Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostal Pochon

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.4
Fantastyczny 578 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 7.4
  • Udogodnienia 7.6
ZAREZERWUJ
8.4
Fantastyczny 578 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 7.4
  • Udogodnienia 7.6

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
25 Maj 2017
10.0

Lovely staff, great breakfast and tidy spaces. Perfect!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwecja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Kwi 2017
8.0

Great personal hostel! It is located a bit out of the center, but the distance is no more than 10 minutes of walking to come to the main attractions. As others have said it is quite an old hostel, and especially the showers aren't the best. The beds are great though, breakfast is amazing. When I was there there were almost no guests but the few of us had a great time with the volunteers. Amazing help from the staff when my night shuttle didn't show up. Have someone knowing Spanish book for you.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Grupy mieszane, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
14 Kwi 2017
6.9

Stayed for 3 nights. Alright hostel close to shops and restaurants. Had a weird vibe during our stay though. The community area was not set up too great and due to the big glass fronts in the room it was quite noisy at night. Not bad but I think you can find better places.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
14 Kwi 2017
7.4

A little too trolly for me.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
12 Kwi 2017
9.4

Very good hostel! Breakfast is great and staff very nice

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
9 Kwi 2017
8.3

Good staffs and really nice to help. When I arrived is morning but the staff help me check in first. The share bathroom is not very clear not too good.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • anabvanegas
  • Meksyk, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Kwi 2017
9.7

Me encantó el hostal, los cuartos privados están súper bonitos. Está a 3 minutos caminando de la zona principal de Oaxaca. La host que nos recibió Manuela súper amable.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Mar 2017
9.1

Hostal Pochon is in a great location and the facilities are more than adequate. The staff were really friendly and informative. The breakfast was delicious! We stayed in a private room upstairs with shared bathroom and everything was very clean. The bed wasn't the most comfortable but we weren't expecting total luxury. All in all great value for money.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Mar 2017
9.1

Terrific staff helped make this a perfect base to explore Oaxaca. Great breakfast and friendly atmosphere.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
7 Mar 2017
8.3

Stayed in a private room. Hostel is a little dated, however clean and everything functions. Great daily breakfast. Communal area with people often hanging around. Hostel also can organise tours/transport for you if you desire, however we found cheaper options ourselves in town.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.