Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostal Rural

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 1378 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.9
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 8.2
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 1378 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.9
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 8.2

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Irlandia, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
23 Lip 2017
10.0

Best hostel I have ever stayed in. Came for three days, stayed for nine, during many of which I just hung out here. I was travelling solo and feeling a bit lonely but it is so easy to meet and hang out with other travellers here, and there is a nice mix of age groups from late teens to early 40s. Was worried the bar might be too loud but is not and quiet time is from midnight. Cool little hang out areas. Centrally located. Cannot say enough good things about the staff - just legends. - Pete

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
21 Lip 2017
7.7

Buen hostal, sin embargo hay música hasta muy tarde y eso puede ser un problema si es que tienes que levantar temprano el día siguiente, la noche que estuvimos no hubo agua caliente en los baños cerca de la habitacion, lo bueno es que tiene un excelente personal y la ubicación.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
20 Lip 2017
7.7

Decent hostel with great atmosphere, fun and helpful staff and easy to book tours through the hostel. However I was in the room right next to the bar, and there is a gap the width of the door and about a ft high above the door, and the door was difficult to open/close. This meant it was v cold but the worst thing was how loud it was - especially when people are going in and out v early in mornings for tours etc. Would defo stay here again if I wasn't in that room.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Lip 2017
5.1

This Hostel was FREEZING! No heated rooms in below freezing desert winter temperatures. They provided plenty of blankets for sleeping, but rooms were freezing and all common hangout spaces were outdoors in the cold. Lack of consistent hot showers only made this tougher! One staff Alejandra was amazing- super helpful and extremely responsive. Recommended great tours. SO friendly. We found the other two staff members during our stay to be pretty unhelpful. Played loud music- impossible to sleep.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Lip 2017
10.0

Mi hermana y yo hemos pasado cuatro noches en este super hostel que esta en pleno centro. Hemos estado super agusto. El staff es muy amable, son todos jovenes y la mayoría viajeros por lo que entienden el rollo backpacker :) te ayudan con cualquier duda e incluso te recomiendan buenos tours para hacer por la zona. Muy buena onda ;)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta grupy, 18-24
  • Obieżyświat
  • 21 Recenzje
15 Lip 2017
8.6

Good breakfasts and comfortable beds. Mainly hot showers too! The layout of the hostel is cool and the staff are more than happy to help out with booking of tours etc. The hostel is a bit on the pricey side, but the whole of San Pedro is. Would recommend.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • joaoarthur
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Lip 2017
10.0

Hostel muito legal! Só fiquei decepcionado, pois achei que o Hostel poderia organizar algumas festinhas para ajudar a interação entre os hóspedes. Fora isso, foi tudo bem legal!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 20 Recenzje
5 Lip 2017
9.4

Hostel fica bem localizado em San Pedro del Atacama. Com ambiente bem legal, contudo, quem tem problemas com som para dormir, ficar no hospedado no primeiro andar fica muito próximo do bar, que fica com som alto ligado até meia-noite. A staff é bem simpática e amiga. Oferece interação entre os hóspedes, promovendo churrasco, filmes, etc. Além de oferecerem um lanche/jantar diferente todos os dias.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chile, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Cze 2017
9.4

Excelente, ubicación magnífica.. en el centro del pueblo. El personal MUY buena onda, todos siempre preocupados de que tengan la mejor atención, dadno distintas faciliads que en general no se le dan a nadie. 1000% recomendado!!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
30 Cze 2017
8.9

Gostamos muito do local, camas confortáveis, pessoal muito simpático e animado. Apesar de às vezes o chuveiro ficar gelado, eu recomendo a todos. Procure pelo recepcionista Enrique, ele é muito legal!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.