Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel Bella Capri

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
6.9
Dobry 1,094 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.9
  • Bezpieczeństwo 7.0
  • Lokalizacja 7.9
  • Personel 7.7
  • Atmosfera 6.6
  • Czystość 6.0
  • Udogodnienia 6.0
ZAREZERWUJ
6.9
Dobry 1,094 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.9
  • Bezpieczeństwo 7.0
  • Lokalizacja 7.9
  • Personel 7.7
  • Atmosfera 6.6
  • Czystość 6.0
  • Udogodnienia 6.0
Hostel Bella Capri Located at Via Melisurgo 4, , Naples.
Hostel Bella Capri
Italy
Naples Campania 80133 Via Melisurgo 4
69% 1094
40.8400803 14.2551469
Hostel Bella Capri
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Lis 2016
8.9

Questo ostello è fantastico, il personale è gentilissimo e molto disponibile. Il posto è accogliente, le camere e i bagni sono puliti, in più c'è una sala da pranzo, più una cucina in cui si possono conservare i propri cibi e cucinarsi i pasti.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Lis 2016
8.9

personale educato, disponibile (mi hanno indicato dove trovare alcuni luoghi, cosa fare e vedere a Napoli). buona la colazione e la pulizia (molto ordinato) ottimo rapporto qualità-prezzo. mi sono trovato molto bene

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Lis 2016
9.1

Mi è stato assegnato come alloggio per un convegno. La prima cosa che colpisce è la cordialità del personale che ti fa sentire immediatamente a casa. L'ostello è pulito, ha il wifi libero, la TV con il lettore DVD nelle stanze e poi è situato in una posizione comodissima per visitare la città. Consigliatissimo!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Lis 2016
10.0

Ottimo ostello pulitissimo e dall'ambiente accogliente. Per essere un ostello come si definisce è veramente di ottimo livello!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Lis 2016
10.0

Vicinissimo al centro storico, meno di cinque minuti di passeggio, la struttura è davvero eccezionale. Le persone che ci lavorano sono gentili, solari e disponibilissimi; Le stanze sono pulite e soprattutto lo sono i bagni! I prezzi sono giusti! Nessuna pecca, nessun problema, nessun disturbo..anzi! Consigliatissimo!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 41+
  • Obieżyświat
  • 48 Recenzje
14 Lis 2016
6.3

the hostel is in a 6º floor and you need a 5 cents coin to use the lift, if you dont have it, use the stairs to 6º floor,,,!! during the day you can,t use kitchen utensils and cutlery as they are under lock. windows in the room i stayed did,t close properly and was really cold that night, it was raining all day long.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
13 Lis 2016
9.7

If arriving at night, make sure to drive a TAXI. You can Google this, or call the hostel staff, but ask the taxi driver for the fixed tariff. The receptionist was very sweet and helpful in teaching us how to get by in Naples. He taught me tips on how to avoid getting pick-pocketed and the best ways to get to the places I wanted to the next day. The entrance may be hard to find, but once you get into the main building complex, you can look for the logo and eventually find your way in.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chile, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Lis 2016
2.0

Mi estadía ahí fue grata. Hasta el momento de acostarme en esas camas infernales. Todo el servicio puede ser bueno, pero si para lo único que tu realmente pagas es malo no mereces una buena puntación. Pedí que me devolvieran mi dinero al segundo día de estancia me quería cambiar de hostal me dijieron que no podían que me cambiarían de pieza. Estas piezas eran igualmente que la anterior camas horribles resortes que se te pegan a la espalda y camas pequeñas aún me duele la espalda.NO HOSPEDEN AHI

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
28 Paź 2016
9.4

Buen hostal, pero hay muchos mosquitos!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
27 Paź 2016
8.9

Buena relación precio calidad, baño en habitación, bien ubicado.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.