Hostelworld.com

Hostel Ani & Haakien Rotterdam

Ceny
mapa
Recenzje
9.3
Znakomity 991 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.4
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 9.1
ZAREZERWUJ
9.3
Znakomity 991 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.4
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 9.1
Hostel Ani & Haakien Rotterdam Located at Coolsestraat 47-49, , Rotterdam.
Hostel Ani & Haakien Rotterdam
Netherlands
Rotterdam 3014 LC Coolsestraat 47-49
93% 991
51.9215696 4.4655883
Hostel Ani & Haakien Rotterdam
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
27 Kwi 2016
8.3

Very nice staff and very accomodating of my boyfriend and I checking out super early. (We were here 1 night before going to the airport). No elevator and super-queeky floors! Location seemed good (easy to get to from train station) although we did not explore rotterdam much so its hard to say. We had a private room which was super tiny - double bed shoved against the wall on one side and a tiny bench that didn't fit all our bags. Worked fine for what we needed. All-in-all a nice hostel!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
22 Kwi 2016
9.7

Super friendly and great atmosphere - they have a lot of great activities organised as well. Breakfast was better than average. Only minor issue there was a lack of plug sockets next to the beds ... Although two were provided in each individual locker in the room.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
21 Kwi 2016
10.0

Had an absolutely wonderful stay here, location was great, facilities were good, and the atmosphere and staff were fantastic. Would definitely recommend!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Belgia, Mężczyzna, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
19 Kwi 2016
9.4

Very nice hostel close to the train station.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Kwi 2016
9.4

this is a great, modern hostel! seem to attract a nice crowd of guests as well. showers/toilets were very clean even though the room was full (very impressive), hot water and shower water flow was also very nice. If your coming via bus or train the location is prime!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
16 Kwi 2016
8.9

Es un lugar muy agradable, tienen distintas actividades y esta cercano a la estación central. Realmente su ubicación es muy buena.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Portugalia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
13 Kwi 2016
9.7

Very Good Hostel very close to the train station. Nice beds and spacious dorms... well equiped kitchen... all very clean. A lot of activites planned by them. Good Vibes Wish i had stayed longer.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Kwi 2016
10.0

The best hostel I ever been to so far ! Amazing people, nice place to stay & chill : perfect !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Kwi 2016
9.4

Un'atmosfera unica mai trovata in un'ostello il personale è gentile disponibile e esplosivo in più la colazione è un momento piacevole e divertente! Consigliatissimo

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Kwi 2016
7.1

Nice staff, location was ok - facilities was standard , overall it was ok for price

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.