Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostal Vistapark

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 336 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 8.0
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 8.5
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 336 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 8.0
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 8.5

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Sie 2017
9.7

Très bon accueil , chambre pas immense mais bien agencée , il y'a un square pour enfants juste à côté. Le petit déjeuner est prévu mais pas très copieux !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Sie 2017
8.3

The place was clean at arrival and was cleaned every day by the staff which was a very pleasant thing. The location is far from the city centre and it's well connected by train but only during the daytime (until 11-12pm). The night buses are available only in the weekend so the only option in some cases for the way back at late hours was the taxi (which runs at a reasonable price of about 15 euro ). The staff was very kind and helpful but communication only in spanish was needed.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Lip 2017
6.0

Las habitaciones tenían baño privado, lo cual es de agradecer, pero era minúsculo y difícil moverte por él. Además, la ventilacción del mismo hacía que la habitación entera estuviese llena de vapor cuando se abría la puerta. Por esto mismo había un par de humedades. Además, para una localización tan lejana al centro de la ciudad el precio nos pareció algo excesivo. Pese a todo la habitación la experiencia no estuvo mal del todo.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
22 Lip 2017
5.7

On arrival, the card payment machine was not working. The lady requested a cash payment and no cash machine arroud 6km. This is unacceptable. I had to ask someone to lend me some cash to be able to pay the following day.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

We are very sorry for the inconvenience but technology is sometimes unreliable. About cash points, there is over a dozen along the main street within a walking distance, the nearest just 50 metres away from our place. All in all, we hope you've enjoyed your stay. It was a pleasure to meet you.

  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Lip 2017
10.0

Hostal o pensión con trato familiar y buen ambiente. Trato afable. Habitaciones muy limpias.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Lip 2017
8.3

Very friendly staff and good value-for-money ratio!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Lip 2017
8.3

Correcto y con yna relación calidad/precio muy buena, teniendo en cuenta los precios que hay este verano en Santander y alrededores. Fácil aoarcar y desayunar cerca

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
13 Maj 2017
9.4

Really nice place to stay, wonderful staff, clean, comfortable and affordable. It is outside town, but the area itself in which it is located (Astilleros) is quite beautiful and offers laundry services, stores, nice restaurants, bars, Clubs and connection to near typical villages. It is not a typical "university hostel", so not much movement and interaction , but that would suit some young trips as well as family ones. I felt super good with the Managers, great hosts and very helpful guides.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Maj 2017
9.4

it was a beautiful apartment that was located not too far from a large plaza with cafes. The person that gave us the keys was late in meeting us and never responded to us the day we left so we had to leave the keys with a store nearby but that wasn't too big of a deal. Otherwise a great apartment with cozy lighting and a fantastic sunset view. I recommend staying here.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Kwi 2017
2.0

Mandé dos emails para avisar de que nuestra llegada se retrasaria y al no obtener respuesta supuse que no habría ningún problema. A las 21 de la noche ya no reciben a nadie y te dejan en la calle. Nos llamaron a las 20:30 para ver dónde estábamos y tras explicarle mis avisos sin respuesta, me dijeron que lo sentían mucho, pero que a las 22 ya no nos recibían. Que nos buscaramos otro lugar. Eso hicimos.... hostal Maria Mercedes; limpio, tranquilo, una atención muy correcta y un precio muy majo.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Lamentamos lo ocurrido pero la verdad es que no hubo ningún e-mail comunicando que la llegada sería tan tarde. Cuando esto es así, y como se puede leer en la página, recepción cierra a las 21:30.

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.