Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 388 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.1
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 388 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.1
Hostal Wasi Masi Located at Urcullo 233, , Sucre.
Hostal Wasi Masi
Bolivia
Sucre Urcullo 233
87% 388
-19.0446245 -65.2566593
Hostal Wasi Masi
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
28 Lis 2016
9.1

Super endroit pour se reposer et aussi visiter.staff aidant ,beau patio pour aperos cuisine communes,douche hypra chaude qui fait du bien,wifi au top ,single room privé vraiment pas chère pr la qualité.petit déj ok mais pas le mieux ici :) je recommande ++

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Lis 2016
10.0

Un hôtel vraiment sympa, le personnel est accueillant et toujours prêt à rendre service, à répondre aux questions toujours avec le sourire ! On recommande !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
14 Lis 2016
10.0

I loved staying here! It was the first time I was able to afford a private room at a hostel, and it was awesome. The atmosphere is quiet and studious, but very friendly. The courtyard area is beautiful and welcoming, and the rooms are cozy. Definitely recommend!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Lis 2016
8.3

Nice place with lovely spot for catching some sun and having lunch/dinner. Nice private rooms with not as private bathrooms as you would expect, but if you can share a bed you will survive! Cheap laundry service. Very spotty wifi, though I think that's just Bolivian wifi in general. Book exchange. Breakfast was a bit underwhelming. Two out of five electrical sockets working in our room, one of which was in the bathroom. Quiet hostel away from the streets but with lots of cats and a few dogs.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
1 Lis 2016
8.6

Facilities were good. They advertised a book exchange but only the owner had the key and in the two days we were there he was not present. Breakfast was advertised from 8-10 but on the day we were leaving by 8.15 there was no sign of breakfast.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
15 Paź 2016
7.7

Très bonne auberge dans l'ensemble. Les points d'amélioration : le wifi et le confort du lit (à même le sol)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Austria, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
7 Paź 2016
10.0

we had a very pleasant stay at the hostal! there's a nice garden, where you can sit and chat, a kitchen where to cook, the breakfast is delicious and the atmosphere relaxed.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Sie 2016
8.6

Nice place nice people. Very comfortable here for 5 days.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
11 Sie 2016
8.3

El desayuno es muy completo, y las instalaciones muy cómodas. Muy recomendable.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Lip 2016
9.1

Great little hostel, close to the centre of town. I read many reviews stating there was barking dogs and other noise during the night. I stayed here fora month and can honestly say I had noticed no such thing. It was quiet, the staff were friendly. It made my stay whilst volunteering in Sucre very enjoyable.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.