Hostelworld.com

Hostel 24

Ceny
mapa
Recenzje
8.4
Fantastyczny 556 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 8.1
  • Udogodnienia 8.0
ZAREZERWUJ
8.4
Fantastyczny 556 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 8.1
  • Udogodnienia 8.0
Hostel 24 Located at Poljanska cesta 15, , Ljubljana.
Hostel 24
Slovenia
Ljubljana Ljubljana 1000 Ljubljana Poljanska cesta 15
84% 556
46.0505322 14.5136529
Hostel 24
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
21 Maj 2016
10.0

Great place to stay.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Maj 2016
8.6

I stayed in a twelve-bed dorm and I thought it was wonderful. I was not sure how much I would like it because that's such a large number of people, but the room was well laid out and had plenty of outlets, lots of space, and the staff were very friendly and accommodating.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
30 Kwi 2016
9.4

In general was ok, but the bed was´t confortamble at all, and the steps to get to the upper floors wasn´t the best I ever seen.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
29 Kwi 2016
8.0

Amazing location and incredible staff - so friendly and helpful. A welcome drink was included and the beds were comfortable. The room was dark and a bit oppressive though, as were the toilets, but everything was clean and more than satisfactory.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
29 Kwi 2016
8.0

Nothing bad to say. Great location, close to everything. The liquor at the time of arrival is a nice attention.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
25 Kwi 2016
9.7

Great place! The staff are AMAZING!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
10 Kwi 2016
6.9

No windows or emergency exit from our room, and no ventilation. Room in basement

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta grupy, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
27 Mar 2016
6.3

This hostel was clean, with comfy beds and lovely staff. Good shower pressure, plenty of hot water and close to all the touristy things. However, our 4 bed dorm was in the basement with no windows, the ensuite had no windows either so the condensation from the showers never dried. The underfloor heating was super hot on our last night and the staff didn't know how to turn it down.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
26 Mar 2016
10.0

Mi sono fermata una sola notte, mi sono trovata molto bene. La posizione è ottima, l'ambiente gradevole.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
21 Mar 2016
8.0

Es un hostel pequeño y muy nuevo, pero tiene todo lo necesario para sobrevivir. Lo mejor es su personal, muy joven y atento, y dispuesto a ayudar con todo. Muy recomendable.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.