Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel 24

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.9
Bardzo dobry 672 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 7.8
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 7.0
  • Czystość 7.8
  • Udogodnienia 7.2
ZAREZERWUJ
7.9
Bardzo dobry 672 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 7.8
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 7.0
  • Czystość 7.8
  • Udogodnienia 7.2
Hostel 24 Located at Poljanska cesta 15, , Ljubljana.
Hostel 24
Slovenia
Ljubljana Ljubljana 1000 Ljubljana Poljanska cesta 15
79% 672
46.0505322 14.5136529
Hostel 24
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
14 Lis 2016
9.7

Personal amigable y dispuesto a ayudar. Instalaciones limpias. El wifi funciona genial. Cerquiiiiiisima del castillo y del centro de la ciudad.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Lis 2016
8.9

An okay place to spend couple of nights. Has all the basic facilities

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, dwójka, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
1 Lis 2016
7.7

Good hostel, helpful staff. The dorm is in the basement, no windows, so if someone decides they'd like to have the heater going expect to sleep in a dark sauna. They lock the kitchen up 11pm-8am so if you plan to get an early start to your day or have an early train/bus/flight to catch expect to go hungry.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • erlisayang
  • Malezja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
28 Paź 2016
10.0

i really love this hostel..i have to come back..😇..the staff is amazing 😉

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
28 Paź 2016
8.6

Un hostel muy limpio, con una cocina bien equipada, y a tan solo metros de los lugares más importantes. Fueron muy amables en la recepción. Tuve la mala suerte de compartir la habitación con dos personas mayores y muy sucias. De todas formas, volvería.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • valsantos
  • Filipiny, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
11 Paź 2016
7.7

Chill hostel. Nice place to crash. Helpful staff.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Grupy mieszane, 25-30
  • Obieżyświat
  • 31 Recenzje
6 Paź 2016
6.3

We stayed in a 12 bed dorm with no window and only 1 toilet as the other one was out of order. Location was okay and staff was amazing and always helpful. Hostel wasn't so clean floors weren't cleaned at all. People in the room left doors open so our staff wasn't really safe. Wouldn't recommend but alright with not much luggage and for only 1 or 2 nights

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
5 Paź 2016
7.1

Got in after a long day of travelling and the evening staff member was not very helpful. Room was ok, packed with a weird arrangement but super dark (basement type dorm with no windows) so easy to sleep. Didn't seem to be much going on here in the evening. WIFI woeful in the basement. Morning staff was much more helpful.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Malezja, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Paź 2016
9.7

Very close or 5 minutes walk to the attractions like Castle, flea market, art craft market, Ribca seafood restaurant located under the bridge, three bridges, supermarket. Public parking opposite street beside grammar school @ 0.70 Euro per hour available first come first serve basis. Excellent ,very friendly and informative front desk staff and helpful too. Would love to come back and stay at Hostel 24 and recommend others to do the same.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
29 Wrz 2016
8.0

Notre dortoir de 8 lits est en fait composée de 4 pièces de 2 lits superposés, nous étions dans la meilleure pièce (casiers, fenêtre et pas de passage). La cuisine est équipée, il n'y a pas de vrai salle commune. L'emplacement est idéal, entre les gares et le centre, un peu à l'écart pour être tranquille. Juste à côté d'un supermarché (au bord du fleuve). Le personnel est sympa.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.