Hostelworld.com
Ceny
mapa
Recenzje
6.1
Dobry 164 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.6
  • Bezpieczeństwo 6.5
  • Lokalizacja 4.0
  • Personel 7.2
  • Atmosfera 5.2
  • Czystość 7.2
  • Udogodnienia 6.1
ZAREZERWUJ
6.1
Dobry 164 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.6
  • Bezpieczeństwo 6.5
  • Lokalizacja 4.0
  • Personel 7.2
  • Atmosfera 5.2
  • Czystość 7.2
  • Udogodnienia 6.1
Hostal Welcome Located at Casas de Miavete 28, , Madrid.
Hostal Welcome
Spain
Madrid 28031 Casas de Miavete 28
61% 164
40.3722964 -3.6413025
Hostal Welcome
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Maj 2016
5.4

Ubicación muy lejos del centro! Y habitaciones con casilleros muy chicos! Despues el resto ok! Pero no volveria

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
5 Kwi 2016
6.9

Auberge de jeunesse qui ressemble plus à un hôtel. L'accès a la cuisine est assez limité (qu'un micro-onde), il n'y a pas vraiment d'ambiance familiale. Cependant le personnel est très gentil et de bon conseil ! Chambre et salle de bain propre.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • rdfuente6704
  • Hiszpania, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
4 Kwi 2016
5.4

Para estar situado donde esta y el precio, no es buena relación. por ese precio hay sitios mucho mejor situados. para ir a dormir y ya.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Mar 2016
6.9

Fica muito longe da estação e do centro !!!!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
19 Mar 2016
6.0

It wasn't very good.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Lut 2016
4.3
Przetłumaczone przez Google

Bardzo daleko od centrum miasta, przerażających ludzi, prawdopodobnie imigrantów. Nie ma nic w okolicy, nawet wszystkie restauracje są zamknięte. Nie wolno korzystać z kuchni. Pokoje są dość małe, nie ma bezpłatny bezprzewodowy internet w pokojach. Ale to jest tanie i czyste.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Lut 2016
4.0

No me huso para nadA, muy mal ubicado lejos de todo, lo único que encuentras es un súper Mercado.. Ni siquiera un restaurante de comida rápida o algún bar. Mal servicio.. Ni siquiera me dieron toalla o ropa de cama tuve que pedirla. El lugar olía mal y no tenía buena vibra. El peor en el que he estado.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
23 Sty 2016
4.9
Przetłumaczone przez Google

Daleko do następnej stacji. Brak poduszki w łóżku. Prysznice w złym stanie. Toalety były ok. Darmowe Wi-Fi dostępny w holu i pokoi na to inaczej dodatkowa opłata sieciowa wifi.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
16 Sty 2016
2.3

La gente hace mucho ruido por las noches y por la mañana temprano, hay niños corriendo de un lado a otro, en el tiempo que me llevo quedando en este hostal nunca he visto a nadie del personal que tome medidas con los huéspedes que molestan y mucho. El personal pasa olímpicamente de todo.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Turkmenistan, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
15 Sty 2016
3.7

The place is located so far from the city center. With strange people (i assume migrants) who will be your neighbour or roommates. There is a one word: Awful. Never ever go there.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.