Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel Achalay

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.0
Znakomity 553 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.4
ZAREZERWUJ
9.0
Znakomity 553 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.4

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
15 Kwi 2017
9.7

La pase súper bien!! Los chic@s son súper agradables, amables y hacen tu estadía demasiado alegre!! Ya los extraño jajaja mucha suerte en sus vidas! El hostel cuenta con lo necesario para estar cómodo. Solamente creo que se podría invertir un poco en pintar las habitaciones , porque de primera entrada no son muy agradables a la vista, principalmente la primera en la que estuve. Pero todo súper bien, el dueño con mucha buena vibra al igual que los muchach@s! Graciiiaaas!!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Kwi 2017
6.6

Solid hostel in Bariloche. Breakfast was homemade bread, a selection of jam, and coffee/tea--would have loved to have something with a bit more substance. Bed was comfortable, but the top bunk creeked very loud each time the person moved. Water pressure in the shower was nonexistent, and the wifi could only have a certain amount of people logged in, so you had to wait until someone logged out on their phone. Staff was nice and knowledgeable about things to do in the surrounding area.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
10 Kwi 2017
6.3

Las duchas tenían muy poca presion, no había jabón para lavarse las manos...El personal es muy buena onda pero no todos sabían recomendar lugares o actividades

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
3 Kwi 2017
10.0

This has to be the best hostel we have stayed in . Felt just like home. Kitchen is awesome, beds are comfy and the staff are so friendly and help with your every need. They even ordered us a taxi to the bus stop as it was raining! Location is perfect and close to town. We recommend Hiring bikes and doing one of the rides! Also a great place to relax with great wifi! Thanks guys we loved it ! Ps the bread they give you for breakfast is amazing!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Armenia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Kwi 2017
10.0

Yo me sentí muy cómoda a pesar de ser una persona grande entre tantos jóvenes. Los encargados son amables, respetuosos y diligentes.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
29 Mar 2017
8.3

Generally a good hostel, well located for town, staff very helpful and nice. Good breakfasts. However, beware there is a group of locals that live there that affects the atmosphere. Plus small children crying day & night. I didn't find it at all sociable and in fact felt out of place when a big group of them were cooking dinner etc that seemed to be friends of the employees - fine if you include guests but they didn't make any effort to. Even harder if you don't speak Spanish.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
24 Mar 2017
9.4

A lovely, cosy hostel with super friendly staff. Some facilities are a little worn around the edges but the place is very clean. A relaxed and lovely place to stay.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Mar 2017
9.1

Me encanta Achalay Hostel. Muy buena onda ! Bien ubicado, staff muy amable, ambiente muy agradable. Me sentí como à la casa. :) Muchissima gracias a Pablo y el staff. Un abrazo y que vaya super bien.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Mar 2017
10.0

La verdad que quedamos muy conforme con el lugar y la atención de todos los chicos. Fue nuestra primera experiencia en hostel y por suerte superó ampliamente nuestras expectativas. Sin dudas cuando nos toque volver a bariloche volveremos a parar ahí.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Mar 2017
9.4

Adorei o tempo passado com pessoas agradáveis. Bom atendimento é muita simpatia. Parabéns. a Pablo. Paulo. Sebastian e Martin!,pretendo voltar abraços. Cibele marie

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.