Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel Amigo Suites Downtown

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.3
Fantastyczny 647 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 7.4
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 7.5
ZAREZERWUJ
8.3
Fantastyczny 647 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 7.4
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 7.5
Hostel Amigo Suites Downtown Located at Luis Gonzalez Obregon 14, Downtown, Mexico City.
Hostel Amigo Suites Downtown
Mexico
Mexico City 06010 Luis Gonzalez Obregon 14, Downtown
83% 647
19.4368296 -99.1327071
Hostel Amigo Suites Downtown
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta grupy, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Wrz 2016
4.6

Terrible hostel. If you like sleeping at night don't stay there. The walls are so thin that we could hear everything the people in the room next to us were saying, and the doors are glass doors, so you feel like you're sleeping outside. When we arrived at night the guy at the door didn't seem to care about our arrival. I asked him if I could refill my water bottle, and he said that the kitchen was closed and they don't offer filtered water, so stay thirsty my friends.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Wrz 2016
7.7

Great location, good value for money. The food is okay as well, just get there at the beginning of meals when it's still warm. Could have been cleaner, though.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Wrz 2016
9.1

Very good value, great location

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
3 Wrz 2016
8.6

Really good hostel!!! The inclusive breakfast & DINNER is something unrivaled around the world let alone Mexico! Good location near the main square, staff are very friendly, all in all a great hostel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Sie 2016
7.4

Most annoying beds ever. Very uncomfortable. Very loud, you can hear every noice outside the room. We stayed in the first floor and could hear the ring bell all night and people passing by. Only Safety, Position and the cheap price for which you also get breakfast and dinner can be recommended.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Sie 2016
7.7

Lo mejor: La ubicación y el desayuno y cena son gratis. Lo peor: El ambiente en el hostal no es el mejor, se siente un poco abandonado o deprimente y no ayuda que las políticas del hostal son demasiado rígidas.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
21 Sie 2016
10.0

Muy buen hostel, es grande son pocas camas en una habitacion comparados a otros hostels cosa que se agradece no tener tantas personas para un cuarto. Llegue a las 3 de la mañana y me atendieron ya que el servicio funciona 24 hs. Esta en una muy buena zona cerca de todo.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
18 Sie 2016
6.6

Hostel im Centro Histórico. TuriBus und Einkaufsstrasse gut zu Fuß erreichbar. Betten sind eher nicht so gut. Essen ist essbar...Dafür ist der etwas ältere Service-Man ein lustiger Kautz. Wir hatten Pech dass eines morgens das Wasser wegen Instandhaltung abgestellt wurde was uns aber nicht mitgeteilt wurde. Alles in allem ein eher durchwachsenes Hostel.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
15 Sie 2016
6.9

Was nothing going on in the evenings so was really quiet, also the beds were like prison beds. Plenty to see in the surrounding area although is no nightlife midweek

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Republika Południowej Afryki, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
15 Sie 2016
8.6

The best thing about this hotel is the excellent location. Very close to the main square and most of the sites of the historical centre. There's also pretty good breakfast and a decent dinner included (which is a bonus). There just isn't that much of a social atmosphere if that's what you're looking for. And the beds and pillows (as mentioned by others) aren't that comfy.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.