Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel Alamo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 778 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.3
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 778 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.3
Hostel Alamo Located at Necochea 740 Ciudad, , Mendoza.
Hostel Alamo
Argentina
Mendoza Mendoza 5500 Necochea 740 Ciudad
86% 778
-32.8858310 -68.8482928
Hostel Alamo
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Szwecja, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
15 Sty 2017
8.0

Great hostel, friendly staff that are happy to help. Only downsides are that there's only like one plug/room and also that it's extremely hot in Mendoza and the room only have one big fan so you're happy to get a good night's without waking drowned I your own sweat. Other than that - very good!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
6 Sty 2017
9.1

Personnel très accueillant qui ne manquent pas de bons conseils. Très bon rapport qualité prix

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
4 Sty 2017
8.9

Lindo hostel, buena calidad en general (camas, baños, limpieza, etc.). El personal es cordial, aunque en 3 días vi a demasiadas personas distintas y sólo pude identificar a uno. En la cochera entran 2 autos, se estacionan según vayan llegando; si no, hay que pagar garage porque la zona es céntrica. Hay muchos espacios comunes para reunirse con gente, pero sin embargo durante nuestra estadía todo fue sumamente tranquilo (incluso un viernes).

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Gru 2016
9.7

LOVELY place! We really enjoyed our stay at Hostel Alamo. The hosts were very helpful and accommodating, and the quiet, chill vibe of the hostel was exactly what we needed for our stay in Mendoza. My wife and I stayed in a 4-person room, and were each given very large lockers for luggage. Linens and towels were provided free of charge, as was usage of the kitchen and a small pantry box for our own food. Drinks were available for purchase from the hostel at reasonable prices. Great place!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
21 Gru 2016
10.0

El lugar es increible con espacios comun perfectos. Hay un sentimiento de espacio muy agradable en todas las partes de este lugar. Recomendamos mucho. Para mejorarse solo diria que el desayuno es un poco ligero y las excursiones (que no hemos hecho) demasiado caras.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
20 Gru 2016
9.1

Great spot in Mendoza! Safe location, very friendly staff, easy to book tours, easy to walk to main square/shopping areas/parks, and breakfast was decent. Highly recommended! (It's a more chill hostel with even some families; NOT a party hostel).

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
19 Gru 2016
10.0

Very friendly and helpful staff, nice living/dining room space, good breakfast. We stayed in the little room in the back which was lovely and clean, but also noisy since it was in the garden. Nice little pool was very much appreciated after a hot, dusty day biking around the vineyards!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
19 Gru 2016
7.4

Quiet hostel with no local or cozy atmosphere, but good location and staff. Breakfast only until 9.30.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
14 Gru 2016
9.7

Muy buen hostal! Con un staff simpatiquisimo, una bonita terraza para charlar, salón para descansar y muy cerca de todo: a una cuadra del metro para llegar hasta Maipu (viñedos) y al lado de plaza independencia, también muy cerca de lugares para comer. Linda Mendoza y lindo lugar! Un abrazo chicos y hasta siempre!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
8 Gru 2016
8.6

Great hostel very close to the train station which takes you to Maipu region where most people rent bikes to tour the vineyards. Staff were really helpful organising tours and were really knowledgeable about tours, prices, etc. Wifi was a huge issue however. Great facilities and amazing back garden for group Asados.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.