Hostelworld.com
Ceny
mapa
Recenzje
4.7
Ocena 220 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 5.1
  • Bezpieczeństwo 4.4
  • Lokalizacja 4.6
  • Personel 4.7
  • Atmosfera 4.7
  • Czystość 4.9
  • Udogodnienia 4.7
ZAREZERWUJ
4.7
Ocena 220 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 5.1
  • Bezpieczeństwo 4.4
  • Lokalizacja 4.6
  • Personel 4.7
  • Atmosfera 4.7
  • Czystość 4.9
  • Udogodnienia 4.7
Hostel 3 Located at Via Ignazio Ciaia 5, , Milan.
Hostel 3
Italy
Milan 20158 Via Ignazio Ciaia 5
47% 220
45.5024814 9.1764088
Hostel 3
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
20 Maj 2016
5.4

This place is not marked and is up three flights of stairs (not a huge deal, but it's stomp me enough to include all of that in its description). The gentleman who works there is quite dodgy, demands cash payment for the remainder of the balance (again, not a problem, but put it on the site because I will have cash then) and he's somehow there 24 hours a day (the one guy), which makes him even weirder. It was clean, but that's the literal only upside of the place. Maybe it's better for groups?

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Maj 2016
3.1

Terrible place

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
13 Kwi 2016
3.7

No wonder out is a 1 star rating. The toilet is broken, the showers unstable and there are no locks on the doors to each room. The location is based in the middle of some kind of ghetto too. Nothing is maintained here and I wouldn't recommend it to anyone but hey, atleast the guy himself is a nice dude. Helped us book a taxi to the airport but that's it really. The place itself is a dive unfortunately.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
26 Mar 2016
2.3

Not well set up. Basically staying in an apartment room with 10 other people. Not as terrible as others say though.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
30 Sty 2016
6.6
Przetłumaczone przez Google

W pobliżu stacji metra i tanie. Brak sejfu pozwolić naszą działalność. Jedna łazienka + WC dla kobiet i dla mężczyzn

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
6 Sty 2016
5.4
Przetłumaczone przez Google

Osoba w recepcji nie bardzo przyjazny również nie akceptują karty kredytowej, do zapłaty, a ogłoszenie mówi, że jeśli mieliśmy wyjść o północy, aby uzyskać gotówkę. Nie jest też prawdą, że masz kuchnię, jest tylko mikrofalówka.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Sty 2016
4.0

Eines der schlechtesten Hostels, in denen ich je war. Frauen würde ich abraten, dort zu übernachten. Ich war dort mit einer Freundin. Wir waren mit zwei Männern in einem Dorm, die uns beide auf unangenehme Weise anmachten. Wir äußerten gegenüber dem Rezeptionisten unsere Sorge, mit diesen Männern in einem Zimmer zu übernachten. Wir baten um ein andres Zimmer, das wir natürlich bezahlt hätten.Keine Chance.Wir hatten zudem das Gefühl,dass es sich um ein Stundenhotel handelte.wir gingen wieder!!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
28 Gru 2015
7.1

The owner is a really polite guy from Sri Lanka.The dorms are pretty tidy and comfortable though a lil bit crowded.For me,the only drawback is that the hostel is too far from the historic center and not easy to locate.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.