Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Hostel Amigo Suites Downtown

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 631 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 8.4
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 631 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 8.4
Hostel Amigo Suites Downtown Located at Luis Gonzalez Obregon 14, Downtown, Mexico City.
Hostel Amigo Suites Downtown
Mexico
Mexico City 06010 Luis Gonzalez Obregon 14, Downtown
87% 631
19.4368296 -99.1327071
Hostel Amigo Suites Downtown
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
14 Lip 2016
10.0

I had such a nice time! Wish I could've stayed longer!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Lip 2016
10.0

Cerca del metro, muy buena atención por parte del personal y se respetan las horas de no ruido y te cuidan tu maleta si llegas antes de tu hora de entrada e igual con la salida

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Cze 2016
9.7

Great all around! Great people coming through. Incredibly friendly staff- Very accommodating. Location is just a block away from the main attractions. 2 small cons: -Internet is a 7/10 -Beds are a little on the hard side Otherwise - looking for a great hostel that has a warm lively vibe? You got it! Hostel Amigo Suites is the place to be :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Dania, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
24 Cze 2016
5.4

Beds are absolutely horrible I imagine the same are used in prisons. Reception also not really good... Rooftop was cool though.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
13 Cze 2016
10.0

They provide excellent breakfasts and dinners. You can save so much money on your food bill.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Cze 2016
10.0

Short experience, showed up around 1 am and left the next morning after breakfast. The staff was nice, checking into my room was easy, and the breakfast was slightly better than what I'd expect from a hostel. I wasn't around long enough to check out the bar or dinner but I'm sure I would've appreciated both had I been there longer. The hostel is also located conveniently in the center of the city near many tourist attractions.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Maj 2016
9.4

Nos atendieron muy bien solo que tuvimos dificultad en alojar nuestra moto. Por lo demás disfrutamos mucho la estancia

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • tracy_export7243
  • Chiny, Kobieta, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
23 Maj 2016
7.7

good location in Center, and people who working here are very helpful and nice. Breakfast is amazing. The only bad thing is I lost my stainless chopsticks and plastic shoes. They are not expensive,but it is really bad experience. I should lock them in lockers.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kostaryka, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
11 Maj 2016
9.7

Excelente lugar, están ubicados en un lugar estratégico para movilizarse por toda la Ciudad de México, los toures que ofrecen son excelentes y el personal es sencillamente excelente, super amables y atentos. De verdad muy recomendado el lugar.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
14 Kwi 2016
5.4

The hostel doesn't reflect the description on hostel world. Our room did not have a TV. It was very basic with only beds and a bathroom. The building was noisy as if there was still construction going on. There are no 2 tours included as described on the ad. In fact the city tour costs $500 and the tours only run if they get enough people, which they often don't. When checking out early I was told I was due no refund, even though the policy you sign on check in is a 50% refund.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.