Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.2
Znakomity 246 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 8.9
ZAREZERWUJ
9.2
Znakomity 246 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 8.9
Hostal Po Located at Urriola 379, , Valparaiso.
Hostal Po
Chile
Valparaiso Urriola 379
92% 246
-33.0409046 -71.6277551
Hostal Po
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Gru 2016
10.0

Easily the best hostel I've stayed at in South America since arriving three weeks ago. It covers every base

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
4 Gru 2016
10.0

Super fijn hostel! Heerlijk dakterras met hangmat en relaxte banken en stoelen in de woonkamer. Hele goeie locatie. Vriendelijke staff en een chill ontbijt! 100% aanrader!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Lis 2016
6.0

The doors to the rooms don't lock. The wifi doesn't reach the rooms downstairs. After spending three nights there my body was covered in bug bites. I went in to take a nap in my room in the middle of the day and was interrupted by construction of beds in my room while I was trying to sleep. Every single shower I took during my stay was ice cold.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
26 Lis 2016
9.4

The hostel is located at the beginning of the upper city, so you don't have to carry all your luggage much up the hill but nevertheless, you are close to go to see the typical colored houses of Valparaiso. The staff was extremely nice and gave us all the information we needed to plan our trip. The beds were comfortable and every bed has an own locker underneath. The rooftop terrace offers a good view and place to chill. But the best thing are the free scrambled eggs for breakfast!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
19 Lis 2016
9.1

El lugar es práctico y está bien ubicado. Los desayunos son buenos. La limpieza de la cocina excelente, a pesar deñ volumen de gente estaba muy bien. Los baños podríam mejlrar. Es un sitio que recibe muchísima gente y se vuelve muy ruidoso, podría mejorar poniendo horarios de descanso para que cocina y salón comedor estén en silencio. Yo estuve en las habitaciones del piso de la cocina y era muy dificil dormir temprano. Estimo que un piso abajo sería mejor. La gente que atiende es divina!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chile, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Lis 2016
9.4

Grato ambiente, juvenil. Recomendable

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
14 Lis 2016
10.0

Great hostel in great location. Bit of a walk from bus terminal (20 mins or so)but worth the walk. Staff very helpful. Atmosphere was great, very relaxing

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
10 Lis 2016
9.1

Really nice hostel, with awesome staff working there. The place, where it is located is perfect for just walking around in the hills of Valpo.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Grupy mieszane, 25-30
  • Obieżyświat
  • 21 Recenzje
4 Lis 2016
10.0

Un très bon Hostel très bien situé! Par contre c'est fermé entre minuit et 7h du mat, attention donc pour ceux qui arriveraient en pleine nuit.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
29 Paź 2016
10.0

Great hostel in a prime location. Staff was always helpful and accommodating. Good base in Valparaiso to venture off or socialize. Highly recommend.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.