Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel Amigo Suites Downtown

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.9
Bardzo dobry 679 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.9
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 7.1
  • Czystość 7.0
  • Udogodnienia 7.3
ZAREZERWUJ
7.9
Bardzo dobry 679 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.9
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 7.1
  • Czystość 7.0
  • Udogodnienia 7.3

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Meksyk, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Lut 2017
6.0

Llegamos alrededor de las 11 am y nos pidieron volver después de las 3 para limpiar la habitación, regresamos a las 4 pm, nos dieron las llaves y al entrar sólo habían tendido la cama, había basura en los botes y el baño/regadera/lavabo estaban sucios. Queríamos descansar y pudimos hacerlo hasta que limpiaron todo, fue muy incómodo. No todo el personal es amable y hay mucho ruido en gran parte de la madrugada. En lo personal no regresaría :(

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Lut 2017
7.7

6 nuits au total passées dans cet hostal en dortoit 3 lits. Personnel agréable, chambre bien et eau chaude !!! Bonne ambiance tantôt calme tantôt fiesta juste ce qu'il faut. Proche metro. Bon rapport qualité/prix étant donné que le petit dejeuner et le repas du soir est compris dans le prix, mais fuyez les tours excursions avec l'hostal les prix sont très chers et vous pouvez tout faire seul ! Bref, hostal cool ;)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
9 Lut 2017
8.3

Great location right in the Historic Centre. Its about 2/3 blocks away from any people at night so it can feel a bit uneasy walking at night (its hustle n bustle during the day) but in saying that there are still few ppl about incl. lots of police. Reception girl is a bit rude but the rest of the staff stay out of your way. Double room is clean and very large (by hostel standards). Breakfast is basic. Dinner much of the same. Plently of street food and restaurants about 2/3 blocks away though.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
26 Sty 2017
10.0

Super Hostel, super Team! Danke! Typisch mexikanisches einfaches Frühstück und Abendessen inklusive. Ruhige Stimmung. Für Frühaufsteher geeignet. Bieten vielfältige Touren zu touristischen Zielen an. Empfehlenswert!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Sty 2017
8.6

I wouldn't recommend this for older people (like me!) as there are a huge number of stairs. But we were treated well, with courtesy and were assisted with extra needs we had since my husband was getting around on crutches! The room itself was pretty basic, although described and "en suite". A table and chairs would have been helpful, and somewhere to hang clothes.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Sty 2017
6.6

Not bad for Mexico City. Typical complaint that the wifi is spotty blah blah blah. Cheap and in a Good location. Dorms have bathroom ensuite which is wonderful. Probably would stay somewhere else next time.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
13 Sty 2017
9.7

Disregard negative reviews. I had a private room here for 3 nights, and could not ask for much more. Hostel location is PERFECT. Very close to metro, great restaurants all over the place. Place was clean, and my sheets were changed every day. There is a bar on the roof that provided great times with other residents. Great place. No complaints.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Sty 2017
10.0

Me encantó el desayuno y el agua super calientita! Al ser un hostel es muy austero, pero es super limpio y con su agua calientita. Lo recomiendo al 100%!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
25 Gru 2016
8.6

Le prix comprend le petit dej ainsi que le dîner en plus de votre nuit. Le personnel est très sympa, souriant. Au cœur du quartier historique, nombreuses facilités et ... au calme 😊

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Gru 2016
9.4

Su personal de aseo es maravilloso! Súper agradables y serviciales, fue una estancia placentera! Gracias!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.