Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel Amigo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.1
Fantastyczny 799 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 7.4
  • Czystość 7.4
  • Udogodnienia 7.1
ZAREZERWUJ
8.1
Fantastyczny 799 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 7.4
  • Czystość 7.4
  • Udogodnienia 7.1

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
30 Cze 2017
8.6

We had the private double en suite room and although it was basic it did the trick! There was a safe in the room free of charge to keep your valuables. Staff very friendly and helpful, particularly the Bar man. Good base - located right in the centre of town and not too far from airport, plenty around in the way of shops, restaurants, bars etc. Will be returning!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
24 Cze 2017
8.9

Un lugar amigable, cerca del centro capitalino y sobre todo muy amable el staff ! Gracias por la hospitalidad !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
9 Maj 2017
8.6

It's just a couple of blocks from Zocalo. Outsiders need to be buzzed in and are greeted at reception before going inside. The place is also old but clean. The staff was friendly and helpful. Breakfast is plentiful and varied, .The women's bathroom doors don't lock, only one out of three. The price of the Lucha Libre tour was triple the cost but I felt very safe as a woman traveling alone and the gentleman who took us was constantly looking to make sure we all sat and left together.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • whowantstoplayvideog5353
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
8 Maj 2017
8.3

아췸봡개마쉬쑴 넓기도 무섭게 넓음 투숙객 진짜 많음 매트리스가 인조가죽?대충 그런걸로 덮여있긴 한데 뭔가 균이 서식하지 못할 듯한 느낌 그거에 개인이 하얀걸로 덮게 줌 위치는 진짜 좋고 경찰 많이 돌아다녀서 치안상 괜찮은 편 막 좋다고 하깅 그런데 막 나쁘지도 않음

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
28 Kwi 2017
8.6

Es un lugar sencillo, bien ubicado, cercano al centro histórico, limpio y con buen ambiente.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
14 Kwi 2017
7.4

La ubicación es buena pues está solo a unas cuadras del zócalo y del metro así que puedes moverte fácilmente, las camas no son cómodas, son como colchonetas muy delgadas, el camarote no tiene escalera para subir entonces tienes que subirte a la cama del primer piso, el desayuno es súper básico, el personal es amable, bueno como para una estadía corta y barata.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Mar 2017
7.4

Rooms very large n airy. Could have had a mirror somewhere even I n hallway Bathrooms very clean This hostel did not have n elevator. Should have been stated Many many stairs. No hotel help at night. Difficult to get luggage up n down. I would stay here again.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
14 Mar 2017
8.3

Bon hostel! Petit déjeuner en buffet à volonté inclus. Point négatif : pas de terrasse.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Urugwaj, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
24 Lut 2017
8.6

Lo mejor el personal siempre dispuestos a ayudarte. Deberían controlar un poco mas la limpieza del baño

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Lut 2017
3.7

La verdad que nunca la pasamos tan mal en un hostel.. La habitacion no tenia ventilacion, las camas eran super incomodas, y no tenia colchones. Tenia colchonetas. El personald e limpieza confuncio mi pijama con parte d ela ropa de cama, se llevaron al lavadero y nunca me dejaron buscarlo. Se lo quedaron y no me supieron dar ninguna respuesta positiva. El desayuno era malo, no salia buena cantidad de agua de los lavavos, y todo el tiempo habia ruidos molestos. No se podia dormir.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.