Hostelworld.com

Hostel 24

Ceny
mapa
Recenzje
8.5
Fantastyczny 700 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 7.6
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 7.9
ZAREZERWUJ
8.5
Fantastyczny 700 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 7.6
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 7.9

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • lucybuckingham804843
  • Laos, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Lut 2017
8.3

Clean and comfortable place to sleep. Arrived late and left first thing the next day but had a good sleep in a clean bed

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
22 Sty 2017
6.3

방이 너무 좁고 환기가 안됩니다. 여름엔 힘들겠더군요. 전 다행히 겨울이어서 괜찮았습니다만. 리셉션에 위치를 옮겨달라고 했더니 다른 곳이 남는데도 옮겨주지 않더군요. 참 기억할 점. 밤 12시부터 아침 8시까지 리셉션이 있는 공동 공간 전체를 잠궈버립니다. 만약 다음 날 이른 아침에 기차를 타실 거라면 절대 리셉션에 물건 맡기시면 안됩니다.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Polska, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
21 Sty 2017
9.4

Mariusiaaaa best receptionist ever !!! Thank you for everything!!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thank you very much for taking the time to review us and choosing us for your stay in Ljubljana! All the best on your travels!

  • Anonimowy
  • Indie, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
20 Sty 2017
9.7

I had a really good stay here, conveniently located at a 10 min walking distance from the city centre. Lot of food options nearby. The staff is really cheerful and friendly. The rooms are built nicely, very neat and clean. Bathrooms also seemed sufficient. I would definitely recommend.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thank you very much for your positive review, we really appreciate it! Hope your time in Ljubljana was nice! All the best on your travels:)

  • lautox
  • Kostaryka, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
13 Sty 2017
8.9

Relativamente cerca a la estación de tren. La ciudad es bastante pequeña por lo que era fácil desplazarse del hostel a puntos turísticos. Staff increíble muy amables, limpieza todos los días, buena cocina, calefacción en habitaciones. Internet no muy bueno. Bastante bueno en general!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Japonia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
12 Sty 2017
9.7

私は地下の部屋に宿泊したのですが、地下の部屋ではほとんどWi-Fiが使えず、部屋の外のキッチンやフロントの前まで行ってインターネットを使ってました。それ以外には特に悪いところは見つからず、清潔で親切でホステルらしい設備がある普通のホステルでした。

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Sty 2017
10.0

Fantastic friendly and warm atmosphere. The location couldn't be more central and staff were very helpful pointing out the best things to spot in the city. Thank you!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Gru 2016
9.7

Had to catch a 6:30 am plane and staff called around to find a shuttle that would get me there on time so that I wouldn't have to sleep in the airport!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Ekwador, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
27 Gru 2016
8.6

Perfect location! Quick walk to the market and city center. The staff were very nice, offering and helpful. The kitchen area was pretty cool and spacious, but be aware, they close the doors at 11pm so if you want a late night snack and forgot it in the kitchen, it's a bummer. Security was good, just remember to bring a lock because they don't have. Room was warm in winter, that was a plus!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Gru 2016
8.9

Ottima posizione. Personale cordiale e sempre a disposizione. Pulizia ottima.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.