Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel 64 Osaka

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.0
Znakomity 1,027 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 8.4
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 8.9
ZAREZERWUJ
9.0
Znakomity 1,027 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 8.4
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 8.9
Hostel 64 Osaka Located at 3-11-20 Shinmachi, Nishi-ku, Osaka.
Hostel 64 Osaka
Japan
Osaka 550-0013 3-11-20 Shinmachi, Nishi-ku
90% 1027
34.6780275 135.4883229
Hostel 64 Osaka
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
16 Wrz 2016
9.4

Loved it!! Amazingly friendly staff, the lady at reception spent time showing me where to go around the area in my time in Japan.. Lovely breakfast, super cool vibe, massage chair! I got a little lost on my way there as I arrived in the evening in an international flight so pretty tired, a slightly bigger sign perhaps with "here dummy!" would have helped in my tired state but some locals pointed me in the right direction so all's well that ends well.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Portugalia, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 20 Recenzje
10 Wrz 2016
9.4

Very good dormitory with incredible beds. Staff very useful giving some nice tips. Hotel quality.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Wrz 2016
8.0

El personal habla inglés y te da información de la ciudad y ayuda en lo que pueda. El hostal está a dos paradas de metro de Estación de Namba, pleno centro. Metro muy cerca. Las habitaciones e instalaciones están muy correctas y limpias pero hay mal insonorización en las habitaciones.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Wrz 2016
9.4

Le personnel est vraiment très sympa et accueillant. Le dortoir du sous-sol est juste hyper confortable !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Japonia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Wrz 2016
10.0

ホームページのイメージどおり、とても素敵な雰囲気で居心地のよい、リーズナブルなホステスでした。近所には素敵で美味しいお店が多く、交通の便も治安も良いです。ありがとうございました!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
6 Wrz 2016
8.9

Very clean! Super friendly staff, and everything your ever hope for in a hostel. A+

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hongkong, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
6 Wrz 2016
8.9

It's really a nice place. only five mins walk to metro station. helpful staff who speak fluent English. bed is big and confortable

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
29 Sie 2016
10.0

Hostel 64 was a wonderful place to stay for our one night in Osaka! The hostel itself is beautifully designed, and the staff have put together really awesome, personalized maps with food and shopping recommendations around the area, which we loved. My one critique is that there are only thin sliding doors to the rooms, which makes them not very soundproof, but we found that everyone staying at the hostel was very respectful and quiet, and the hostel provided earplugs, so it wasn't an issue.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Dania, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Sie 2016
8.6

Hostel 64 was my first incounter with japan and they could not have bin frindlyer or more helpfull Providing me with a perfect base to explore Osaka on a bike I rented for the day and there helpfull map of things the staff of hostel 64 provided i had a good place to start exploring

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Tajwan, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Sie 2016
8.9

It's my first time living in hostel. I had a really good experience at Hostel 64 OSAKA.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.