Hostelworld.com

Hostel 639

Ceny
mapa
Recenzje
5.0
Ocena 3,307 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 5.5
  • Bezpieczeństwo 5.1
  • Lokalizacja 5.7
  • Personel 5.4
  • Atmosfera 4.3
  • Czystość 4.4
  • Udogodnienia 4.4
ZAREZERWUJ
5.0
Ocena 3,307 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 5.5
  • Bezpieczeństwo 5.1
  • Lokalizacja 5.7
  • Personel 5.4
  • Atmosfera 4.3
  • Czystość 4.4
  • Udogodnienia 4.4
Hostel 639 Located at 639 Harrow Road, , London.
Hostel 639
England
London NW10 5NU 639 Harrow Road
50% 3307
51.5299855 -0.2259278
Hostel 639
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Cze 2016
4.9

A rather dodgy place...dodgy people The sheets weren't clean so we had ro ask for a change of sheets first. Mattresses were nearly too bumpy to sleep in. But you can't expect more for that money. You just want it to be clean!!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Belgia, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Cze 2016
5.4

There was some weirdo full of crack coughing whole night who gave me some flu and didn't let me sleep ... Hostel sucks but the bed were clean so I was expecting something like that for the price I paid haha and just don't use those toilets ..who knows what kind of virus you may get

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Cze 2016
5.1

Sitio baste lúgubre, atmósfera no muy recomendable, pero los precios son lo mas barato que hay en por la zona. Si eres escrupuloso y desconfiado no es muy aconsejable. En cuatro días nos consto que entraban a nuestras habitaciones empleados del hostal (entiendo que para ver si se cumplían las normal) no desapareció nada pero no es agradable. La gente del staff y recepción la gran mayoría españoles amables (posiblemente lo que mas se salve) y es un hostal donde vive mucha durante todo el año.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Norwegia, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Cze 2016
4.9

Skittent og rotete på rommet. Ingen dopapir på toalettene under hele oppholdet. Virket som en av de vi delte rom med ruste seg på sterkere ting enn akohol. Ble vekt på morgenen av høylytt kranglig på spansk av et personal og en av de som bodde på samme rom som oss.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
17 Cze 2016
6.0

The hostel is really near a metro station ( on the other side of the street), but since it's in a busy street, it's noisy. The staff is nice and efficient. Food is ok - you can have a continental breakfast for only 1.50, so it's fine. The atmosphere is not that comfortable for girls though.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
15 Cze 2016
4.9

The building is not really new and not always clean. And the location is not that great, it's far from everything.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
15 Cze 2016
2.3

Words can't describe how bad this place is

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
11 Cze 2016
4.9

Another hostel which is used to rehouse homeless people. Nothing wrong with this but since they are living there, the rooms feel cluttered with all their stuff and hAve a really bad smell.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Cze 2016
3.1

Sin duda la recepción ha sido agradable,sin embargo; el ambiente no es para nada confortable,se alojan personas que no inspiran confianza, el precio es bajo pero si tienes la oportunidad de alojarte en otro hostal te recomiendo que lo hagas.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
4 Cze 2016
3.1

There are no lockers anywhere in the room and I had to leave my belongings on the reception. Bathrooms were horrible with no soap.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.