Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel Ana Rijeka

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
5.3
Ocena 143 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 5.5
  • Bezpieczeństwo 4.5
  • Lokalizacja 7.8
  • Personel 5.6
  • Atmosfera 5.1
  • Czystość 4.3
  • Udogodnienia 4.4
ZAREZERWUJ
5.3
Ocena 143 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 5.5
  • Bezpieczeństwo 4.5
  • Lokalizacja 7.8
  • Personel 5.6
  • Atmosfera 5.1
  • Czystość 4.3
  • Udogodnienia 4.4
Hostel Ana Rijeka Located at Riva Boduli 7, , Rijeka.
Hostel Ana Rijeka
Croatia
Rijeka 51000 Riva Boduli 7
53% 143
45.3245678 14.4414706
Hostel Ana Rijeka
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
18 Sie 2016
4.9

El hostel está muy bien ubicado, ideal para coger un ferry, aunque la limpieza y servicios deja mucho que desear... Es un hostel ideal para únicamente ir a dormir y huir por la mañana en barco. Atención a lo que te cobran, querían cobrar más de lo estipulado en Hostelworld!

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 19 Recenzje
12 Sie 2016
5.7

The staff are awesome, there was this crazy guy searching everyone because he lost his passport and the staff handled him perfectly

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
11 Sie 2016
4.3

Nothing works in this place. The showers only have a flimsy curtain that fell down a lot. There was no place to hang the nozzle so I constantly had to pick it up to wash. The lockers didn't work either. NOT VERY CLEAN!

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
5 Sie 2016
3.4

Quite dirty and no kitchen. Otherwise ok

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
4 Sie 2016
2.0

Il s'agit d'un appartement avec 3 chambres : 1 chambre privative, 2 dortoirs. (Sans securite pour nos affaires) Les proprios dorment dans une sorte de placard et fument a l'interieur. La porte d'entree est cassée. Les sanitaires sont sales et ne se ferment pas tous a clé. Je suis étonnée que ce type d'etablissement qui ressemble plus a un marchand de sommeil qu'a une auberge de jeunesse fasse parti de vos referencements. Le prix est exorbitant par rapport a la nature du service propo

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwecja, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Sie 2016
2.6

It was really shabby, and it didnt look as the pictures on the hostel when we lookied it up. It was like living in The apartment of a hobo.. The landlord was sleeping behind a curtain right in the corridor. Weird place, though its in very close to The center of rijeka.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Lip 2016
10.0

i recomend this hostel hostel have great location, clean , good staff and super atmosfere.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
20 Lip 2016
5.1

Nous avons attendu l'hôte plus d'une heure. l'État des sanitaires était très moyen (sale, douche bouchée, portes qui ferment mal). On rentre dans l'hostel comme dans un moulin. Cependant l'hostel est très bien situé près du port et du centre. Le parking n'était pas accessible quand nous sommes arrivées. Bref, un peu déçue mais la ville est super.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
14 Lip 2016
2.9

Worst "hostel" we stayed at around Europe, no atmosphere or common room, broken shower heads, lockers and cupboards, no sheets. Dirty building and broken glass of the front door didn't give off great vibes either.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
9 Lip 2016
6.9

Its a place to spend the night in Rijeka, considering that's the cheapest one. They have lockers, where you can leave your important belongings. Not really a backpacker, travellers atmosphere but its ok

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.