Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel 5 Terre

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.4
Bardzo dobry 354 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.3
  • Bezpieczeństwo 7.9
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 7.5
  • Atmosfera 6.9
  • Czystość 7.3
  • Udogodnienia 6.4
ZAREZERWUJ
7.4
Bardzo dobry 354 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.3
  • Bezpieczeństwo 7.9
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 7.5
  • Atmosfera 6.9
  • Czystość 7.3
  • Udogodnienia 6.4
Hostel 5 Terre Located at Via Riccobaldi 21, Manarola, Cinque Terre.
Hostel 5 Terre
Italy
Cinque Terre La Spezia 19010 Via Riccobaldi 21, Manarola
74% 354
44.1078644 9.7301745
Hostel 5 Terre
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
25 Sie 2016
7.1

Location is what you pay for at this place. Staying right in cinque terre makes it worth it. However wifi only works on the first floor which is annoying. No real atmosphere because they close the seating area for the majority of the day and all night. Only reason people are around is to use the wifi so everyone's just on their phones. But location is really what matters here. It was convenient and allowed us to really enjoy cinque terre

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Sie 2016
9.1

Sicuramente consigliato per chi vuole trascorrere qualche giorno in questi meravigliosi luogji. Personale gentile e molto accogliente, servizio generale essenziale.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
20 Sie 2016
7.1

Very friendly staff who helped whenever we had questions! Location is a 10-15 min uphill walk from the train station so a bit hard with luggage. Weak wifi in common areas, non-existent in rooms. Big lockers (bring lock). Only one outlet for each room. It was ok to stay in for one night - honestly, it's pretty hard to find a decently priced stay in cinque terre so this was a good choice.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Ekwador, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
15 Sie 2016
9.7

Cinque Terre is really breathtaking. Cinque Terre hostel is strategically located in Manarola from which you can enjoy great hiking activities and at the same time enjoy the very clean and clear metiterranean sea by swimming in the coast of this village.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
14 Sie 2016
6.9

The place was ok for one night but there is only one or two plugs in a room for 6 persons and nothing to hang wet clothes. I wouldn't stay any longer there even though it is well located.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
12 Sie 2016
9.1

Das Hostel ist in einer super Lage. Das Personal ist sehr nett und hilfsbereit. Das WLAN reicht leider nur bis zum ersten Stock. Die Dusche war auch eher Gewöhnungsbedürftig, da es keine Duschvorhang oder ähnliches gab. Somit stand anschließend immer das Bad unter Wasser. Dennoch würde ich es weiterempfehlen!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Sie 2016
7.1

Seule auberge de jeunesse dans les Cinque Terres, chapeau. Il manque certaines choses dans les chambres : une seule prise pour 6, des salles de bain à rénover. On ne capte pas le wifi dans certaines chambres. Les chambres ne sont pas toutes les mêmes. Personnel qui écoute et accepte les critiques. Petit déjeuner offert après avoir eu quelques problèmes pendant mon séjour, très appréciable !

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
8 Sie 2016
9.4

A nice option to stay and sleep in the Cinque Terre with a low budget! I recommend!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Sie 2016
9.1

Great area, wifi connection not to good but everything else was great

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
30 Lip 2016
7.7

THERE IS ONLY ONE POWER POINT IN OUR ROOM(6 BED).

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.