Hostelworld.com
Ceny
mapa
Recenzje
8.1
Fantastyczny 260 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 8.3
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 7.2
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 8.0
ZAREZERWUJ
8.1
Fantastyczny 260 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 8.3
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 7.2
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 8.0
Hostel 109 Located at 109 Carrington St, , Adelaide.
Hostel 109
Australia
Adelaide South Australia 5000 109 Carrington St
81% 260
-34.9314010 138.6042080
Hostel 109
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
13 Maj 2016
8.0

Room is quite nice. It's a very quiet hostel. Most of the time you don't even see other guests. Not great for meeting people. The facilities are good. The staff is very helpful. Like this place.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Kwi 2016
9.1

Very quiet hostel, good beds, good showers, excellent location.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Mar 2016
8.0

Very efficient, helpful staff. Decent location, reasonable facilities. Clean, but tatty round the edges. Tea, coffee, and UHT milk for it Decent WiFi. Rooms are all off a "light well" with little natural light or ventilation. Quiet atmosphere, not a party spot.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
8 Mar 2016
5.7

Ein freundlicher und hilfsbereiter Besitzer erklärte mir die Räumlichkeiten. Mein Bettlaken war entweder uralt oder benutzt und von der ursprünglichen Farbe "weiß" weit entfernt. Leider merkte ich das erst, als ich spät abends nach Hause kam, so daß kein Tausch möglich war. Die Duschen beherbergten ordentlich Dreck. Der Weg in die Stadt ist nicht unmöglich, aber 20 Minuten zu Fuß empfand ich bei dieser kleinen Stadt als eher weit. Das schnellste/beste WLAN in 5 Wochen Australien fand ich dort.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • stephjmcdonald7542
  • Australia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
20 Gru 2015
8.9

Very friendly and helpful staff. I was not notified that I would have to check in across the road but fortunately the shuttle bus driver told me. I didn't have any problems and it was a good stay.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Gru 2015
9.4
Przetłumaczone przez Google

Świetny Hostel! Blisko do tramwaju, dobre wifi, dwa ładne balkony ... kuchnia dobrze wyposażona.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Gru 2015
6.6

You have to bring your own padlock for the lockers or buy one from reception, something which they didn't mention, only staying for a night so not much of an issue. The dorms were very small, mine was full and there wasn't enough room for everyone's bag so ended up sleeping with bags on the bed, also a lack of plug sockets. The free wifi was a great bonus though!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
9 Gru 2015
8.9

Wonderful stay at your hostel. Bigger lockers and a bedside lamp would be nice.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Lis 2015
8.3

Great setup with desk and cupboard.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.