Hostelworld.com

Hostel 639

Ceny
mapa
Recenzje
5.2
Ocena 3,287 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 5.7
  • Bezpieczeństwo 5.3
  • Lokalizacja 6.0
  • Personel 5.5
  • Atmosfera 4.7
  • Czystość 4.7
  • Udogodnienia 4.6
ZAREZERWUJ
5.2
Ocena 3,287 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 5.7
  • Bezpieczeństwo 5.3
  • Lokalizacja 6.0
  • Personel 5.5
  • Atmosfera 4.7
  • Czystość 4.7
  • Udogodnienia 4.6
Hostel 639 Located at 639 Harrow Road, , London.
Hostel 639
England
London NW10 5NU 639 Harrow Road
52% 3287
51.5299855 -0.2259278
Hostel 639
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Rumunia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Maj 2016
5.4

They have something like a curfew ... almost everything closes before midnight except the reception desk. Staff is friendly, some people living there not so much.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
21 Maj 2016
2.0

Rabish and no clean

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Maj 2016
2.9

This is the closest I've ever come to spending a night in prison- and not the quirky "Orange is the new black" kind.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
19 Maj 2016
8.9

Overall I enjoyed my stay there, it is in a convenient location, right across the road from Kensal Green Station, which comes/goes directly from central London. The atmosphere was good, and the staff were very friendly. Most of the people at the hostel seemed to be workers rather than travellers. Only downside was that I thought the hostel kitchen was poor, not very modern or clean and with absolutely no cutlery, pans or plates, though I was told that guests had pilfered kitchen items.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Maj 2016
2.6

Die Zeichen langen nicht aus, um darüber auszusagen, wie schlimm dieses Hostel war.Kurzfassung: Küche funktionsunfähig Personal unfreundlich Zimmer unrein->Blutflecken auf den Bettlagen Das Personal droht bei Nachfrage nach nem frischen Bettlagen ->Frische kamen nie Duschstrahl zu klein+kaltes Wasser Hatten zu 6. gefühlte 10m2 Platz Waschbecken bei den Toiletten ohne Seife Betteinkrachgefahr Angst vor Einbruch ins Zimmer durch abgenutztes Türschloss Putzfrau klaut Shampoo Nie wieder!!!!!!!!!!!

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Maj 2016
2.9

Muy mala administración. Reserve 1 mes antes una hab mixta de 8 c mi pareja y al llegar no había camas disponibles. Nos pasearon 2 de 3 noches por distintas hab solo masculinas, donde los huéspedes no estaban de acuerdo con la presencia femenina. El personal solo respondía es fin de semana y el hostel está lleno.Por el precio conviene algo mejor ubicado y te ahorras el transporte. El ambiente es turbio, vive gente no turista ahi. Que el patio del hostel de a un cementerio es meramente anecdótico

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
6 Maj 2016
2.0

This place is really awful. The matress, the tiny shower in the room, etc. Dont stay there!!

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Japonia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Kwi 2016
3.1

Simply disgusting. One of the worst place to stay in one of the most advanced industrialized nations. All I can say is thank you for letting me learn something about another aspect of society, but this hostel should do that to themselves just a little bit I think.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Kwi 2016
5.4

De toiletten functioneerde of slecht( waren verstopt) hadden geen toilet papier of waren smerig. Het momenten een grillige sfeer in de avond als de bar open was. Veel zuid Europeanen die niet aandeden als vakantiegangers. Vreemd dat er een douchecabine in de kamer staat welke is afgeplakt. Als je de kamer deelt moet je in deze cabine en douchen en afdrogen en aankleden anders sta je ontkleed in de kamer welke je deelt. De schoonmaak had mijn deur open laten staan.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Kwi 2016
3.7

That's the worste local

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.