Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel Ann

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.1
Znakomity 561 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.7
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 8.0
ZAREZERWUJ
9.1
Znakomity 561 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.7
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 8.0

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Estonia, Kobieta, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
2 Cze 2017
8.0

It is a small hostel not too far from the central attractions of Nagoya. They only have one Western style toilet (it was really filthy one of the times) and two showers. Staff was helpful but it's a bit bizarre that they start with cleaning the common areas and rooms really early while guests are still carrying out their morning routines, it made me feel like I should check out as soon as possible. No curtains for upper bunks in girls' dorm.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
20 Maj 2017
9.1

Very nice place to stay, and more importantly, it is typically japanese ! I loved it ! The room was clean and neat, and it had enough space for the luggage. The only thing I may regret was the comfort : not bad at all, but the mattress was too thin ; the bed was a little bit tough.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
7 Maj 2017
10.0

Very good hostel! And very friendly staff :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • heldervdhoop
  • Holandia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
30 Kwi 2017
9.7

Loved it.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • sun3800
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
6 Kwi 2017
9.7

역에서 10분거리고 직원도 친절하고 사진에서 보는것보다 더 좋음 특히 분위기 깡패 굳이 한가지 흠을 잡자면 각 침대에 개인 라이트가없어서 불편한점 외엔 없음

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
26 Mar 2017
10.0

Good little hostel just within reach of all the central attractions of Nagoya and if not the subway. There was a mess up on our booking through hostel world with a change in rates but once we arrived at the hostel the staff were very helpful and understanding and helped us resolve the issue. The room was comfy and the facilities were good, they even had conditioner in the showers. It did get a bit noisy with the thin walls but nothing too bad compared with some other hostels.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • WayfarerDavid
  • USA, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
17 Mar 2017
8.0

Comfortable and clean bunks. Friendly staff and within walking distance to train/subway station.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
12 Mar 2017
10.0

The staff was great, the atmosphere as well. I met nice people and really enjoyed the stay!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.