Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 380 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 7.8
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 380 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 7.8
Hostal Wasi Masi Located at Urcullo 233, , Sucre.
Hostal Wasi Masi
Bolivia
Sucre Urcullo 233
87% 380
-19.0446245 -65.2566593
Hostal Wasi Masi
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
12 Sie 2016
8.6

Nice place nice people. Very comfortable here for 5 days.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
11 Sie 2016
8.3

El desayuno es muy completo, y las instalaciones muy cómodas. Muy recomendable.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Lip 2016
9.1

Great little hostel, close to the centre of town. I read many reviews stating there was barking dogs and other noise during the night. I stayed here fora month and can honestly say I had noticed no such thing. It was quiet, the staff were friendly. It made my stay whilst volunteering in Sucre very enjoyable.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
14 Lip 2016
9.4

Nice hostel, really nice patio area with comfy sheets. Cute rooms with hot showers

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
8 Lip 2016
9.7

Amazing hostel! The kitchen is small, but you don't need it because you can eat really cheap in the streets.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • markvaile8535
  • Anglia, dwójka, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
19 Cze 2016
4.6

Not a very good experience here and we actually left early after the first night! Dogs barking all night outside our room plus a really scary crashing on the roof. The bed was just an old, hard futon on the floor and we barely slept. Room was freezing cold and not very insulated. The cats and dogs by day were so nice and cute though! Breakfast was stale bread and jam. No wif-fi in room.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
24 Maj 2016
9.4

Hostel muito bom, ótimo café da manhã, funcionários super amigáveis e prestativos, tudo muito limpo, porém, o chuveiro não esquenta muito mas ainda assim, super recomendo.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
24 Maj 2016
9.7

We had a nice apartment with a kitchen. The only thing is that its windows were opening on the street, and the traffic can be pretty dense. But with earplugs, no problem!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
11 Maj 2016
9.7

Parfait !

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
6 Maj 2016
8.6

Really nice, friendly and helpful staff. Homely feeling, relaxed atmosphere, especially the outside garden! The kitchen was small, could have more space to prepare food/storage. Don't worry if you can't contact them by phone or email, the reception works 24h.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.