Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.0
Znakomity 295 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.8
ZAREZERWUJ
9.0
Znakomity 295 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.8

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
24 Lut 2017
9.4

I had two very enjoyable nights here. Very clean and colourful - great art all over the hostel. Free breakfast of bread, scrambled eggs and fruit was the best I've had in a hostel. Their roof terrace is real nice but closes at midnight sadly. Great mix of people too. Ta

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
20 Lut 2017
9.4

Super hostal bien située, avec une très bonne ambiance. Bon petit déjeuner, café et thé en libre service toute la journée. La terrasse est vraiment agréable. Seul bémol, la taille de la cuisine. Je recommande sans hésiter.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Lut 2017
9.7

Me encantó todo, los chicos de la recepción super amables y divertidos, predispuestos y cordiales. El ambiente muy lindo, el desayuno es bueno, las habitaciones son grandes y tienen candado, me parecieron muy lindas y seguras. Lo más importante, por las noches es silencioso y se puede descansar Volvería sin dudas.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
15 Lut 2017
9.7

Great hostel with comfy beds and a good location. The staff were friendly and informative. There are nice common areas to relax and hang out in.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Lut 2017
9.7

Super ! Auberge très agréable, super terrasse pour des petites soirées posées ! Lit confortable, grand coffre pour mettre les bagages avec un cadenas. Petit déjeuner complet. Super ambiance

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
13 Lut 2017
10.0

Maybe my favorite hostel ever. The location puts you steps away from Plaza Sotomayor, smack in the middle of some of the best of Valparaiso. The facilities are clean and spacious. Rooftop is a great space to hang out. Building is secure as is the luggage room.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Lut 2017
8.6

I stayed there only for two days; I ran out of things to do in Valparaiso. It is a very secure and good hostel. I'll highly recommend it.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
11 Lut 2017
8.9

Great hostel with little touches that make a big difference - butter at breakfast, unlimited tea and coffee, big and comfy beds, etc. Bathrooms can get a little dirty but overall a great and sociable place to stay!!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
3 Lut 2017
8.6

Nice hostel. Good location just at the bottom of the most touristy cerros. Roof terrace is great to relax. Decent breakfast and good value for money.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • funkychilli
  • Australia, Kobieta grupy, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 20 Recenzje
1 Lut 2017
8.9

Po has a great vibe, especially the giant upstairs deck. We also appreciated that they were continually trying to improve the hostel as they were installing new, better beds in the rooms whilst we were there. Great location, next to a wine shop and across from the best empanadas in town. Eggs and bananas for breakfast as well as the usual! The only downside was that we had a new staff member check us in and she gave us all the wrong information about our payment and room which was annoying.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.