Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.0
Znakomity 120 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.7
  • Lokalizacja 10.0
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 7.7
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.1
ZAREZERWUJ
9.0
Znakomity 120 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.7
  • Lokalizacja 10.0
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 7.7
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.1

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Hiszpania, dwójka, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Mar 2017
9.7

Está en pleno centro de la ciudad. Personal atento que nos ha indicado diferentes sitios para visitar. Habitación limpia y cómoda. Para repetir sin duda

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
18 Lut 2017
10.0

Un establecimiento con un personal muy agradable y muy atento y en una ubicación genial.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Gru 2016
9.7

Very well located in the center of Salamanca. Everything is clean and comfortable. Staff very friendly :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Grupy mieszane, 25-30
  • Obieżyświat
  • 24 Recenzje
14 Gru 2016
9.7

We really like staying in this hostel! It was very homey, and the staff were very friendly and helpful (waiting for us to check in super-late in the night and getting up to check us out super-early in the morning)! We recommend Salamanca and this hostel!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Gru 2016
9.1

Great hostel in a good location. The staff were incredibly helpful and gave us recommendations for Salamanca. Good value for money and comfortable beds - would definitely recommend it

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
2 Gru 2016
9.7

Unicacion, instalaciones y trato perfecto :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
9 Lis 2016
8.9

Good location, small hostel - only one flor - with small rooms, windows at patio, so there is no noise of the street. But the walls are very thiny, you can hear everything from the other rooms. Clean and comfortable bathrooms. Wifi fine in all area. Good to spend one - max two nights.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
30 Paź 2016
9.1

Very clean, pleasant hostel. No social atmosphere at all though, more of a pass through type of place but worked perfectly for what we needed. Very friendly staff and amazing location, right around the corner of plaza Mayor, clean bathrooms, hot showers, would definitely recommend if you just need a place to stay, not for big parties.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • christinegranzer6140
  • Austria, Kobieta, 25-30
  • Obieżyświat
  • 37 Recenzje
14 Paź 2016
9.4

Top (!!) location - directly in the centre and still it's relatively quiet inside, top staff - they are very, very helpful, caring and nice, everything is totally clean, nice rooms and bathrooms, comfy beds :-) There's not really the hostel atmosphere one might expect, but there's a nice common room and in general we felt very welcome and we would surely recommend it and come again :-)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
9 Paź 2016
9.4

Was centrally located next to plaza mayor. The staff was friendly and accommodating. The hostel was quiet and the room was clean. I enjoyed my stay.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.