Hostelworld.com

Hostel Bella Capri

Ceny
mapa
Recenzje
7.2
Bardzo dobry 919 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.2
  • Bezpieczeństwo 7.3
  • Lokalizacja 8.2
  • Personel 7.9
  • Atmosfera 6.8
  • Czystość 6.3
  • Udogodnienia 6.4
ZAREZERWUJ
7.2
Bardzo dobry 919 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.2
  • Bezpieczeństwo 7.3
  • Lokalizacja 8.2
  • Personel 7.9
  • Atmosfera 6.8
  • Czystość 6.3
  • Udogodnienia 6.4
Hostel Bella Capri Located at Via Melisurgo 4, , Naples.
Hostel Bella Capri
Italy
Naples Campania 80133 Via Melisurgo 4
72% 919
40.8400803 14.2551469
Hostel Bella Capri
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
15 Maj 2016
6.0

I would not stay here again. While the staff was friendly and the location nice, the security was seriously lacking (and in a city like Naples that is not a good thing) and it was by far the dirtiest hostel I have stayed in. I found a bug on my mattress! There was only one key to lock each room of 8 people, which makes absolutely no sense to me as during most of the day the room is left unlocked. However, it is very cheap and if you're on a budget it will do.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • tylerw1991
  • Nowa Zelandia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
14 Maj 2016
8.3

Good location, right near to a subway line and to the castle. There is a common room of a decent size and the staff were very friendly. The bathroom in our room was large but smelt like it needed a good air and the shower was not so grand. The room was a good size and had a large window for ventilation. Beds were soft but ok for sleeping. Breakfast is included too, which helps! I would stay here again in Naples.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Maj 2016
8.3

Vicino al centro, alla stazione al lungomare e al molo beverello!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • fanier01
  • Kanada, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
14 Maj 2016
5.4

Location is great and the guy at the reception was amazing! Only one key for the room, not convenient and secure. Breakfast is awfull: we were suppose to have a croissant which we didnt so we ate corn flakes and toast (not real bread, crackers) with only jam. So expensive for what it is. The floor of the toilets was always wet!

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Maj 2016
4.9

The hostel is very old and not so clean, the breakfast which was free, was very disappointing and the beds really uncomfortable.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
12 Maj 2016
8.9

A mi juicio hace falta mas señalización para encontrar el hostal dentro del área, espectaculares postes entre otros. Por otro lado lo único que no me agrado fue que debes pagar por el uso del elevador. El hostal queda en el piso 6 y habitaciones en el piso 7. Subir y bajar con maletas y mochila es muy difícil si no pagas el servicio del elevador.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
12 Maj 2016
8.9

La ubicación en todo Italia es muy complicada sobre todo si no se habla italiano y no se tiene auto. Las camas están muy juntas y no son tan cómodas. El resto todo perfecto

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Maj 2016
4.9

Molto sporco. wifi non funzionava. mosto peggio a ch'o che aspettavo io.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
2 Maj 2016
8.6

Staff were mostly great, and the hostel was fantastic for getting. To know other people because of the great communal space. The computers were useful too! And free breakfast!! We were asked to change hostels for our third night which was inconvenient however. There was also one man who worked there who would smoke in the rooms, which I wasn't that keen on:/ overall a good experience.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
2 Maj 2016
6.9

The hostel has a good location. The bathroom floor was a bit of a mess and my blanket was stained. The kitchen is also not really useful except. Staff were relatively friendly and helpful.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.