Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
6.6
Dobry 180 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.2
  • Bezpieczeństwo 7.6
  • Lokalizacja 4.4
  • Personel 7.2
  • Atmosfera 5.6
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 6.6
ZAREZERWUJ
6.6
Dobry 180 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.2
  • Bezpieczeństwo 7.6
  • Lokalizacja 4.4
  • Personel 7.2
  • Atmosfera 5.6
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 6.6
Hostal Welcome Located at Casas de Miavete 28, , Madrid.
Hostal Welcome
Spain
Madrid 28031 Casas de Miavete 28
66% 180
40.3722964 -3.6413025
Hostal Welcome
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Wrz 2016
7.4

There is no breakfast and the WiFi connection is only at the reception to have it in your room you have to pay 3@per hour which is pretty expensive i have never heard something like that before.. there is free Wi-Fi everywhere in these days... the rest was good.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
10 Sie 2016
8.6

I stay only one night but it was really cool, people and staff was really sympathic. I enjoy to stay at this hostel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Lip 2016
3.7

SOO far from the city center in a sketchy area. The people staying here are not backpackers or travelers but people with their families, smell of pot everywhere and you have to pay for wifi in the room

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
20 Cze 2016
5.7

demasiado lejos del centro. no lo vale

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
17 Cze 2016
6.9

Giant hostel with a very clean and wide open layout. Everything you need here in terms of facilities and ease of access. One staff member that was on was quite abrupt and rude which was the only downside (no need to be sarcastic when answering general questions). The only real problem is the location - situated quite far from Madrid centre with a walk > bus > walk > train = late night not so easy to navigate. *If you have a car there are parks in street for free, always empty spots.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, dwójka, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
11 Cze 2016
6.0

Far from the city center, nothing happening on the street nearby. No real common area to meet people. The place is clean and decent but doesn't really give off any sort of hostel vibe. For some reason it cost more than the downtown hostel we stayed at after.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Turcja, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
11 Cze 2016
4.9

Terrible location, bad smells in rooms...

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
20 Maj 2016
7.4

This was way farther from downtown Madrid than I expected. My taxi driver even asked me why I chose a place so far away. The good news is I just needed a placed to sleep so it was great for that.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Maj 2016
5.4

Ubicación muy lejos del centro! Y habitaciones con casilleros muy chicos! Despues el resto ok! Pero no volveria

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
5 Kwi 2016
6.9

Auberge de jeunesse qui ressemble plus à un hôtel. L'accès a la cuisine est assez limité (qu'un micro-onde), il n'y a pas vraiment d'ambiance familiale. Cependant le personnel est très gentil et de bon conseil ! Chambre et salle de bain propre.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.