Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel Bambu

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.4
Fantastyczny 1,334 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 8.3
ZAREZERWUJ
8.4
Fantastyczny 1,334 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 8.3
Hostel Bambu Located at rua Edmundo de Barros n 621, Downtown, Foz do Iguacu.
Hostel Bambu
Brazil
Foz do Iguacu Parana 85851120 rua Edmundo de Barros n 621, Downtown
84% 1334
-25.5447647 -54.5802390
Hostel Bambu
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Paź 2016
9.4

Cleanliness receiving only 4 out of 5 stars is not because of lack of caring from the staff, but the place is quite big, with the many guests coming and going, I suppose it`s difficult to keep it all clean all the time. Facilities will also have only 4 out of 5 because some of the bathrooms need fixing, the ping pong table, as well, and a few details here anda there. All in all it is a Grade A hostel, and the staff and fellow guests make it a place worth visiting!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Wrz 2016
8.9

Com certeza um dos melhores que já fiquei! Ótima limpeza dos ambientes, camas confortáveis, internet rápida, café da manhã britânico (pão, ovos, feijão e linguiça de frango!), atendimento preparado pra dar ótimas dicas, cerveja gelada. Só tive 2 incômodos: boa parte dos lockers estava quebrada, e o quarto em que fiquei era aberto para um corredor de serviço, onde tinha gente fazendo barulho a madrugada inteira.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Wrz 2016
9.7

O ambiente é ótimo. O quarto muito bom, limpo e organizado. As pessoas são prestativas e super animadas! Localização muito boa, perto de ponto de ônibus que vai para todos os pontos turísticos. O café da manhã é bom, poderia ser melhor com opções de um suco. Mas é bom sim com bolos feitos no dia. As recepcionistas falam inglês, todas. Isso é ótimo pois o hostel tem muito estrangeiro. Além da simpatia. Ponto negativo. Não aceitaram cartão pois não tinha máquina. Tive que sacar dinheiro p pagar.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Wrz 2016
7.1

A equipe é muito boa e atenciosa bem como a localização que possibilita acesso à condução que leva o visitante aos principais pontos turísticos. Local próximo a bons restaurantes. único ponto de melhoria refere-se às instalações que aparentam precariedade. Poderiam investir na estrutura do ambiente!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
18 Wrz 2016
9.7

Super hostel, sehr freundliche mitarbeiter, die meisten können englisch. Haben uns sehr weitergeholen mit allen fragen die wir hatten. Die zimmer waren super und das frühstück war auch gut.die lage war top. Ich würde wieder hier her kommen, sehr empfehlenswert

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Wrz 2016
10.0

Mesmo eu que nunca havia tido experiência em hospedagem de Hostel, me surpreendi, Staff muito acolhedor e disponível, limpeza excelente e um maravilhoso café da manhã. Somente boas recomendações :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
1 Wrz 2016
8.6

The staff were extremely helpful and welcoming and were able to offer us loads of advise on what to do and how to get to places, even organising a full border crossing to Argentina in a mini bus for 2. Unfortunately low season during our stay so was on the quiet side but was not an issue for us, excellent kitchen and outdoor area for cooking/eating outside and our private room was a great size and clean. Would definitely stay here again and would recommend to anyone I know!! Thank you Bambu!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Pascal_1986
  • Holandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
31 Sie 2016
9.1

Dit is een leuk hostel. Was hier niet in het hoogseizoen, maar toch nog redelijk druk en gezellig.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
30 Sie 2016
4.3

We did not really enjoy our time in Bambu. There was only one shower that worked, there were people walking around the hostel all the time that didn't stay there. We didn't feel comfortable. There was no atmosphere since we were the only one staying there (probably due to low season). Foz is a very quiet town. At least the beds were pretty comfortable.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Grupy mieszane, 31-40
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
27 Sie 2016
6.0

Comentario neutro por que ni nos pudimos hospedar. Nos cancelaron la reserva "disque" por que habia llegado un grupo. Que falta de respeto. Ni siquiera nos avisaron con antecedencia. Afortunadamente ellos hicieron la reserva para otro hostel, pero no tenian nada de información del otro hostel (ni sabian si tenia desayuno o no). Muy mal manejada la situación.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.