Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel 24

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.1
Fantastyczny 689 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 8.0
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 7.2
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 7.4
ZAREZERWUJ
8.1
Fantastyczny 689 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 8.0
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 7.2
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 7.4
Hostel 24 Located at Poljanska cesta 15, , Ljubljana.
Hostel 24
Slovenia
Ljubljana Ljubljana 1000 Ljubljana Poljanska cesta 15
81% 689
46.0505322 14.5136529
Hostel 24
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
13 Sty 2017
8.9

Relativamente cerca a la estación de tren. La ciudad es bastante pequeña por lo que era fácil desplazarse del hostel a puntos turísticos. Staff increíble muy amables, limpieza todos los días, buena cocina, calefacción en habitaciones. Internet no muy bueno. Bastante bueno en general!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Japonia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
12 Sty 2017
9.7

私は地下の部屋に宿泊したのですが、地下の部屋ではほとんどWi-Fiが使えず、部屋の外のキッチンやフロントの前まで行ってインターネットを使ってました。それ以外には特に悪いところは見つからず、清潔で親切でホステルらしい設備がある普通のホステルでした。

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Sty 2017
10.0

Fantastic friendly and warm atmosphere. The location couldn't be more central and staff were very helpful pointing out the best things to spot in the city. Thank you!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Gru 2016
9.7

Had to catch a 6:30 am plane and staff called around to find a shuttle that would get me there on time so that I wouldn't have to sleep in the airport!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Ekwador, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
27 Gru 2016
8.6

Perfect location! Quick walk to the market and city center. The staff were very nice, offering and helpful. The kitchen area was pretty cool and spacious, but be aware, they close the doors at 11pm so if you want a late night snack and forgot it in the kitchen, it's a bummer. Security was good, just remember to bring a lock because they don't have. Room was warm in winter, that was a plus!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Gru 2016
8.9

Ottima posizione. Personale cordiale e sempre a disposizione. Pulizia ottima.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
5 Gru 2016
10.0

Super Nice Hostel

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Singapur, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
18 Lis 2016
10.0

The reception is really friendly, showed me the Slovenian hospitality when i first reach Ljubljana. Place is as advertised, there's free working wifi too. Place is clean and neat. Had a good experience

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
14 Lis 2016
9.7

Personal amigable y dispuesto a ayudar. Instalaciones limpias. El wifi funciona genial. Cerquiiiiiisima del castillo y del centro de la ciudad.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Lis 2016
8.9

An okay place to spend couple of nights. Has all the basic facilities

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.