Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostal Rural

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.5
Fantastyczny 1,193 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 8.1
  • Udogodnienia 7.9
ZAREZERWUJ
8.5
Fantastyczny 1,193 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 8.1
  • Udogodnienia 7.9
Hostal Rural Located at Centro, Calle Calama 257, , San Pedro de Atacama.
Hostal Rural
Chile
San Pedro de Atacama Antofagasta 1410000 Centro, Calle Calama 257
85% 1193
-22.9118355 -68.2014942
Hostal Rural
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Argentyna, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 19 Recenzje
14 Sty 2017
6.0

El precio era muy caro para los servicios que ofrecía. El personal muy simpático.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
10 Sty 2017
8.6

Good location, usually good crowds. The bar is small but enough to meet people.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
9 Sty 2017
8.0

Mejorar el bar, ya que hay poco ambiente de fiesta.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
8 Sty 2017
7.7

Super bem localizado e ambiente descolado e seguro. Os funcionários muito simpaticos e solicitos, achei o quarto que fiquei muito abafado, pois nao existia ventilação (janelas) apenas a porta como meio disso. Limpeza um pouco a desejar e ao lado do quarto tem um bar que toca música ate a meia noite, caso precise fazer um passeio cedo da manhã fica desconfortavel.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Sty 2017
6.3

Staff was super and helpful especially Alejandra! Other that... I was really unimpressed and uncomfortable by this hostel. One of my friends even tried to sleep standing rather than in one of the dingy beds that just looked unclean. It definitely was a rough experience and I wouldn't stay there again, especially because the first time was ridiculously loud. Wouldn't recommend it unless you're not picky with having a clean environment.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Sty 2017
9.4

O albergue é incrível, um clima muito legal e os funcionários super atenciosos. Para melhorar ainda mais deveriam aceitar cartão para pagamento. Esse ponto, porém, é reflexo da cidade como um todo, já que poucos lugares aceitam cartão. Fechei os passeios com o próprio albergue, inclusive para o salar de Uyuni, e não tive problemas. Além disso, o albergue fica bem no centro da cidade, ao lado da rua principal, ou seja, localização privilegiada.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chile, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
30 Gru 2016
8.0

El dueño es un hombre muuuy agresivo, a pito de nada se vuelve loco... me dijo que me podía ir a buscar otro hostal si no me iba a acostar (eran las 2am y estaba callada fumando un cigarro)... al día siguiente me acerqué a él para ver qué pasaba, y me dijo "agradece que no te eche" y que me crucé frente de él en un mal momento... pero al día siguiente mis amigos vieron el mismo comportamiento. Se le acabo la batería al computador donde ponía música, se enojo y lo tiró al suelo...deja que desear

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Gru 2016
8.0

직원들이 아주아주 친절함. 그간 여행 다니면서 이렇게 friendly한 직원들을 본적이 없음. 모든 단점을 상쇄시킬만한 친절함이었음. 위치도 아주 좋음. 아침도 주고 따뜻한 물도 잘 나오고 호스텔 인테리어도 개성 넘침. 그러나! 이곳은 파티 호스텔이었음... 12시까진 내내 시끄러운 음악이 쿵짝쿵짝. 그리고 내가 사용한 2층 침대는 올라가다가 무너질까봐 내내 불안했고 옆침대에는 2층으로 올라가는 사다리가 없었음. 또한 전반적 청결도가 높진 않았음. 12월 31일에 밤샘 파티가 있어 나는 결국 다른 호스텔로 옮겼음. 음악과 클럽 분위기 좋아하는 분들께는 추천함. 주로 독일인 브라질인들이 많았음.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
28 Gru 2016
9.1

My girlfriend and I we loved this hostel! We thought the comments were not at all what we`ve seen there. This hostel was amazingly clean, at 12 at night music got shot down so u can sleep if you want to, the upper level was renovated with new bathrooms and nice rooms with very cozy beds. It was a super social hostel, everyone was hanging out together and going for drinks and just having a great time. there is a nice bar, hammocks and a ping pong table- what do you want more? Highly recommended!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
25 Gru 2016
5.1

Hostel is a bit expensive and totally not clean (really old and dirty). It's absolutely not worth the money and a much better choice in San Pedro is hostel Mamatierra. The locations is fine, but in San Pedro everything is close.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.