Hostelworld.com

Hostel 24

Ceny
mapa
Recenzje
8.3
Fantastyczny 549 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.8
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 7.6
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 7.6
ZAREZERWUJ
8.3
Fantastyczny 549 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.8
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 7.6
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 7.6
Hostel 24 Located at Poljanska cesta 15, , Ljubljana.
Hostel 24
Slovenia
Ljubljana Ljubljana 1000 Ljubljana Poljanska cesta 15
83% 549
46.0505322 14.5136529
Hostel 24
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
30 Kwi 2016
9.4

In general was ok, but the bed was´t confortamble at all, and the steps to get to the upper floors wasn´t the best I ever seen.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
29 Kwi 2016
8.0

Nothing bad to say. Great location, close to everything. The liquor at the time of arrival is a nice attention.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
10 Kwi 2016
6.9

No windows or emergency exit from our room, and no ventilation. Room in basement

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta grupy, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
27 Mar 2016
6.3

This hostel was clean, with comfy beds and lovely staff. Good shower pressure, plenty of hot water and close to all the touristy things. However, our 4 bed dorm was in the basement with no windows, the ensuite had no windows either so the condensation from the showers never dried. The underfloor heating was super hot on our last night and the staff didn't know how to turn it down.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
26 Mar 2016
10.0

Mi sono fermata una sola notte, mi sono trovata molto bene. La posizione è ottima, l'ambiente gradevole.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
21 Mar 2016
8.0

Es un hostel pequeño y muy nuevo, pero tiene todo lo necesario para sobrevivir. Lo mejor es su personal, muy joven y atento, y dispuesto a ayudar con todo. Muy recomendable.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
20 Mar 2016
9.1

Had a nice and pleasant stay in this hostel. The atmosphere was a bit dull, but that's more down to the people staying I guess. The staff were really nice and helpful and I had my own single bed in the dorm, which was comfortable.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
18 Mar 2016
8.6

very lovely staff, good location , overall good hostel

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
4 Mar 2016
9.1
Przetłumaczone przez Google

WiFi nie działa propelly w niektórych pokojach.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Lut 2016
10.0

L'auberge était propre, les gens très sympathiques et le personnel toujours souriant et prêt à aider. Une très bonne adresse à Ljubljana, bien située dans la ville et plutôt calme (en hiver). Je recommande vivement cette auberge !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.