Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostal de Granados

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.5
Bardzo dobry 314 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 7.2
  • Atmosfera 7.1
  • Czystość 5.7
  • Udogodnienia 6.2
ZAREZERWUJ
7.5
Bardzo dobry 314 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 7.2
  • Atmosfera 7.1
  • Czystość 5.7
  • Udogodnienia 6.2
Hostal de Granados Located at Chile 374, , Buenos Aires.
Hostal de Granados
Argentina
Buenos Aires Buenos Aires (1098) Chile 374
75% 314
-34.6159300 -58.3712765
Hostal de Granados
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
8 Wrz 2016
7.4

el personal es muy buena onda, el lugar no tiene una muy buena atmosfera y la limpieza es regular, pero por la ubicacion y el precio es un lugar ideal para viajeros con poco presupuesto. lo recomiendo.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
1 Wrz 2016
9.7

Muy bien ubicado, el wifi no funciona tan bien, pero fuera de eso la pase bien, tienes lo que pagas

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
13 Sie 2016
8.6

You get what you paid for.Great location.Awesome stuff.Poor facilities.But it is not that bad.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
14 Lip 2016
7.7

Good for what you pay for. Rooms was cold during the winter months, but showers were warm. Noisy during the night time. I enjoyed the baguettes served in the morning.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Lip 2016
4.9

Limpeza horrível, nem roupa de cama foi trocada, resultando em uma SARNA, peguei SARNA! Café da manhã lastimável, pão velho e duro, com manteiga limitada, quem pegou manteiga pegou, quem não, se conforme com o pão duro. A segurança, infelizmente fui roubada pelo staff do hostel (belga), ele dividia o quarto com a gente, abriu minha mala que estava com meu dinheiro numa bolsinha que estava trancada com cadeado, ele simplesmente abriu o cadeado com um clips deixando o clips caído do lado da mala.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Urugwaj, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Cze 2016
3.1

Malisomo lugar. Pesimo desayuno. Habitaciones muy feas... deja mucho que desear

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • FLORENCIOHINOSTROZA6617
  • Peru, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
13 Cze 2016
10.0

SOLAMENTE PENSE QUEDARME 2 NOCHES Y ME QUEDARE 8 PORQUE LA ATENCION Y UBICACION ES EXELENTE

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
26 Maj 2016
8.3

En general es muy recomendable, tiene una excelente ubicación y el costo beneficio está bien, la única crítica que les doy para mejorar es su personal, sé que muchos son voluntarios pero no tienen actitud ni capacitación para atender a la gente. Siempre falta café en las mañanas..gracias por todo lo demás

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
18 Maj 2016
6.0

Decent place, but definitely get what you pay for. Could be a little bit cleaner and was pretty cold at nights, with the heating only sporadically being turned on, even after asking. Breakfast is basic and location is ok.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • carlosdiazlopez
  • Meksyk, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
14 Maj 2016
6.0

Las fotos que aparecen aquí no van relacionadas a lo que es el hostal realmente, es un edificio abandonado y muchas escaleras. El personal no muy amable que digamos, cero ganas de ayudar.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.