Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel Bambu

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.9
Fantastyczny 1,365 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 8.5
ZAREZERWUJ
8.9
Fantastyczny 1,365 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 8.5
Hostel Bambu Located at rua Edmundo de Barros n 621, Downtown, Foz do Iguacu.
Hostel Bambu
Brazil
Foz do Iguacu Parana 85851120 rua Edmundo de Barros n 621, Downtown
89% 1365
-25.5447647 -54.5802390
Hostel Bambu
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Brazylia, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Sty 2017
9.4

Excelente Hostel. Funcionários simpáticos e muito prestativos, ambiente agradável e aconchegante. Extremamente bem localizado. Vale muito a pena conhecer.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Belgia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Sty 2017
10.0

Very nice hostel, open arias and very nice bar ,amezing breakfast and supper friendly and helpful crew. The over also a little free tour around the neiborhout and seeing the sun set on the river. Perfect hostel for a copple days. Thank you Diogo

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
4 Sty 2017
7.1

It's a nice hostel, but we had a room downstairs in a 10 bed drom and it was a little smelly and dark. Toilets and showers were ok clean. It's a big hostel with a lot of areas, but the pool and kitchen are good and nice. And good breakfast. Staff was really really nice, friendly and very helpful.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
3 Sty 2017
9.4

Je n'y ai passé qu'une seule nuit , mais c'était top ! Et ca fait du bien d'avoir un très très bon petit déjeuner :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Sty 2017
8.9

This is a really great hostel. The employees are really helpful, you can ask them whenever and whatever you want, they will help you with everything. The localization is central, a supermarket, the busstation and a hospital are close. The kitchen is outside and covered, you can find the necessary things you need to Cook. All in all i recommend the hostel, I would book it again :) great Place!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
30 Gru 2016
10.0

很不错!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Gru 2016
10.0

I've had such a great time, nothing to fault. Rooms and bathrooms are cleaned everyday. The breakfast is excellent- the usual, fruit and cake as well as scrambled eggs, sausages and baked beans. The staff are all friendly, there's a least one person at reception who speaks English. Great facilities, bar (drinks get put on a tab), pool, hammock, computer (free), barbecue and good music. 2 blocks away is a supermarket, and the main road to get the bus to both sides of the falls and to Paraguay!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chiny, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
29 Gru 2016
6.6

They don’t accept cards,only cash! Which should be informed on the website. And one day I leave early, they said would have breakfast earlier, but didn't...Not as good as the others said.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
27 Gru 2016
9.4

Excelente café da manhã (com direito a ovos mexidos, salsicha, feijão, muitas frutas, fatias de pão, geleias, etc. -- tudo incluso no preço da reserva). Colchões muito confortáveis, com toda a roupa de cama limpinha. Funcionários muito atenciosos e prestativos. Ponto negativo: Chuveiros com água ou fervendo, ou congelando. Foram poucas as vezes que conseguimos tomar banho com água em temperatura confortável.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
27 Gru 2016
10.0

Only stayed one night, staff were helpful, pool area was nice and seemed clean. Would stay again

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.