel to sleep.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
22 Kwi 2016
10.0

The best hostel I've ever been to!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Kwi 2016
8.9

Funcionários super simpáticos e atenciosos !!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
16 Kwi 2016
6.6

Staff spent a VERY long time checking us in but were nice afterwards. Location was not ideal as it was a bit of a walk from downtown and from the train station. Rooms were OK with large lockers and separate bathroom and shower.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.