Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostal de Granados

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.3
Bardzo dobry 321 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.9
  • Bezpieczeństwo 7.8
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 7.7
  • Atmosfera 7.4
  • Czystość 5.1
  • Udogodnienia 6.3
ZAREZERWUJ
7.3
Bardzo dobry 321 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.9
  • Bezpieczeństwo 7.8
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 7.7
  • Atmosfera 7.4
  • Czystość 5.1
  • Udogodnienia 6.3
Hostal de Granados Located at Chile 374, , Buenos Aires.
Hostal de Granados
Argentina
Buenos Aires Buenos Aires (1098) Chile 374
73% 321
-34.6159300 -58.3712765
Hostal de Granados
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
11 Lis 2016
6.6

The pros: there're many restaurants and bars around, easy to walk to the popular touristic streets. Cons: Wifi is only limited in the front, excluding more part of the hostel, such as in the dorms and the kitchen areas. It was quite noisy at night as the reception kept the music loud that was heard in the room upstairs in the middle of night. At some point it felt chaotic because they were working on the property dong renovation stuff.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Lis 2016
5.4

Chambre humide, sanitaires pas tres propres et mal conçus

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Czechy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Paź 2016
7.1

Hostel je umístěn na dobrém místě a za peníze dostanete co jste si zaplatili. Není to nic extra, ale na přespání stačí. Bohužel je všude plíseň a vše se pomalu ale jistě rozpadá...

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
8 Wrz 2016
7.4

el personal es muy buena onda, el lugar no tiene una muy buena atmosfera y la limpieza es regular, pero por la ubicacion y el precio es un lugar ideal para viajeros con poco presupuesto. lo recomiendo.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
1 Wrz 2016
9.7

Muy bien ubicado, el wifi no funciona tan bien, pero fuera de eso la pase bien, tienes lo que pagas

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
13 Sie 2016
8.6

You get what you paid for.Great location.Awesome stuff.Poor facilities.But it is not that bad.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
14 Lip 2016
7.7

Good for what you pay for. Rooms was cold during the winter months, but showers were warm. Noisy during the night time. I enjoyed the baguettes served in the morning.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Lip 2016
4.9

Limpeza horrível, nem roupa de cama foi trocada, resultando em uma SARNA, peguei SARNA! Café da manhã lastimável, pão velho e duro, com manteiga limitada, quem pegou manteiga pegou, quem não, se conforme com o pão duro. A segurança, infelizmente fui roubada pelo staff do hostel (belga), ele dividia o quarto com a gente, abriu minha mala que estava com meu dinheiro numa bolsinha que estava trancada com cadeado, ele simplesmente abriu o cadeado com um clips deixando o clips caído do lado da mala.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Urugwaj, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Cze 2016
3.1

Malisomo lugar. Pesimo desayuno. Habitaciones muy feas... deja mucho que desear

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • FLORENCIOHINOSTROZA6617
  • Peru, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
13 Cze 2016
10.0

SOLAMENTE PENSE QUEDARME 2 NOCHES Y ME QUEDARE 8 PORQUE LA ATENCION Y UBICACION ES EXELENTE

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.