Hostelworld.com
Ceny
mapa
Recenzje
9.0
Znakomity 96 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 10.0
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 7.6
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 8.2
ZAREZERWUJ
9.0
Znakomity 96 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 10.0
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 7.6
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 8.2
Hostal Tormes Located at Calle Rua Mayor N20, , Salamanca.
Hostal Tormes
Spain
Salamanca Salamanca 37002 Calle Rua Mayor N�20
90% 96
40.9634051 -5.6651473
Hostal Tormes
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Maj 2016
8.0

C'est un petit hotel très bien situé dans le centre touristique de SALAMANQUE. J'avais une chambre minuscule avec un lit pour une personne . Le problème c'est que c'est un peu bruyant. Difficile de se reposer dans la journée. L'hotel est très sonore et la salle de bain située juste près de ma chambre occasionnait des bruits de douche de WC ect.... Sinon le patron est bien, discret, et le prix est honnête.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
19 Maj 2016
7.7

Location location location! This hostel is brilliantly situated in the heart of the Old Town. The owner is nice and welcoming and speaks some English and gave me a map and pointed out points of interest, on my arrival. My room was spotless and the bed was very comfortable. A towel was provided and there was a sink in my room. This is not a hostel to meet others in but it has many other advantages. You can get bus 4 from the bus station to a couple of blocks to the hostel - or it's a long walk.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Maj 2016
9.7

Wow. What an incredible price for a such a lovely hostel, in an excellent location... and the staff members were friendly and multi-lingual! Highly recommend.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Grupy mieszane, 25-30
  • Obieżyświat
  • 22 Recenzje
29 Kwi 2016
7.4

Great location, nice staff. The place is a bit cramped and old with thin walls but ok for a couple of nights if you're in town for a party.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
24 Kwi 2016
9.7

Staff is very friendly, great location, very safe and nice feeling inside the hostel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
9 Kwi 2016
8.0

Excelente ubicación, lástima que no tenga cocineta ni áreas comunes, a excepción de esos pequeños factores se los recomiendo.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
6 Kwi 2016
8.9

Very central and pleasant. As far as hostels go this is not for meeting people but if you want a nice central safe and clean place this is for you.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
29 Mar 2016
9.1

Very friendly staff, and the location couldn't be better!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Mar 2016
8.6

Basic hostel with an amazing location...right on the main walkway between the Plaza and the cathedral. Staff was welcoming and extremely helpful!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • robinsonalicia
  • Kanada, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
5 Mar 2016
9.7

Fantastic location, great staff, nice and clean.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.