Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel Alamo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.9
Fantastyczny 843 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.2
ZAREZERWUJ
8.9
Fantastyczny 843 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.2

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
2 Sie 2017
8.9

El hostel es nuy lindo. Las habitaciones amplias y comodas. Es tranquilo, no es un party hostel para nada. El personal atento y amable. La ubicacion es excelente, cerca del centro, podes ir a caminando a cualquier lado. Me gusto mucho, volveria a alojarme alli

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Lip 2017
10.0

Todo fue excelente! Hiper recomendable

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
11 Lip 2017
10.0

Great hostel! Not a party hostel but still easy to meet people. Really nice homey feel if you're in Mendoza and need a relaxed few days. Plus Momo, the cat, is adorable! Thank you everyone at hostel Alamo who made my stay wonderful!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Lip 2017
9.4

Everything was clean and the staff was very friendly! I enjoyed staying there!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Cze 2017
9.4

Hostel Alamo was a great place to spend the weekend in Mendoza. I had my own private room and was very happy with the arrangements. The room was arranged nicely and fairly clean when I arrived. The common spaces are fantastic and definitely promote an comfortable environment to relax and spend time with friends. My one complaint is that the WiFi did not work well in my room at all; the strongest signal was definitely in the common area. I felt very safe in the hostel. Great staff.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • matiasjesusmartel4543
  • Argentyna, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Maj 2017
8.9

Como primera experiencia en un hostel me llevo una muy positiva tanto en la atención como en la ubicación, ya sea para buscar un lugar tranquilo como para socializar me gusto mucho el ambiente del lugar muy recomendable

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
4 Maj 2017
9.1

Great place, in a nice location and the hostel has a cat.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • aimeehewson741
  • Australia, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
22 Kwi 2017
8.6

Nice small private room with ceiling fan and aircon. Breakfast simple but good and free. Wifi good. Carrefour across the road. Nice backyard and balcony for some afternoon hangs. Staff friendly and welcoming.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Raphael144
  • Niemcy, Mężczyzna, 31-40
  • Obieżyświat
  • 22 Recenzje
13 Kwi 2017
8.3

Pros: nice location close to a supermarket; nice common area Cons: the four-bed dorms are tiny; bathrooms are also tiny and few so there will be some waiting time if you are unlucky

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kostaryka, Mężczyzna, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
12 Kwi 2017
8.9

Very good location within the downtown quadrant of Mendoza, near Plaza Chile. I got an excellent attention and advice to make tours and visits around. The breakfast was good including fruit, good coffee, bread and cereal. They offer wide lockers and cosy lobby and commom areas. I stayed 3 nights in the 4 beds room which was very small, but the nice roomates made me forget about the space. The bathrooms were not that clean, they can improve that.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.