Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.5
Fantastyczny 106 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 6.8
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 7.3
ZAREZERWUJ
8.5
Fantastyczny 106 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 6.8
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 7.3
Hostal Tormes Located at Calle Rua Mayor N20, , Salamanca.
Hostal Tormes
Spain
Salamanca Salamanca 37002 Calle Rua Mayor N�20
85% 106
40.9634051 -5.6651473
Hostal Tormes
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Republika Południowej Afryki, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
3 Wrz 2016
8.6

Best possible location, clean, and quiet. Not much of a shared area or a vibe, but this is not what they are going for!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta grupy, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
25 Sie 2016
8.9

Very well located!! Right in the center of Salamanca! It's a very quiet hostel so don't expect to meet other travelers. Walls are pretty thin can hear everything...but overall we really enjoyed our stay!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • parkss924
  • Korea Południowa, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
20 Sie 2016
5.4

침대에 대한 청소를 조금더 신경 써야할것 같습니다

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
8 Sie 2016
8.9

Auberge tres bien située au coeur de salamanca, Le gerant est hyper accueillant et tres sympa (parle un peu français) Possibilité d'avoir une reduction pour garer sa voiture au parking sous terrain a 5 minutes de l'auberge.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
7 Sie 2016
2.0

Nous n'avons pas dormi la bas puisque nous voulions annuler plus de 72 h a l'avance avec option annulation mais leur boîte mail est pleine, pas de messagerie vocale, ne réponde jamais au telephone mais : nous avons été débité sur notre compte! Hostel world n'a pas voulu nous aider (mail à l'appui) donc franchement hyper énervé nous sommes !

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
22 Maj 2016
8.3

Nice owners. Cool location. Nice rooms.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Maj 2016
8.0

C'est un petit hotel très bien situé dans le centre touristique de SALAMANQUE. J'avais une chambre minuscule avec un lit pour une personne . Le problème c'est que c'est un peu bruyant. Difficile de se reposer dans la journée. L'hotel est très sonore et la salle de bain située juste près de ma chambre occasionnait des bruits de douche de WC ect.... Sinon le patron est bien, discret, et le prix est honnête.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
19 Maj 2016
7.7

Location location location! This hostel is brilliantly situated in the heart of the Old Town. The owner is nice and welcoming and speaks some English and gave me a map and pointed out points of interest, on my arrival. My room was spotless and the bed was very comfortable. A towel was provided and there was a sink in my room. This is not a hostel to meet others in but it has many other advantages. You can get bus 4 from the bus station to a couple of blocks to the hostel - or it's a long walk.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Maj 2016
9.7

Wow. What an incredible price for a such a lovely hostel, in an excellent location... and the staff members were friendly and multi-lingual! Highly recommend.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Grupy mieszane, 25-30
  • Obieżyświat
  • 27 Recenzje
29 Kwi 2016
7.4

Great location, nice staff. The place is a bit cramped and old with thin walls but ok for a couple of nights if you're in town for a party.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.