Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostal Pochon

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.6
Bardzo dobry 551 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.8
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 7.3
  • Atmosfera 7.1
  • Czystość 6.9
  • Udogodnienia 7.3
ZAREZERWUJ
7.6
Bardzo dobry 551 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.8
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 7.3
  • Atmosfera 7.1
  • Czystość 6.9
  • Udogodnienia 7.3
Hostal Pochon Located at Callejon del Carmen #102, , Oaxaca.
Hostal Pochon
Mexico
Oaxaca Oaxaca 68070 Callejon del Carmen #102
76% 551
17.0686617 -96.7267441
Hostal Pochon
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
6 Wrz 2016
8.0

Very chilled hostel - we were there in lowlow season so not really anyone else there apart from the volunteers - was good they were there because created some ambiance! Very clean and really good brekkies. Sound proofing not great but beds SUPER comfy - slept v well here. An excellent book exchange, good internet and nice spaces to chill out. Good kitchen with blender! The rooms are a little odd all with glass doors opening into the courtyard - apart from the fancy private doubles.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • thelisaphillips
  • Australia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
2 Wrz 2016
7.1

Fantastic location as we walked to everything. Could do with a little bit of work to bring it back to life. It felt about run down and neglected. Overall good experience and nice breakfast each day.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Sie 2016
5.1

El hostal está bien ubicado y Perla, la chica de la recepción, fue muy amable y disponible. Pero el cuarto que nos dieron se parecía más a una cárcel que a una habitación! Toda la estructura está en decadencia, para nada cuidada, el desayuno es muy sencillo y desabrido, parece estar en un hostal en abandono.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
17 Sie 2016
6.3

Upon reading previous reviews I was confident in my choice of hostel, however, the staff were mainly unenthusiastic volunteers who didn't seem to know what was going on, despite being pretty friendly. The breakfast was quite nice and the lady preparing it was lovely. The male bathroom was quite grimy. I would not stay here again and think the owner needs to have more over site of the staff.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
14 Cze 2016
8.0

Personale alla reception molto gentile e disponibile

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
25 Maj 2016
8.3

We stayed several nights here in a double room and then a dorm room. The highlights were a good location near the center, attractive spaces, small size, and delicious breakfast. The front desk was often empty, which made it hard to ask questions. Meeting other travelers was fun, but it seemed odd that there were more volunteer staff than guests, and it was hard to enjoy the common area when loud TV shows were on. Overall a good choice.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
12 Maj 2016
6.3

Mi experiencia durante mi estancia es que es un hostal gris, no hay mucha atención, entras y sales sin mayor problema, falla el internet y tienen problemas con el agua. Por lo demás esta bien, desayuno bien y buena ubicación. Saludos.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
6 Kwi 2016
9.7

Great hostel! Very helpful and friendly staff. Fantastic location just a few blocks away from everything. Good free breakfast. Definitely will stay here if I'm in Oaxaca again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.