Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel Adlafken

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.3
Znakomity 45 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 10.0
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 9.0
ZAREZERWUJ
9.3
Znakomity 45 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 10.0
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 9.0

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
24 Lut 2017
6.9

Hostel would be fine but the noise level is shocking Despite having asked the staff to help reduce noise from 1 other guest, and emailing from the room the same request, nothing was done. Nobody in this hotel can sleep with this level of TV noise. In addition I can hear v noisy snoring. This is due to internal windows not closing, therefore no noise blockage at all I will never recommend this hotel to any other potential customer based on the fact that it is impossible to sleep.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
17 Lut 2017
8.3

The location was great and the majority of the staff were very friendly and helpful! The rooms were a little cramped and the bathrooms were not the cleanest, but I guess that's something to expect when you're in a city.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Belgia, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
16 Lut 2017
9.1

Super nice and calm hostel! The dorm and bathrooms are really clean and the breakfast is great. You can ask for whatever you prefer and she will prepare it for you in the morning. The host is super nice and gives you lots of tips about valpo.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Finlandia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
13 Lut 2017
9.4

I had a very relaxing and pleasant stay. I got to stay in a 4 bed dorm on my own for two nights, which helped ;) The roof terrace was a nice bonus! I am sure that my stay would have been even better if I just spoke more spanish. The lady who checked me in and out seemed very nice :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
28 Sty 2017
10.0

Alles perfekt in diesem Hostel bzw. eher Hotel. Super sauber, top Betten, nehr nette und hilfsbereite Mitarbeiter, sehr leckeres Frühstück, tolle Lage, wahnsinns Dachterasse. Preis-Leistung super. Ich würde wirklich jederzeit wieder dort hingehen - bzw. würde mir so ein Hostel in jeder Stadt wünschen.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
18 Sty 2017
10.0

Um dos mais aconchegantes hosteis que fiquei.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Sty 2017
9.4

Hostel com dormitorios confortáveis, atendimento de primeira, um cafe da manhã incrivel e pra completar um terraço com uma vista sensacional de valparaiso.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Grupy mieszane, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 18 Recenzje
14 Sty 2017
10.0

It's more like a hotel than a hostel. Really clean, safe and friendly. Definitely a good place to stay. They have a terrace with a beautiful view of the city and bay.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
28 Gru 2016
9.7

Hostel Adlafken is a fantastic place to stay in Valparaiso. It is not a party hostel, but a well-located hostel where you can get a good night's rest. The breakfast that is included is also amazing, and the staff was very helpful. Highly recommended.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
19 Lis 2016
9.7

Positiv: Das Personal war sehr freundlich und hilfsbereit. Das Frühstück wurde individuel vorbereitet und war vorzüglich. Negativ: Die Wifi Verbindung hat auf dem Zimmer kaum funktioniert. Es gab zwuar warmes Wasser in der Dusche aber die Dusche selbst war nicht sehr sauber.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.