Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel Ani & Haakien Rotterdam

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.3
Znakomity 1,188 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.4
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 9.0
ZAREZERWUJ
9.3
Znakomity 1,188 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.4
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 9.0
Hostel Ani & Haakien Rotterdam Located at Coolsestraat 47-49, , Rotterdam.
Hostel Ani & Haakien Rotterdam
Netherlands
Rotterdam 3014 LC Coolsestraat 47-49
93% 1188
51.9215096 4.4655549
Hostel Ani & Haakien Rotterdam
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Estonia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
22 Sie 2016
9.4

Very good location near the central station and the staff is always super friendly and helpful. Nice kitchen, chill out area and backyard give lots of opportunities to meet other people.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
21 Sie 2016
9.4

Awesome hostel close to the train station, which makes you feel at home! I was lucky to share the room with some stuff members, who were able to tell me a lot about the city, people, ecc ... The common areas and kitchen is very nice and they have something going on every evening (like movie nights, ecc). It is easy to take public transport or just walk around the city from this place. I will come back and you will come back too!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
19 Sie 2016
9.1

Had a great time in Rotterdam. Met lots of people at the hostel and sunk a lot of beer.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • inescorreiasousa
  • Portugalia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
19 Sie 2016
10.0

This was the best hostel i ve ever been in my life. The hostel is beautiful and clean. You have a nice garden to chill and eat or drink. If you are travelling solo this is the place to stay. You will meet a lof of people because is a very social hostel. I loved it!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Sie 2016
10.0

Essentially the perfect hostel. Great atmosphere , cool and friendly staff, 2 minutes from central station and stuff to do every night. Easy to meet people

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
13 Sie 2016
9.1

Super süße Katze! Aber im Ernst, die Atmosphäre ist super und mann fühlt sich wohl. Vom Bhf sind es nur ein paar Gehminuten und auch mit schwerem Rucksack leicht zu schaffen.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Sie 2016
9.1

Great place! friendly staff and friendly people. Nice terrace. Only one bad thing for us: they hate weed.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
8 Sie 2016
9.7

Great Hostel near the centraal Station, nice employees and great atmosphere, everyone was so nice. Rooms and Bathromms were clean. Would stay there again :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Dear Vera, Thank you so much for your enthusiastic review! You're always welcome to come back. Kind regards, Ani&Haakien Staff

  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
6 Sie 2016
10.0

Best Hostel Ever

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
6 Sie 2016
8.0

The streets near the hostel can be creepy at nights, but other than that everything was good.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.