Hostelworld.com

Hostel Blues

Ceny
mapa
Recenzje
9.3
Znakomity 4,052 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 9.1
ZAREZERWUJ
9.3
Znakomity 4,052 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 9.1
Hostel Blues Located at Špitálska 2, , Bratislava.
Hostel Blues
Slovakia
Bratislava 811 08 Špitálska 2
93% 4052
48.1468755 17.1150684
Hostel Blues
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
22 Maj 2016
9.7

Take an eye mask if you're staying in summer! The curtains are either not long enough or are really thin so a lot of early morning light can get in. Other than that, great hostel. Good location, great recommendations on what to do and where to eat, really friendly staff. Wish I could have stayed longer!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
22 Maj 2016
9.7

Great Hostel with Nice staff always in for a chat and they know alot about the City too. Good cleaning lots of good facilities. Its really enjoyable here too Both for groups and solo traveler.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • sarahbraam08
  • Australia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 19 Recenzje
21 Maj 2016
10.0

Really great hostel, staff are lovely & very helpful and it's easy to get involved with the activities, it's clean and pretty safe!! & Bratislava is absolutely beautiful.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
20 Maj 2016
10.0

Lindas instalaciones y amabilidad del personal de recepcion

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
20 Maj 2016
10.0

great friendly staff, competitive prices and fantastic location

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
19 Maj 2016
10.0

Was soll ich sagen:👍 TOP.. Mitarbeiter1a ,sie sind wie Freunde für dich und verschönern dir dein Aufenthalt, trink dir ein Bier für 1,40 €🎉 und komme mit anderen Menschen ins Gespräch... I have spend there four wonderful days at the hostel, but also at the bar I have may meet other people with cheap drinks also the employees were to talk openly is just super I was very familiar's recommend everyone! Bed and kitchen a TOP...checkt there and you will see it! I'm coming again👌! 😉Ďakujeme vám😙

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Grecja, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Maj 2016
9.1

Very good, close to the city center and the bus station. The girls at the reception are extremely nice, polite and helpful!!! thank you!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Turcja, Grupy mieszane, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
19 Maj 2016
8.3

The staff was helpful. I liked the place.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
19 Maj 2016
10.0

Es un excelente hostel, las habitaciones son cómodas con lockers grandes , la cocina bien equipada, el personal es muy amable y te prestan toda la ayuda necesaria. Hay un gran supermarket a 100mts. Esta muy cerca de todo caminando. Los recomiendo 100%

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Maj 2016
9.1

Everything was awesome from beginning to end. Even the price was just perfect and the location was very good. I can't say anything wrong about this hostel my stay was very nice. Maybe just wifi was not working properly in the 5th floor but it was fine.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.