Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel Ana

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
5.0
Ocena 636 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 4.6
  • Bezpieczeństwo 5.2
  • Lokalizacja 8.1
  • Personel 4.6
  • Atmosfera 4.5
  • Czystość 4.0
  • Udogodnienia 4.2
ZAREZERWUJ
5.0
Ocena 636 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 4.6
  • Bezpieczeństwo 5.2
  • Lokalizacja 8.1
  • Personel 4.6
  • Atmosfera 4.5
  • Czystość 4.0
  • Udogodnienia 4.2

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Florencelcq
  • Francja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Sie 2017
4.3

Auberge de jeunesse peu chaleureuse, pas clean, vetuste... je ne m'y suis pas sentie à l'aise. Hormis le bon emplacement, et le prix avantageux, je ne conseille pas d'y sejourner.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
12 Sie 2017
4.9

Personnel pas très agréable, douche et toilettes sales, porte dans les douches et toilettes qui ne ferment pas bien, papier toilette manquant très fréquemment. Quand ils parlent de draps inclus, il s'agisse juste du drap de dessous et de la taie d'oreiller. Pas de draps autrement ni de couette. Salon extérieur très sale et à partagé avec la famille et ses enfants. Auberge bien située.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
11 Sie 2017
5.1

Ce n'est pas vraiment une auberge, mais plutôt des chambres bien bien chargées (impossible d'ouvrir entièrement la porte de la chambre, et de circuler) dans un appartement privé. 2 casiers tout petits pour 10lits. Salle de bain sale et non entretenue (sol cassé...) Nous ne recommandons pas, mais permet de dépanner pour une nuit (Nous savions à quoi nous attendre d'après les commentaires laissés) Seul point positif : emplacement top !

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
11 Sie 2017
9.4

Great cheap central hostel. Can meet lots of people.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Austria, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
11 Sie 2017
4.3

Pretty disappointing place. First thing was them trying to rip us off (about 10 €). Fortunately had the confirmation-mail with me, so they couldn't overcharge us. Everything costs extra: plankets, towels, internet,... The atmosphere was not good at all. The family-father (and boss) was hanging around on the sofa next to the shared-area, topless, giving commands to his daugther and wife. The hostel itself was untidy and many things broken. At least the location was good (right in the center)

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Sie 2017
3.7

It was very dirty and messy. But close to the market and grocery shop. We wouldn't go there anymore...

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
9 Sie 2017
4.6

Unzumutbares Hostel. Die Lage ist zwar sehr gut (Altstadt/Hafen), jedoch sind die Betten unbequem und knarzen sehr laut. Für geräuschempfindliche Personen ist es außerdem eine Zumutung, dass nicht einmal die Wände im Zimmer bis an die Decke reichen, so dass jeglicher Lärm ins hinein gelangt. Die Reinigung der Bettwäsche erfolgt wie folgt: Ein Mitarbeiter streicht die Krümel von der Matratze und dreht das Kissen um. Für eine Zudecke muss außerdem noch einmal extra gezahlt werden. Zumindest Klima.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Sie 2017
2.9

Absolutely not recommended ever in life. Very uncomfortable vibe. They used the trick of the double booking also with us and we slept on terrace with owners. Awful. Assolutamente non raccomandato, tutto è a pagamento anche il wifi. Atmosfera insostenibile. Prenotano più volte ogni letto ogni sera e siamo state costrette a dormire sulla terrazza coi proprietari, senza ottenere uno sconto rispettabile! Terribile

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • cbradbery
  • Australia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Sie 2017
4.0

It was filthy worse than sleeping on the floor of a cellar. The owner has a bad attitude, The beds are so loose they literally sway . The shower has tiles missing no door or holder for the shower head (as it's broken). Every night the owner over books so the last guests are forced to sleep outside on the balcony with no discount. There are no sheets provided and the aircon is STRICTLY controlled by the owner. My bed was given away every night I came home and I was told to simply find a spare.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • krmhominho6070
  • Portugalia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Sie 2017
6.9

they say to keep you stuff in the lockers but at the room had 4 lockers for 10 people, 2 of them were broken.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.