Hostelworld.com

Hostel Ana

Ceny
mapa
Recenzje
5.5
Ocena 444 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 5.6
  • Bezpieczeństwo 4.4
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 5.1
  • Atmosfera 5.2
  • Czystość 4.4
  • Udogodnienia 4.7
ZAREZERWUJ
5.5
Ocena 444 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 5.6
  • Bezpieczeństwo 4.4
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 5.1
  • Atmosfera 5.2
  • Czystość 4.4
  • Udogodnienia 4.7
Hostel Ana Located at Hrvojeva 6, , Split.
Hostel Ana
Croatia
Split n/a 21000 Hrvojeva 6
55% 444
43.5082560 16.4413726
Hostel Ana
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
13 Wrz 2015
7.4

La ubicacion es excelente. El personal poco amable. El lugar se encontraba limpio y las camas confortables.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Portugalia, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
27 Sie 2015
4.0
Przetłumaczone przez Google

Hostel był bardzo brudny i zaniedbany. Portal łazienka były plastikowe i zostały złamane, a łóżka były "luźne". Dostaliśmy tylko jedną szafkę dla 5 osób. W nocy są ludzie, spanie w salonie, co sprawia, że ​​środowisko nieco dziwne. Również musimy płacić, aby utrzymać worki po wymeldowaniu. Samo miejsce ma duży potencjał, ale musiałby być przebudowany jest lepiej zarządzane.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
24 Sie 2015
3.4

el peor hostel donde estuve, desprolijo, sucio, desordenado, los dueños o encargados durmiendo en los sillones en recepción todo el día. No lo recomiendo para nada, porque ni siquiera es barato. Lo unico bueno, la ubicación. Por suerte solo estuvimos una noche ahí.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • emildu59
  • Francja, Mężczyzna grupy, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
23 Sie 2015
4.6

Douche froide, draps housse pas changé, même pas de drap pour se couvrir, pas de casiers avec cadenas possible. Seul l'emplacement et le prix rattrape la note.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Sie 2015
4.9

Très mauvais accueil. Propreté des locaux très en dessous de la moyenne. Pas de drap. Cuisine quasiment insalubre. Je ne recommande pas cette auberge.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Sie 2015
8.0

Really helpful staff! In a great location near Parliament and Nygati station. Very clean.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Sie 2015
7.4

Facile d'accès et en plein centre, cette auberge de jeunesse à un charme représentant la ville. Les chambres sont propres contrairement aux toilettes et aux douches.. Nous n'avons pas eu la réservation "chambre de fille" comme prévu mais cela n'a pas posé de problèmes mais c'est bon à savoir pour ceux qui le veulent vraiment.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
18 Sie 2015
6.0

perfect location, but the hostel just doesn't have any atmosphere. Maybe that's because the stuff opened the door in underwear and all the friends of the owner lay around on the balcony. There wasn't any hospitableness

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
15 Sie 2015
5.7

Awesome location but the staff doesn't really care about the place. If you can choose, don't stay there!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Sie 2015
3.1

Das auf den ersten Blick durch seinen (vergleichsweise) niedrigen Preis und seine gute Lage bestechende Hostel war die schäbigste Unterkunft in meinem Kroatientrip. Die Räumlichkeiten an sich Potential, jedoch nur wenn die Hälfte an Personen dort werden würden. Mit Pech bekommt man ein Zimmer ohne Fenster. Sauberkeit und Ausstattung des Hostels sind das allerletzte. Der Host ist unfreundlich und hängt trinken mit seinen Kumpels rum, um weiblichen Gästen hinterher zu gaffen. Geht nicht dort hin!

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.