Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel Alamo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 744 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.3
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 744 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.3
Hostel Alamo Located at Necochea 740 Ciudad, , Mendoza.
Hostel Alamo
Argentina
Mendoza Mendoza 5500 Necochea 740 Ciudad
87% 744
-32.8858310 -68.8482928
Hostel Alamo
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • lalupevicente
  • Argentyna, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Wrz 2016
3.4

La atención del personal fue pésima. Valeria (encargada) del Hostel es hostil y maleducada. Habiendo pagado por transferencia el primer día, al hacer el check out Valeria nos amenazó con llamar a la policía porque el pago aún no se había acreditado y prohibió el check out.. CUIDADO PORQUE VALERIA NO AVISA ESTO Y ESPERA AL CHECK OUT PARS INFORMARLO. EN 4 DIAS NADIE LIMPIO nuestra HABITACIÓN MATRIMONIAL. pésima experiencia y atención.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
1 Wrz 2016
9.7

A fantastic hostel in the heart of Mendoza. The staff here all went above and beyond to make our stay comfortable and answer any questions we had, as well as helping to give us lots of knowledge on the many wine tours available in the city. The hostel is centrally located, close to the main plaza as well as a short walk to Aristides Villanueva Street which is a must stop for bars and restaurants at night! There is also a nice little courtyard to spend the days in the sun, a lovely little hostel!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
20 Sie 2016
8.3

Good, clean hostel in a good location. Wifi and beds were good.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
3 Sie 2016
8.6

Really great hostel - comfortable spacious dorms, with heating! Breakfast good - bread cereal fruit cake sometimes boiled eggs. Staff really friendly, don't know much about the area though. Kitchen facilities really good and hostels location ideal next to Carrefour.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Sie 2016
10.0

Hostel Alamo was just as listed , quiet , cozy, comfy and centrally located. The staff was attentive and knowledgeable on sites / tours . The facilities (bathroom, kitchen, sheets, rooms) were very clean. This was by far my best hostel experience.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
1 Sie 2016
8.3

Really nice hostel, fantastic breakfasts and very chilled out however there was quite a mixed crowd of people (old and young) so not the best atmosphere

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Lip 2016
9.7

Realmente muy bueno en todo sentido Muchas gracias!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
12 Lip 2016
10.0

Excelente Hostel ! Quarto impecável, ótimas instalações e uma equipe staff muito simpática e colaborativa. Recomendo a todos.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
8 Lip 2016
8.3

Hostel 100% recomendable, muy bien ubicado y cómodo. Lo único que podría mejorar es el desayuno.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
30 Cze 2016
8.9

Very homely hostel. The staff were very helpful and kind. It was low season so the atmosphere was lacking.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.