Hostelworld.com

Hostal Pochon

Ceny
mapa
Recenzje
8.0
Fantastyczny 559 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 8.4
  • Personel 8.0
  • Atmosfera 7.6
  • Czystość 7.4
  • Udogodnienia 7.2
ZAREZERWUJ
8.0
Fantastyczny 559 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 8.4
  • Personel 8.0
  • Atmosfera 7.6
  • Czystość 7.4
  • Udogodnienia 7.2

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
6 Lut 2017
8.0

Good atmosphere and friendly, helpful owner. In morning it's a bit loud from first floor rooms since window is near eating area where ppl talk. If u don't mind and have earplugs then, it's a trivial inconvenience. Also, breakfasts are excellent and diverse daily.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Sty 2017
10.0

Excellante!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
30 Gru 2016
9.4

Excellent attention, breakfast is always different and very tasty, very good location very close to Oaxaca center

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
31 Paź 2016
7.1

The bathrooms get a bit crowded, with only one male toilet and two male showers.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
30 Paź 2016
8.3

We stayed here for day of the dead. Overall this was a clean and pleasant place to stay, the voluntary staff needed a bit of cheering up, but the locals were great. Quiet atmosphere in the evenings, no music playing but Breakfast was top notch, changed it up every day, hot showers, great facilities. Bit of a walk to town, always manged to get lost walking back somehow?! Would recommend and stay there again!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
6 Wrz 2016
8.0

Very chilled hostel - we were there in lowlow season so not really anyone else there apart from the volunteers - was good they were there because created some ambiance! Very clean and really good brekkies. Sound proofing not great but beds SUPER comfy - slept v well here. An excellent book exchange, good internet and nice spaces to chill out. Good kitchen with blender! The rooms are a little odd all with glass doors opening into the courtyard - apart from the fancy private doubles.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • thelisaphillips
  • Australia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
2 Wrz 2016
7.1

Fantastic location as we walked to everything. Could do with a little bit of work to bring it back to life. It felt about run down and neglected. Overall good experience and nice breakfast each day.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Sie 2016
5.1

El hostal está bien ubicado y Perla, la chica de la recepción, fue muy amable y disponible. Pero el cuarto que nos dieron se parecía más a una cárcel que a una habitación! Toda la estructura está en decadencia, para nada cuidada, el desayuno es muy sencillo y desabrido, parece estar en un hostal en abandono.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.