Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.0
Znakomity 396 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.8
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 8.2
ZAREZERWUJ
9.0
Znakomity 396 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.8
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 8.2
Hostal Wasi Masi Located at Urcullo 233, , Sucre.
Hostal Wasi Masi
Bolivia
Sucre Urcullo 233
90% 396
-19.0446245 -65.2566593
Hostal Wasi Masi
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
13 Sty 2017
9.1

One of the only times I could afford a single room and it was lovely! Perfect location to explore Sucre, good breakfast included and cheap laundry service. Not a party hostel, but perfect to chill out and I could have stayed much longer.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
26 Gru 2016
9.4

Sehr schönes hostal. Sind hier 4 Tage geblieben. Zentrale Lage, nette Leute und Frühstück war auch ok.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
10 Gru 2016
7.4

Buena ubicación y personal muy amable. Desayuno rico y completo. Las habitaciones no son muy nuevas, pero aceptables. Al entrar me encontré un sujetador bajo del almohada y me cambiaron las sabanas enseguida. Había mosquitos que entraban desde la ventana del baño que no cerraba bien, pero cerramos la puerta y bien. El wifi funcionaba bien solo cerca de la recepción, pero es muy común en Bolivia. Por el precio que pagamos para un cuarto doble no podíamos pretender mucho más.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
28 Lis 2016
9.1

Super endroit pour se reposer et aussi visiter.staff aidant ,beau patio pour aperos cuisine communes,douche hypra chaude qui fait du bien,wifi au top ,single room privé vraiment pas chère pr la qualité.petit déj ok mais pas le mieux ici :) je recommande ++

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
25 Lis 2016
8.9

Great price, nice staff, good free breakfast - just bread, but there was always a surprise added every day, funnel cake one day then banana, yogurt, etc. There is absolutley no wifi in the rooms, but not a big deal you´re traveling :) The kitchen is tiny but its also the only kitchen that we ever had in bolivia, so it was GREAT! Nice atmosphere to hang out outside and 3 blocks from the store and main square. Our favorite town in bolivia for sure.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Lis 2016
10.0

Un hôtel vraiment sympa, le personnel est accueillant et toujours prêt à rendre service, à répondre aux questions toujours avec le sourire ! On recommande !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Lis 2016
9.1

Un personnel sympathique et prévenant, un cadre agréable et une restauration très correcte pour le petit déjeuner ont permis de faciliter le séjour à Sucre. A noter la possibilité également de prendre le déjeuner à un tarif compétitif.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
14 Lis 2016
10.0

I loved staying here! It was the first time I was able to afford a private room at a hostel, and it was awesome. The atmosphere is quiet and studious, but very friendly. The courtyard area is beautiful and welcoming, and the rooms are cozy. Definitely recommend!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Lis 2016
8.3

Nice place with lovely spot for catching some sun and having lunch/dinner. Nice private rooms with not as private bathrooms as you would expect, but if you can share a bed you will survive! Cheap laundry service. Very spotty wifi, though I think that's just Bolivian wifi in general. Book exchange. Breakfast was a bit underwhelming. Two out of five electrical sockets working in our room, one of which was in the bathroom. Quiet hostel away from the streets but with lots of cats and a few dogs.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, dwójka, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
8 Lis 2016
9.1

Great double room with bathroom. Lovely breakfast and nice courtyard area. The only downside is that the kitchen is very small and the WiFi could be slow at times.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.