Hostelworld.com

Hostel Art Sarajevo

Ceny
mapa
Recenzje
9.2
Znakomity 67 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.6
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 9.3
ZAREZERWUJ
9.2
Znakomity 67 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.6
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 9.3
Hostel Art Sarajevo Located at Marsala Tita 34, , Sarajevo.
Hostel Art Sarajevo
Bosnia And Herzegovina
Sarajevo Sarajevo Centar, Bosnia and Herzegovina 71000 Marsala Tita 34
92% 67
43.8579532 18.4185024
Hostel Art Sarajevo
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Bośnia i Hercegowina, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
16 Maj 2016
10.0

If you want to be in the city center it doesn't get much better than this. Besides a great location the staff was very helpful and polite. Great value per price and I would recommend it to everyone who just needs a place to crash.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
15 Maj 2016
7.7

Very clean and well set up, staff split up guests so each group had a private room. Good communal spaces but not much of an atmosphere if travelling alone. Difficult to find as location is slightly different to that shown , but staff sent us an email explaining when e were late to check in. Note that tax is NOT included despite what it says , as I think is the case for many hostels in Sarajevo.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Maj 2016
10.0

Excellent :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
1 Maj 2016
10.0

Great stay and great staff

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Austria, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Kwi 2016
10.0

Excellent location: close to bars, shops, restaurants and supermarkets and just a 5 minute walk to the pedestrian zone (Ferhadija). Hot water for showers, shower room, laundry & toilets keep generally clean. Has an indoor lounge area for chilling with tv, wifi, kitchen and balcony for cigarette break. Very friendly and helpful staff.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Kwi 2016
8.9

Sehr freundlicher und hilfsbereiter Empfang, zentrale Lage

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
11 Mar 2016
10.0

I stayed here for my second Time And i will book it everytime again if i Come to sarajevo. Its in the Middle of the central bus station and the city center or old town. Owner and employees are very friendly and cool. Thanks for another good time in sarajevo

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
16 Gru 2015
8.6
Przetłumaczone przez Google

Podobał mi się sam pobyt; problemy były dniu przyjazdu i wyjazdu. Przyjechałem wcześniej niż się spodziewaliśmy i miał do telefonu należy wpuścić; brak numeru lub ostrzeżenie to były wyświetlane na drzwiach. Nie mogłem zablokować moje drzwi od wewnątrz. Płatności w euro została odrzucona. Kiedy to zostało zamienione na znaki wnioskowana kwota była błędna. Miałem pukanie do moich drzwi o 9 rano opowiadał mi czas zimowy wymeldowanie, mimo że była 9 rano mówiąc 10h na mojej rezerwacji i 10h na pokój info arkusza.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.