Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel Achalay

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.0
Znakomity 519 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 8.4
ZAREZERWUJ
9.0
Znakomity 519 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 8.4

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
21 Lut 2017
9.4

One of the best stays I had in South America. The staff extremely helpful with trek details, things to do in the city, any other kind of information, always available, I even got a breakfast at 5 am because had to leave early to catch the bus to the next destination (usual breakfast time starts at 7 am but lasts until the last person had breakfast :-) - hence hostel recommended for long sleepers :-)))), kitchen very well equiped - TOP ADDRESS

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Lut 2017
7.1

Shower ist the wrong word for what we found there and the room was very small. People there are very nice and helpfull...

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
15 Lut 2017
9.4

Die Zimmer sind nach Musiklegenden wie Jimi Hendrix, Pink Floyd oder Bob Marley benannt. Hier spielt Musik eine große Rolle. Fand ich sehr sympathisch und die Atmosphäre war einfach sehr Familiär. Frühstück ist einfach (Dulce, Marmelade und Butter).Hostel wurde täglich gereinigt. Küche ist gut ausgestattet. Bäder sind etwas runtergekommen. Personal ist sehr hilfsbereit, habe meinen Aufenthalt verlängert, weil es so gemütlich war.👍🏼Laundry wird angeboten. Lage ist in Ordnung!Supermarkt umsEck!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
5 Lut 2017
10.0

I don't have anything negative to say about this hostel! The staff is really nice, after my arrival they gave a lot of good recommendations where to go and what to do. And they always helped me when I needed something. The breakfast is good, you get everything what's needed. And the rooms are nice and clean. Overall it was great to stay there!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
2 Lut 2017
8.6

The stuff was extremely friendly and helpful. It made you feel like you were at home. The had selfmade bread and jam. What else could you wish for?

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
30 Sty 2017
10.0

Great owners!!! They really care about you and try to make you happy in whatever they can !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
30 Sty 2017
9.1

Ottimo rapporto qualità prezzo,personale molto bravo e simpatico.consigliatissimo

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
28 Sty 2017
7.4

Clean, well located hostel. Comfi beds, lockers, good kitchen, pc, tv, helpfull planing my hikes, hot shower 24/7, homemade bred for breakfast, internet is good for the south. Can recommend it. Mercedes is very helpful and friendly.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
26 Sty 2017
9.7

Un hostel estupendo. No tengo queja. Me trataron muy bien, me informaron de todo...

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
26 Sty 2017
10.0

Staff was great! The kitchen is big what is a great advantage above other hostels

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.