Hostelworld.com

Hostal al Fin del Mundo

Ceny
mapa
Recenzje
8.2
Fantastyczny 205 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.6
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 7.8
  • Udogodnienia 7.7
ZAREZERWUJ
8.2
Fantastyczny 205 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.6
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 7.8
  • Udogodnienia 7.7

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Lut 2017
5.4

Good location, friendly staff, but very filthy. Everywhere you look you see mold. It smells really damp and fungal, which they try to mask with burning incense. Some rooms (including bathrooms) have no windows or a form of ventilation, creating more mold, a sickening smell and a big problems in case of a fire. We expected something decent for the amount we paid, but left as soon as possible in the morning looking for something better (and fresh air).

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
2 Lut 2017
7.7

Vieille maison réaménagée en auberge. Agréable mais vieillot. Très bien placée et personnel sympathique. La cuisine est petite mais bien équipée. Le petit déjeuner est correct, varié et servi tôt. L'ambiance est au cocooning, avec fond musical au goût de l'équipe. Nous recommandons cette halte sympathique.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
1 Lut 2017
8.9

I loved the atmosphere and ambience of this hostel, stayed there on two different occasions and was glad I got a bed there.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
31 Sty 2017
9.1

Cute little hostel, with lovely staff. Communal areas with music always playing. Clean bedrooms and bathrooms. Good location. Overall, a nice place to stay.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
24 Sty 2017
7.7

A decent hostel in a really nice location in Punta Arenas. One block from the Strait of Magellan and close enough to walk to most bus stations. They also have a nice entertainment room with a pool table. The kitchen was pretty small, but seemed to handle the number of occupants well. The mattress I was on gave me back trouble and I'm usually fine in Hostels. Not sure if it was just mine or not. Staff was nice, helpful, and bilingual.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
21 Sty 2017
10.0

Great place! Only stayed overnight. Cosy atmosphere and good kitchen. Close to bus station and supermarkets. Would stay again :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
17 Sty 2017
7.1

Nice enough hostel in the Main area. Little uncertain who is in charge - young staff. Very clean and the cleaner was great! Good enough for A couple of days

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
10 Sty 2017
9.1

Best hostel in Punto Arenas! Nice staff, good people, good vibes. Very Good location. Near all the bars and restaurants.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
3 Sty 2017
9.1

bathrooms are moldy and small but overall amazing stay and the staff are VERY friendly and fun!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, dwójka, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
1 Sty 2017
8.0

Très bonne situation, proche centre et Costanera. Personnel sympatique et disponible. Espaces communs agréables (grande table, billard, canapés), également une cuisine propre et bien équipée, ainsi qu'un frigo propre. Chambre (triple) agréable avec fenêtre (vue sur mer!) mais une rénovation serait à prévoir. Sanitaires propres mais les chasses d'eau sont cassées (il faut aller chercher la chainette dans la réserve d'eau), pas toujours de papier toilette. Douches abimées.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.