Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel Bella Capri

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
6.7
Dobry 1,104 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.7
  • Bezpieczeństwo 7.0
  • Lokalizacja 7.7
  • Personel 7.7
  • Atmosfera 6.3
  • Czystość 5.9
  • Udogodnienia 5.9
ZAREZERWUJ
6.7
Dobry 1,104 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.7
  • Bezpieczeństwo 7.0
  • Lokalizacja 7.7
  • Personel 7.7
  • Atmosfera 6.3
  • Czystość 5.9
  • Udogodnienia 5.9
Hostel Bella Capri Located at Via Melisurgo 4, , Naples.
Hostel Bella Capri
Italy
Naples Campania 80133 Via Melisurgo 4
67% 1104
40.8400803 14.2551469
Hostel Bella Capri
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Sty 2017
9.4

Was kinda cold. Toilet had no toilet seat. But overall a nice stay, staff was nice, and god value for what I paid.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
31 Gru 2016
6.0

Staff atenciosos, quarto desconfortável ( camas velhas parecia uma cadeira de balanco, banheiro sujo), Café da manha muito, mas muito simples (torrada e café ou leite). Não voltaria para esse hostel e não indicaria a ninguém.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Gru 2016
4.9

Seppur in ottima posizione, l'ostello è molto sporco e mal tenuto. Soprattutto nelle stanze l'igiene scarseggia, i materassi sono vecchi e le coperte logore. Il personale è ospitale ma la pulizia dovrebbe venire prima di tutto.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
29 Gru 2016
6.6

The worst experience I have ever had ....First of all,the toilet is very untidy.Second,the heating system didn't work, I had to wear my coat to keep warm.... But the receptionist was willing to help you.The free breakfast was bullshit. I changed another hostel the next day....

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Xaioying
  • Chiny, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
10 Gru 2016
9.7

The location of hostel is awesome,which means it near every sightseeing spot.And the staff there are every nice and helpful.General speaking it's wonderful trip for us.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
8 Gru 2016
7.1

This hostel was the cheapest I could find while also having a great location in Naples, and you get what you pay for. The bed was clean and decently comfy, and the free breakfast was simple but enough. The wifi was alright, but not wonderful. It was the bathroom that was a bit too dirty for me to rate that much higher. The only other complaint is the lack of security. It wasn't horrible, but I wish there was more than one key for each dorm room.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
27 Lis 2016
7.7

Buen hostel! El problema es que a mi no me gusto la ciudad de napoles por eso no hay mucho para comentar, pero el hotel ningun problema, para pasar unos dias esta bien, limpio tampoco un lujo pero limpio y el personal muy buena la atencion, como el desayuno!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Lis 2016
8.9

Questo ostello è fantastico, il personale è gentilissimo e molto disponibile. Il posto è accogliente, le camere e i bagni sono puliti, in più c'è una sala da pranzo, più una cucina in cui si possono conservare i propri cibi e cucinarsi i pasti.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Lis 2016
8.9

personale educato, disponibile (mi hanno indicato dove trovare alcuni luoghi, cosa fare e vedere a Napoli). buona la colazione e la pulizia (molto ordinato) ottimo rapporto qualità-prezzo. mi sono trovato molto bene

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Lis 2016
9.1

Mi è stato assegnato come alloggio per un convegno. La prima cosa che colpisce è la cordialità del personale che ti fa sentire immediatamente a casa. L'ostello è pulito, ha il wifi libero, la TV con il lettore DVD nelle stanze e poi è situato in una posizione comodissima per visitare la città. Consigliatissimo!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.