Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel Achalay

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 445 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 8.1
  • Udogodnienia 8.2
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 445 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 8.1
  • Udogodnienia 8.2
Hostel Achalay Located at Morales 564, , Bariloche.
Hostel Achalay
Argentina
Bariloche 8400 Morales 564
88% 445
-41.1371829 -71.3104748
Hostel Achalay
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
21 Sie 2016
10.0

Hostel was lovely and well located with a rally friendly vibe. Staff were super helpful and kind, breakfast was quite nice they had bread, jam, cereal, fresh fruit, hot chocolate, coffee and tea.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
2 Sie 2016
10.0

Genial la estadia, todo el staff muy amable, con una atencion excelente. Recomendadisimo!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Sie 2016
9.4

Es la primera vez que voy a un hostel y la verdad que fue excelente... Un lugar con mucha gente buena onda, con ganas de ayudarte y hacerte sentir bien siempre. El lugar muy bueno y comodo y la ubicaciòn es excelente, a una cuadra y media de TODO. Seguramente la próxima vez que vaya a Bariloche mi estadia va a ser en Achalay :D

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
20 Lip 2016
6.6

Pontos Positivos: Localização não está tão no centro, o que faz ser um pouco mais calmo. Não tem muitos adolescentes no hostel Os recepcionistas são pacientes, simpáticos e prestativos (Exceto o Jonatas, que foi bastante grosseiro) Pontos Negativos: Um pouco sujo A Limpeza do quarto apenas ocorreu 1 vez em 10 dias Tivemos que pagar para trocar as toalhas É um pouco apertado Móveis um pouco velhos Não ficamos no quarto que nos prometeram pelas fotos

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • matiasalanis8887
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
18 Lip 2016
10.0

El ambiente y sobre todo los chicos que manejan el hostel hacen que la estadía sea mucho mejor de lo que uno espera. Martín, Edwin y el resto del staff unos genios totales. Super atentos y serviciales. Volveré sin dudarlo!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
24 Cze 2016
9.1

Absolutely loved being in the hostel. Had a great vibe and breakfast was fantastic (with freshly baked bread) Only downside was the actual room which was rather small and only had a bunk bed.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 18 Recenzje
18 Cze 2016
9.7

Staff amazing. Nice homemade bread and jam. Hot and hot showers!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 18 Recenzje
6 Maj 2016
7.7

Nice place. A bit old. Beds where very noisy when ever you moved. Nice heating in every room. Breakfast was nice homemade bread and jam.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thanks for your honesty! we are fixing beds to don`t let them be noisy, we hope to see you again around here to prove our "new not at all noisy beds" BUEN VIAJE Pablo

4 Maj 2016
8.9

Really nice small hostel with great staff and owner who will help you with anything you need. The staff are really friendly and always chatty. The hostel has a good atmosphere, and a great breakfast (anytime you want!). Good location.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • pedropmcr1335
  • Portugalia, dwójka, 31-40
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
28 Kwi 2016
9.1

Really friendly. The breakfast was good and they will prepare it at any time, even at 6:30 am!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.