Hostelworld.com

Hostel Alamo

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 714 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.3
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 714 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.3
Hostel Alamo Located at Necochea 740 Ciudad, , Mendoza.
Hostel Alamo
Argentina
Mendoza Mendoza 5500 Necochea 740 Ciudad
87% 714
-32.8858310 -68.8482928
Hostel Alamo
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
27 Kwi 2016
7.1

Hostel sympa avec dortoir spacieux. L'équipement de la cuisine laisse à désirer et ça ne sentais pas très bon ds les placards. Le Wifi marchait très mal et était vraiment très lent. Le Café était froid au petit déjeuner. Obliger de payer un locker au check out alors que les dortoirs (sans clé) sont pleins de locker vide. Ils doivent soit disant être nettoyé, celui que j ai choisi à mon arrivée en tt cas ne l avait pas été.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Norwegia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Kwi 2016
6.9

The shower had little water and the safe did not work at the room. One of the reseptionists did not know much about the different trips and things to do. But everybody who worked there were very service minded. Good atmosphere. It's not a bad option for a hostel.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
18 Kwi 2016
10.0

This hostel is adorable and lovely. Super chill but still social in the common spaces. Great lap cat! Haha. The staff are friendly and helpful, everything is clean and well-maintained. Cozy comfortable little spot. Highly recommend!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Kwi 2016
10.0

Great and love the hostel cat!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
16 Kwi 2016
8.9

Amazing hostel with friendly staff - great for a weekend getaway.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Kwi 2016
9.1

Empty pool, allowed us to park our hire car inside the gates. Great

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Kwi 2016
10.0

This hostel is great! I stayed here for 2 nights and really enjoyed the clean facilities, beautiful backyard garden, and generous breakfast. Will definitely return when in Mendoza.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
29 Mar 2016
9.4

The staff is very helpful and friendly. The room we had was a private and it was perfect, especially for the price. The only thing that bothered me was that the bathroom wasn't cleaned in the 3 days we were there and we ran out of toilet paper. The breakfast was also amazing for a hostel. Thank you guys!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 18 Recenzje
26 Mar 2016
9.1

The hostel seemed to be very nice, unfortunately we didnt stay there. We stayed in the apartment at the Plaza Independencia, which was very good, but on hostelworld it isnt mentioned that there are rooms which are NOT in the hostel. The apartments are 10 to 15 minutes walk from the hostel, but very central. We had a complete apartment for ourselves, unfortunately no WiFi, because it was not working at the time. You have to go for checkout back to the hostel with all the luggage.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
25 Mar 2016
8.6

This was a good hostel. Centrally located it had good facilites and comfortable beds. The kitchen was a little too small which made cooking particularly difficult in the evenings but the kitchen was well equipped.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.