Hostelworld.com

Hostel 64 Osaka

Ceny
mapa
Recenzje
9.0
Znakomity 919 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 8.3
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 8.9
ZAREZERWUJ
9.0
Znakomity 919 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 8.3
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 8.9
Hostel 64 Osaka Located at 3-11-20 Shinmachi, Nishi-ku, Osaka.
Hostel 64 Osaka
Japan
Osaka 550-0013 3-11-20 Shinmachi, Nishi-ku
90% 919
34.6780275 135.4883229
Hostel 64 Osaka
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Kanada, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Kwi 2016
9.7

Le concept de boutique hostel est génial. Le bâtiment est très bien rénové, les douches incroyables et le personnel charmant.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Kwi 2016
9.7

Beautiful interior and friendly staff.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Kwi 2016
8.9

Trendy place with extremely friendly staff. A little removed from the busy part of the city, but plenty of good restaurants and subways nearby.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
20 Kwi 2016
9.7

Loved hostel64. Easy to get everywhere, staff were extremely helpful, place was super clean!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
20 Kwi 2016
9.4

Loved the private two bedroom, unfortunate the bed was not comfortable for someone who needs a firmer mattress. Not good for people with allergies as my girlfriend sneezed all night. Door was to the bedrooms was very cool but did not keep sound out. Staff was very friendly, good location near subway stops. Well designed, felt very cozy.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Japonia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Kwi 2016
9.4

全体的に大変いいです。

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Kwi 2016
10.0

Hostel 64 went beyond every expexctation! So equipped, with the most friendly and fun staff. Have breakfast, hire a bike and take all their advice!! Beautifully renovated space that is intuitively classic. Great mix of the old and new, where every feature is functional, and so aesthetically pleasing. Best hostel around.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Japonia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Kwi 2016
8.6

セキュリティは、構造上仕方ないと思っている。 シャワーに行く際にすこし不安があったが、基本的には気にしなかった。 それ以上にスタッフの方の応対や雰囲気がよくて、また行きたいと思った。 大阪への出張の際は早めに予約を入れてまた利用したい。 ラウンジなどでゆっくりステイしながら大阪滞在を楽しみたい。

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Obieżyświat
  • 32 Recenzje
12 Kwi 2016
8.3

Lovely staff, comfy bed and very clean spaces. The lounge and "bar" were nicely decked out and there was lots of books and pamphlets for things to see and do. Location is quite a far walk from anything at night and catching public transport there from some of the major sights is a bit of a hassle. Overall nice place to stay if a little remote.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Kwi 2016
9.7

Stayed here for 3 nights in a recent 2 week journey through Japan. We arrived before check in but as our room (private double) was already prepared we could check in immediately. The room was very large, very comfortable and very clean. As were the bathroom facilities. The design of the whole place is tasteful - you can tell everything has been picked by architects! Any questions we had staff were quick to answer and point us in the right direction. Good music taste in reception too!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.