Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel Bella Capri

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.6
Bardzo dobry 1116 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.7
  • Bezpieczeństwo 7.7
  • Lokalizacja 8.3
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 7.0
  • Czystość 6.6
  • Udogodnienia 7.0
ZAREZERWUJ
7.6
Bardzo dobry 1116 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.7
  • Bezpieczeństwo 7.7
  • Lokalizacja 8.3
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 7.0
  • Czystość 6.6
  • Udogodnienia 7.0

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
11 Mar 2017
5.7

Nice and helpful staff! But you cannot expect the best for this price... bathroom in my room was ok, the shared one was very dirty. Wifi did not work on the floor with the dorms & kitchen, only near the reception. Lockers in the dorms did not really lock, but there was a small safe box to put small valuables (wallet, phoen etc). kitchen was not well-equipped. They were remodelling the upper floor, which makes it hard to keep everything clean, but that is no excuse to offer dirty bathrooms.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
8 Mar 2017
7.7

Sacando que el wifi solo funciona en la recepción, la pase muy bien. El hostel es simple pero lindo, la ubicación muy buena y la gente muy predispuesta.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
5 Mar 2017
7.1

lo peor sin duda la limpieza, en la terraza de la habitación había un nido con crías de palomas, huevos y palomas muertas! increíble. y lo mejor sin duda la amabilidad de las cuatro personas que trabajan en la recepción del hostel. un 10 para ellos. el desayuno que ponían también estaba muy bien, para lo barato que es el hostel

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
2 Mar 2017
7.4

Not the cleanest, and the wifi didn't work on the 7th floor, only the 6th, but the staff were really friendly and helpful and it was in a good location, kind of in the middle of everything

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Sty 2017
9.1

For the second time I had an amazing stay at Hostel Bella Capri, The staff is in love with the city, always ready to give suggestions for touristy and also for more local activities and things to see Location is also great, walking distance from the main monuments and for one of the most beautiful sea track of Italy

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Sty 2017
8.6

Posto comodo per la posizione. Staff gentile e disponibile.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Sty 2017
9.4

Was kinda cold. Toilet had no toilet seat. But overall a nice stay, staff was nice, and god value for what I paid.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
31 Gru 2016
6.0

Staff atenciosos, quarto desconfortável ( camas velhas parecia uma cadeira de balanco, banheiro sujo), Café da manha muito, mas muito simples (torrada e café ou leite). Não voltaria para esse hostel e não indicaria a ninguém.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Gru 2016
4.9

Seppur in ottima posizione, l'ostello è molto sporco e mal tenuto. Soprattutto nelle stanze l'igiene scarseggia, i materassi sono vecchi e le coperte logore. Il personale è ospitale ma la pulizia dovrebbe venire prima di tutto.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
29 Gru 2016
6.6

The worst experience I have ever had ....First of all,the toilet is very untidy.Second,the heating system didn't work, I had to wear my coat to keep warm.... But the receptionist was willing to help you.The free breakfast was bullshit. I changed another hostel the next day....

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.