Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.1
Znakomity 263 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.9
ZAREZERWUJ
9.1
Znakomity 263 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.9
Hostal Po Located at Urriola 379, , Valparaiso.
Hostal Po
Chile
Valparaiso Urriola 379
91% 263
-33.0409046 -71.6277551
Hostal Po
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Chile, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
6 Sty 2017
9.7

Muy buen hostal, yo estuve en habitacion doble y super amplia!, baños se mantenian bastante limpios durante el dia, buen ambiente y la terraza me encantó!, me volveria a quedar alla!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
5 Sty 2017
9.7

Super Lage, sehr freundliche und hilfsbereite Mitarbeiter, tolles und reichhaltiges Frühstück! Und den ganzen Tag Tee/Kaffee umsonst. Also echt super! Bisher unser bestes Hostel auf unserer Reise. Nach dem Auschecken haben wir noch eine Runde durch die Stadt gemacht und unser Gepäck im Hostel gelassen. Vor der finalen Abreise durften wir uns dann nochmal im Hostel umsonst duschen. Das war wirklich super! Vielen Dank!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • felicitycmartin
  • Australia, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
2 Sty 2017
9.7

Great hostel in a great location. The terrace is awesome and the beds are comfy. Could do with more charging points in the rooms. Eggs for breakfast!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Grecja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Gru 2016
10.0

Guys...Hostel Po is the place! Having booked on another place before that was a complete disgusting disappointment, I found an oasis in Hostal Po. All the people where great including of course the lovely staff members. The place was super clean and close to all the best bars in Valparaiso. I felt right at home and I want to recommend it to you with all my heart. I would stay there whenever I come back to Chile. Even when I turn fifty Best wishes to all the staff for many successful years.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thank you from our heart too. You were a lovely guest to have. Hope to see you here in the future! Regards Hostal Po Staff

18 Gru 2016
10.0

We loved this place! It was in a great location near the main square where walking tours go from as well as some lovely restaurants and cafes. The roof terrace is lovely, with plenty of space. Breakfast was good, and communal areas were very comfortable. We would definitely go back.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
14 Gru 2016
8.3

Super Lage, super Frühstück & sehe sauber! Terasse klasse. Nur leider wurde vor wenigen Tagen ein Rucksack geklaut & man wurde darauf hingewiesen möglichst alles einzuschliessen da keine Rezeption zwischen 00.00 und 07.00. Wenn Tür nicht richtig geschlossen kann jeder rein!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
7 Gru 2016
10.0

Easily the best hostel I've stayed at in South America since arriving three weeks ago. It covers every base

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
5 Gru 2016
7.7

Very good common areas including roof terrace. Would be helpful if staff had more local knowledge, they helped us arrange to go to Casablanca vineyards one day when there was a religious festival so when we arrived they were all shut. Not enough plug sockets in the dorm rooms and some of the bunk beds were extremely small. Breakfast was nice, included fresh fruit. Overall a good hostel.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
4 Gru 2016
10.0

Super fijn hostel! Heerlijk dakterras met hangmat en relaxte banken en stoelen in de woonkamer. Hele goeie locatie. Vriendelijke staff en een chill ontbijt! 100% aanrader!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
30 Lis 2016
10.0

Hostel Po has a nice rooftop and is a good size to encourage making friends.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.