Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel Alamo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.9
Fantastyczny 804 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.3
ZAREZERWUJ
8.9
Fantastyczny 804 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.3

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
14 Mar 2017
9.7

Richtig entspanntes Hostel mit sehr netten Mitarbeitern! Die Lage ist top, die Betten sehr bequem, kochen geht gut klar, alles sauber, großer Aufenthaltsbereich und sehr netter Garten. Klare Empfehlung!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • cwhz
  • USA, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 18 Recenzje
11 Mar 2017
10.0

Fantastic place! Incredibly comfortable, nice and helpful staff, good and early breakfast. It's not a party hostel, but Mendoza is more about doing fun stuff during the day anyway. Would 100% return.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
4 Mar 2017
10.0

Excellent staff and fantastic quality and value

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
3 Mar 2017
8.6

Wir haben ein Zimmer für zwei gebucht und bekamen ein gutes Apartment direkt in der Innenstadt zugeteilt. Da es im Wohnhaus im hinteren Bereich lag war es auch noch sehr ruhig. Konnte garnicht besser sein.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
3 Mar 2017
7.4

Booked this hostel in its Lonely Planet recommendation and found it to be a bit disappointing. Location is good but the dorms were pretty short on space and they charge you extra to use facilities after check out which always seems a bit tight.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwecja, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
3 Mar 2017
8.9

Great hostel overall! The staff was super helpful and the backyard was beautiful. A good place to hang out and drink your Mendoza wine and meet other people, good atmosphere! But there were no bed lights in the dorms and you had to pay extra to use the facilities after check out.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szkocja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
3 Mar 2017
8.0

Good hostel all round. Only annoying thing was the day I left. My bus to my next stop wasn't until night time. They said I could leave my bag there, but it would cost 20 pesos if I wanted to use a locker, and 100 pesos if I wanted to stay in the hostel during the day! I've never been charged for this in any other hostel so far on my trip.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Mar 2017
8.0

Lovely place, clean, friendly staff, very good location.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
25 Lut 2017
8.3

The hostel: The patio was great. The pool is more to put your feet in - it's very small - more like a hot tub that isn't hot. Overall, it was good. The staff was very nice but didn't seem to know a lot about activities around. Good location. Apartment: The one bed/studio apt was located in a large apt building on Plaza de Independencia. Functional kitchen, good bathroom. We enjoyed having an apartment for 6 nights - just a few more dollars than private at hostel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
25 Lut 2017
9.4

El hostel está muy muy bien ubicado , si desayuno es muy bueno y su patio con parilla es hermoso . Los recepcionistas son todos muy atentos. Nos hospedamos en la habitación privada y el único problema fue que era muy pequeña, igualmente es muy recomendable

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.