Hostelworld.com

Hostel Alessandro Downtown

Ceny
mapa
Recenzje
8.3
Fantastyczny 5,091 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 7.8
ZAREZERWUJ
8.3
Fantastyczny 5,091 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 7.8
Hostel Alessandro Downtown Located at Via Carlo Cattaneo 23, , Rome.
Hostel Alessandro Downtown
Italy
Rome 00185 Via Carlo Cattaneo 23
83% 5091
41.8981564 12.5021088
Hostel Alessandro Downtown
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Maj 2016
8.0

Pulito, molto facile da raggiungere, personale gentile

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Maj 2016
8.3

Its a good hostel for the money. Although its in a bit a of a crappy area. That's what you can expect next to Termini station. If you want a better area dont choose a hostel next to Termini. Overall everything was clean. The staff were always helpful. They have breakfast for 4 Euro but I would recommend finding a cafe instead.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
18 Maj 2016
10.0

Nice place, great location, friendly staff. I really enjoyed staying at this place.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
16 Maj 2016
9.4

Wifi is unreliable when traffic increases from ~5-12pm. Otherwise I found this hostel to be quite nice. Staff are very friendly and helpful!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Jamesnat1604
  • Australia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
16 Maj 2016
8.3

Great location near Termini Station. Staff were friendly and helpful. They organise a few events and things along the pub crawl/cheap drinks line of things which I didn't join in on but seemed fun. Luggage store and lockers available both in room and not which is great. Just what I needed for a few nights before flying out.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 20 Recenzje
15 Maj 2016
9.1

cpmo dicen los amigos italianos... Es Roma

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
15 Maj 2016
8.3

Easy access to the train station.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
13 Maj 2016
8.9

I liked all the facilities given by the Hostel. Common bathroom does not have lock thats only unlike in the hostel.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
13 Maj 2016
6.9

We booked a 6 bedroom all girls room and were given an a mixed bedroom which was fine but not what we wanted. The bathrooms were kind of a hit or miss depending on the time of day and our door for our room only locked if you slammed the door shut so we never had to use our key and we were just able to push the door open to get in the room. Make sure to bring small locks for the lockers or you have to spend 5$ for a cheap one and you have to put 5$ down on the room key card but you get it back

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
12 Maj 2016
7.4

No es un mal hostel pero los baños estaban un poco sucios y en general mucho ambiente de fiesta no habia. El servicio y personal muy bueno ayudaban bastante.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.