Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.2
Fantastyczny 114 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 6.5
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 7.3
ZAREZERWUJ
8.2
Fantastyczny 114 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 6.5
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 7.3
Hostal Tormes Located at Calle Rua Mayor N20, , Salamanca.
Hostal Tormes
Spain
Salamanca Salamanca 37002 Calle Rua Mayor N�20
82% 114
40.9634051 -5.6651473
Hostal Tormes
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
2 Gru 2016
9.7

Unicacion, instalaciones y trato perfecto :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
9 Lis 2016
8.9

Good location, small hostel - only one flor - with small rooms, windows at patio, so there is no noise of the street. But the walls are very thiny, you can hear everything from the other rooms. Clean and comfortable bathrooms. Wifi fine in all area. Good to spend one - max two nights.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
30 Paź 2016
9.1

Very clean, pleasant hostel. No social atmosphere at all though, more of a pass through type of place but worked perfectly for what we needed. Very friendly staff and amazing location, right around the corner of plaza Mayor, clean bathrooms, hot showers, would definitely recommend if you just need a place to stay, not for big parties.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • christinegranzer6140
  • Austria, Kobieta, 25-30
  • Obieżyświat
  • 36 Recenzje
14 Paź 2016
9.4

Top (!!) location - directly in the centre and still it's relatively quiet inside, top staff - they are very, very helpful, caring and nice, everything is totally clean, nice rooms and bathrooms, comfy beds :-) There's not really the hostel atmosphere one might expect, but there's a nice common room and in general we felt very welcome and we would surely recommend it and come again :-)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
9 Paź 2016
9.4

Was centrally located next to plaza mayor. The staff was friendly and accommodating. The hostel was quiet and the room was clean. I enjoyed my stay.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
7 Paź 2016
6.3

Es un hostal pequeñito, solamente tiene dos baños publicos. Es muy tranquilo, no es apropiado para un grupo de jovenes que quieran estar de fiesta nocturna

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Republika Południowej Afryki, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
3 Wrz 2016
8.6

Best possible location, clean, and quiet. Not much of a shared area or a vibe, but this is not what they are going for!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta grupy, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
25 Sie 2016
8.9

Very well located!! Right in the center of Salamanca! It's a very quiet hostel so don't expect to meet other travelers. Walls are pretty thin can hear everything...but overall we really enjoyed our stay!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • parkss924
  • Korea Południowa, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
20 Sie 2016
5.4

침대에 대한 청소를 조금더 신경 써야할것 같습니다

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
8 Sie 2016
8.9

Auberge tres bien située au coeur de salamanca, Le gerant est hyper accueillant et tres sympa (parle un peu français) Possibilité d'avoir une reduction pour garer sa voiture au parking sous terrain a 5 minutes de l'auberge.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.