Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel Bella Capri

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.5
Bardzo dobry 1125 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.5
  • Bezpieczeństwo 7.4
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 7.0
  • Czystość 6.5
  • Udogodnienia 6.8
ZAREZERWUJ
7.5
Bardzo dobry 1125 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.5
  • Bezpieczeństwo 7.4
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 7.0
  • Czystość 6.5
  • Udogodnienia 6.8

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • lisa1234
  • Holandia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
16 Kwi 2017
8.6

At a central location, near the Metro station and harbour. Staff was very friendly and helpful :) However, only 1 bathroom/shower

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Kwi 2017
4.3

Was soll ich sagen. Schrecklich. Wir waren froh, als wir wieder daheim waren. Das Zimmer war sehr klein, schäbig, dreckig. Vor unserem Besuch wurde anscheinend noch ein Hochbett eilig eingebaut, um uns drei in dem Zimmer, dass gefühlte 2 Quadratmeter hatte, unterzubringen. Beim Hochbett fehlten Schrauben, sodass ständig einige Latten des Lattenrosts herausbrachen. Von gutem Schlaf keine Rede. Das Zimmer war nicht wirklich sauber, u.A. auf einer der Decken waren noch weiße Spuren zu finden....

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Kwi 2017
8.3

Por ese precio, genial. Trato muy bueno del personal y situacion muy centrica. Recomendable.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Kwi 2017
4.0

less as the minimum in this hostal. dirty and not pleasent at all. for one night, it is ok, but i wouldn´'t recommend it.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Kobieta, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
7 Kwi 2017
7.4

Esta cerca de la estacion de autobuses para Pompeya, Vesubio, etc, Auqnue el sitio queda lejos de la estaciones de Tren, metro y autobuses centrales, Ellos son muy amables pero el sitio es pequeño y aun asi no esta muy limpio.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
6 Kwi 2017
3.4

En muy mala condiciones el hostel

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Kwi 2017
4.3

While the staff was friendly, the WiFi does not work on the 7th floor and the lockers did not lock. The shower had no curtain and the bathroom was not clean. The lockers were the biggest issue so we checked out and found a cheap Air BnB.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
18 Mar 2017
9.1

Great staff, very friendly and helpful!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
11 Mar 2017
5.7

Nice and helpful staff! But you cannot expect the best for this price... bathroom in my room was ok, the shared one was very dirty. Wifi did not work on the floor with the dorms & kitchen, only near the reception. Lockers in the dorms did not really lock, but there was a small safe box to put small valuables (wallet, phoen etc). kitchen was not well-equipped. They were remodelling the upper floor, which makes it hard to keep everything clean, but that is no excuse to offer dirty bathrooms.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
8 Mar 2017
7.7

Sacando que el wifi solo funciona en la recepción, la pase muy bien. El hostel es simple pero lindo, la ubicación muy buena y la gente muy predispuesta.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.