Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.3
Bardzo dobry 471 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.1
  • Bezpieczeństwo 7.1
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 7.8
  • Atmosfera 6.3
  • Czystość 6.6
  • Udogodnienia 6.1
ZAREZERWUJ
7.3
Bardzo dobry 471 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.1
  • Bezpieczeństwo 7.1
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 7.8
  • Atmosfera 6.3
  • Czystość 6.6
  • Udogodnienia 6.1
Hostel AVA Located at Trubarjeva 5, , Ljubljana.
Hostel AVA
Slovenia
Ljubljana 1000 Trubarjeva 5
73% 471
46.0518501 14.5071673
Hostel AVA
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
29 Paź 2016
6.6

Good location, pretty good hostel

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
14 Paź 2016
4.0

El hostel tiene una ubicación perfecta, no tiene gente en la recepción, solo un cartel en la puerta donde indica que hay que llamar por teléfono a un número para que puedan abrir la puerta, nuestros teléfonos no tenían línea por lo que fue muy difícil e incómodo para nosotros, por suerte otro huésped que ingresaba nos prestó su teléfono para poder llamar, la chica se tardó 30 minutos en llegar, luego fue muy amable. La calefacción no funcionaba por la noche por lo que estaba muy frío.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
11 Paź 2016
8.6

Situated in the center, it has what we need for one night. Good relation quality price

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
1 Paź 2016
8.6

I stayed at this hostel for 2 nights and I highly recommend it. Value for money is really good, it is located in the heart of the city so it cannot get any better than that. Rooms are nice and big (unfortunately no locker)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
1 Paź 2016
6.0

Amazing location!!! There weren't many hostels available during my stay in Ljubljana and this was the most affordable. The location is perfect, but the room I stayed in was gross. The bed smelled like urine and it was in the top area with a ladder than wasn't particularly safe. I only stayed one night so it was bearable.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • kirkbyelaine3091
  • Anglia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
1 Paź 2016
7.1

Staff very helpful and friendly. Room was great, however there were a few issues with cleanliness in the area we were sleeping. Sadly other travels also added to the cleanliness issues in the hostel which is no fault of the hostel, but felt very sorry for the cleaner! This hostel is In a great location right in the middle of all attractions in Ljubjana - so overall great place to stay

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • pedronovo
  • Portugalia, Mężczyzna grupy, 31-40
  • Obieżyświat
  • 27 Recenzje
29 Wrz 2016
8.6

A really nice hostel to start walking around liubliana. Nice instalations, good rooms. The only thing we felt no so good, were the upper beds. Its good to kids until 20 years old. After that, we didnt feel so confortable, thats why we asked to go downstairs. Another thing. try to use clean blankets. the one we used were dirty and used.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Wrz 2016
4.0

Emplacement en plein centre mais on réalise vite qu'a Ljubljana même la banlieue est proche du centre ! Literie catastrophique, nous avons dormis quelques heures seulement. Sur un mois d'auberges dans toute l'Europe la pire et de très loin !

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
23 Wrz 2016
5.7

Bel emplacement et personnel gentil... C'est à peu près tout. Cuisine sommaire, espace de détente quasiment inexistant (ça se passe dans la cuisine) et les lits, quel cauchemar! Le sommier est une simple planche qui grince et le matelas est si fin que l'association des deux donne l'impression de dormir en prison. Mon oreiller sentait tellement le moisi que j'ai du le troquer contre un pull.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
22 Wrz 2016
7.4

I'm from Ljubljana so i can assure you that location is the best possible you can imagine. Hostel is very basic in an old building. it's good for staying overnight when visiting the center

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.