Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.3
Bardzo dobry 478 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.0
  • Bezpieczeństwo 7.6
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 7.5
  • Atmosfera 6.5
  • Czystość 6.5
  • Udogodnienia 6.3
ZAREZERWUJ
7.3
Bardzo dobry 478 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.0
  • Bezpieczeństwo 7.6
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 7.5
  • Atmosfera 6.5
  • Czystość 6.5
  • Udogodnienia 6.3

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
9 Gru 2016
8.3

Overall this was in a great location - right by the main square which is close to everything. There is no main area to hang out in the hostel, but luckily we had booked our own room to hang out in. The pillows and bedding were a bit lumpy and smelled like sweat, but the duvet cover and pillow cases appearing freshly washed.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Japonia, Kobieta, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 20 Recenzje
9 Gru 2016
6.9

場所はすごく便利だけど、建物も設備も古く、共有スペースが小さいので、落ち着ける所がない。

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Lis 2016
5.4

Hice el check in! Me mandaron a una habitación que estaba con los baños sólo y nunca más vi a un trabajador!

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
29 Paź 2016
6.6

Good location, pretty good hostel

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
14 Paź 2016
4.0

El hostel tiene una ubicación perfecta, no tiene gente en la recepción, solo un cartel en la puerta donde indica que hay que llamar por teléfono a un número para que puedan abrir la puerta, nuestros teléfonos no tenían línea por lo que fue muy difícil e incómodo para nosotros, por suerte otro huésped que ingresaba nos prestó su teléfono para poder llamar, la chica se tardó 30 minutos en llegar, luego fue muy amable. La calefacción no funcionaba por la noche por lo que estaba muy frío.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
11 Paź 2016
8.6

Situated in the center, it has what we need for one night. Good relation quality price

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
1 Paź 2016
8.6

I stayed at this hostel for 2 nights and I highly recommend it. Value for money is really good, it is located in the heart of the city so it cannot get any better than that. Rooms are nice and big (unfortunately no locker)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
1 Paź 2016
6.0

Amazing location!!! There weren't many hostels available during my stay in Ljubljana and this was the most affordable. The location is perfect, but the room I stayed in was gross. The bed smelled like urine and it was in the top area with a ladder than wasn't particularly safe. I only stayed one night so it was bearable.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • kirkbyelaine3091
  • Anglia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
1 Paź 2016
7.1

Staff very helpful and friendly. Room was great, however there were a few issues with cleanliness in the area we were sleeping. Sadly other travels also added to the cleanliness issues in the hostel which is no fault of the hostel, but felt very sorry for the cleaner! This hostel is In a great location right in the middle of all attractions in Ljubjana - so overall great place to stay

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • pedronovo
  • Portugalia, Mężczyzna grupy, 31-40
  • Obieżyświat
  • 27 Recenzje
29 Wrz 2016
8.6

A really nice hostel to start walking around liubliana. Nice instalations, good rooms. The only thing we felt no so good, were the upper beds. Its good to kids until 20 years old. After that, we didnt feel so confortable, thats why we asked to go downstairs. Another thing. try to use clean blankets. the one we used were dirty and used.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.