Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostal al Fin del Mundo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.0
Fantastyczny 182 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.9
  • Bezpieczeństwo 7.6
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 7.1
  • Udogodnienia 7.8
ZAREZERWUJ
8.0
Fantastyczny 182 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.9
  • Bezpieczeństwo 7.6
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 7.1
  • Udogodnienia 7.8
Hostal al Fin del Mundo Located at O' Higgins, 1026, Punta Arenas.
Hostal al Fin del Mundo
Chile
Punta Arenas 6201023 O' Higgins, 1026
80% 182
-53.1640893 -70.9044528
Hostal al Fin del Mundo
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Szwecja, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
28 Lis 2016
8.9

The hostel has great spirit, design and many shared spaces. The owner Andres is an awesome guy. Helpful, friendly and cool. Lockers would be nice!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
25 Lis 2016
8.3

The rooms were nice, clean, and neat. The bathrooms were a bit dirty. Staff was very helpful and nice. Breakfast was basic but good.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
19 Lis 2016
5.4

The pleasant receptionist cannot change the fact that this is a very poor hostel which needs serious investment. The bedroom I had was dark and uninviting. There were no lockers and I had the impression that cleanliness was lacking. Mercifully, a local friend contacted me and I was able to stay with her thus I paid for the room (which was over-priced) and made my excuses. Two girls I met later described the same experience I had.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
16 Lis 2016
9.7

Really great hostel - the staff were really friendly and can help with bus booking etc. The kitchen is social as is the eating area. Clean rooms with towels provided. Good, hot showers and comfortable beds. Would definitely recommend staying here!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
8 Lis 2016
8.0

Proche du terminal de bus bonne literie et personnel sympa ! Petit déjeuner avec choix variés

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 18 Recenzje
6 Lis 2016
6.6

Viejo y sucio...old and dirty

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
20 Paź 2016
8.6

I enjoyed my two nights here. Only one staff but he was very friendly and helpful. Location is great, and there are opportunities to meet people in common area(s) if you want. Bathrooms get the job done. Would come back if in Punta Arenas!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Austria, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
16 Paź 2016
10.0

Awesome staff, Ana and Nick are great!! When I arrived after a 12-hour bus ride, I was greeted by Ana with my name the moment I stepped in the door. They care a lot for their guests and are always there to help. The hostel is very lively with many people and a ton of messages written on the walls, which makes it very likable. The facilities are nice and clean.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.