Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel Blues

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.2
Znakomity 4716 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 9.0
ZAREZERWUJ
9.2
Znakomity 4716 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 9.0

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
17 Lut 2017
8.3

Expensive for Bratislava, but location is great. 15 mins from main bus station, across the street from area I shopping center, and 15-25 mins walking from major attractions. Kitchen was well supplied for cooking, but imhodtel was 2 mins from amazing food places!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • DamiUy82
  • Urugwaj, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
14 Lut 2017
9.4

Excelente opción, muy buena ubicación y el personal super amable. La limpieza también es un punto a destacar. Lo recomiendo definitivamente.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Norwegia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
14 Lut 2017
10.0

One of the best hostels I've ever stayed in. Very friendly and helpful staff, good location, spotlessly clean, comfortable bed, nice common areas. Recommended.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Turcja, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
10 Lut 2017
10.0

This was one of the best hostels I have ever stayed in my life, the rooms were large, the lockers were secure and large enough to fit anything. Wifi works perfext and the staff are like a family to you, everything was plainly perfect.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
8 Lut 2017
6.0

No dieron toallas ni sabanas, fianza demasiado alta. Check out muy temprano (10 p.m.). Demasiadas restricciones en la habitacion, no hay persianas asi q a las 8 en planta y teniendo en cuenta que bratislava tiene mucho ambiente nocturno eso es jodido. Las recepcionistas muy amables aunque la primera fue un poco "chulilla" en algunas cosas como la edad de algunos o cuestionando que yo fuera muy grande para no poder dormir con un amigo en una cama de matrimonio de 1.90*1.20(mido 1.92 y peso 96 kg)

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Białoruś, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Lut 2017
10.0

Great hostel with amazing staff - friendly, fun and really helpful!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Sammit88
  • Włochy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Lut 2017
9.7

Ostello fantastico, sia per la posizione praticamente centrale, che per lo staff! Tutti simpatici e davvero molto cordiali, sempre disponibili a parlare o dare informazioni! Il posto poi è molto bello, sia la parte di svago (divanetti, bar,...) che le camere! Noi abbiamo avuto quella col bagno in camera ed era super!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
3 Lut 2017
10.0

The most helpful and friendly staff ever!!! I regret not having booked more days. I had such a great time. Both walking tours were amazing. (I highly recommend the communist one)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • bargeboards
  • Singapur, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 19 Recenzje
2 Lut 2017
9.7

Good location just outside the old town, not far from the Blue Church and next to the Tesco. They have discounts for some establishments, like Slovak Pub.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
30 Sty 2017
10.0

I loved Hostel Blues, perfect location and environment!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.