Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel 64 Osaka

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.0
Znakomity 1183 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 8.7
ZAREZERWUJ
9.0
Znakomity 1183 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 8.7

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Wrz 2017
9.4

Very good to stay. Would definately coming back!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Japonia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Wrz 2017
6.3

Toilets and shower facitilies are too small for me (180cm high). Domitory is located 1st floor, but window is always closed and always dark.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Australia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Wrz 2017
10.0

Friends recommended Hostel64 to us following their recent trip to Japan. We stayed for three nights and had a fantastic stay as well. The staff have excellent knowledge of the city, great guides/maps and go above and beyond to assist guests. The hostel design is very thoughtful. Lots of attention to detail. Excellent value for money. The delicious breakfast and coffee is a great way to start the day. Facilities like washing machine/ lines, fridge, yoga mat, design books, bikes very nice.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Sie 2017
8.9

Very friendly and helpful staff, good vibes all around this lovely place. The late checkout time (12am) is extremely convenient. Amazingly cheap for such a welcoming place, although the neighbourhood isn't that attractive.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • USA, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
31 Lip 2017
9.1

Hip spot! Recommended

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Japonia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Lip 2017
8.6

畳の個室を2名で利用しました。 エレベータはないので、上の方の階になるとちょっとしんどい。 全体的に、おしゃれな感じで、清潔。 スタッフの方も感じが良い。 シャワーの調節はちょっと難しかった。着替えを置く場所などがあると助かる。

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Grupy mieszane, 41+
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
26 Lip 2017
7.4

Zeer vriendelijke staf.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
23 Lip 2017
9.4

This place was super chill and hip. A little hard to get to, and requires a short metro ride to the hang out spots - BUT it's a very relaxing and enjoyable stay. Many showers and bathrooms. Great AC. A rooftop patio is there and it would be sweet if more ppl were chilling up there but we were there offseason.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Hongkong, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Lip 2017
7.1

The toilets are really too small. I personally don't like the bathing room at 3/F.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta grupy, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
20 Lip 2017
9.7

Loved the interior design of the private room we stayed at. Quiet and convenient location - only 2 subway stops away from Namba. Would recommend to others.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.

×