Hostelworld.com

Hostal Rural

Ceny
mapa
Recenzje
8.5
Fantastyczny 1220 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.9
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 8.1
  • Udogodnienia 7.9
ZAREZERWUJ
8.5
Fantastyczny 1220 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.9
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 8.1
  • Udogodnienia 7.9

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
16 Lut 2017
7.4

This has the potential to be a really good hostel if they iron out a few problems. The location is fantastic and the communal areas are great foe meeting peopke. The rooms were too small and mine had no natural light. Unfortunately the staff were poor - while i was there at least 2 people had problems booking tours. And its overpriced but so is everything in San Pedro.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
15 Lut 2017
7.1

Good vibe and a good place to meet other travellers. Wifi was good. Thought the staff were a bit forgetful and disorganized with organizing tours. Showers didn't have hot water for at least half the time I was there. BBQ was disappointing, just one small piece of meat and it was expensive considering. Kitchen was poorly equipped.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chile, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Lut 2017
10.0

Amazing hostel, great staff! Everything was perfect

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
9 Lut 2017
10.0

Hermoso! Especial si quieres conocer gente y compartir. 100% recomendado!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Lut 2017
8.9

Posto molto giovanile e accogliente, il personale è ottimo molto disponibili, Alejandra è gentilissima, posizione ottima e tour ok, molte iniziative la sera da parte del personale, ottimo il Pisco sour di Alba.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
5 Lut 2017
9.1

Very friendly and chilled hostel - good music played , nice relaxing area and bar. Dorms kept clean and bathrooms cleaned regularly so never really get dirty despite constant use. I booked all my tours in San Pedro and for the salt flats to uyuni with them and was very pleased with them all - good tour operators. Excellent location - just off Main Street!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
4 Lut 2017
7.7

Good hostel nice position

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chile, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Lut 2017
10.0

Todo excelente. Muy buen ambiente, el personal muy acogedor y siempre dispuesto a ayudarte en lo que necesites, en especial Ale. Recomendable 100% 👍🏻

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
3 Lut 2017
7.7

Great hostel, comfy rooms. Lots of other travellers so easy to meet people. Only things I didn't like was that there was never hot water for the showers and they pressured me into doing a tour that I really didn't want to do and didn't enjoy doing at all. It would be better if they recommended tours to their guests according to what their preferences are.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
1 Lut 2017
7.7

The hostel was very nice. The staff was more than helpful and very friendly. There was breakfast, which was a little scarce, only bread and coffee, but still better than nothing. The location is very good near the center. The kitchen is very small and not that well equipped. Everything ( in the bathrooms) was clean and working ( hot water and everything).

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.