Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.0
Znakomity 197 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.4
ZAREZERWUJ
9.0
Znakomity 197 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.4
Hostal Po Located at Urriola 379, , Valparaiso.
Hostal Po
Chile
Valparaiso Urriola 379
90% 197
-33.0409046 -71.6277551
Hostal Po
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Argentyna, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Sie 2016
10.0

Excellent!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
14 Sie 2016
9.7

Amazing place!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • alejandroavila57
  • Meksyk, Mężczyzna, 25-30
  • Obieżyświat
  • 23 Recenzje
29 Lip 2016
8.9

Un buen hostel, solo que las literas son muy viejas y de madera, me toco estar en la litera de arriba y se tambaleaba toda la noche y asi estan todas, una amiga se cayo de la litera y se asusto mucho y prefirio dormir 3 dias en el piso, parecia que se hiban a derrumbar en cualquier momento! ajusten las literas!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
29 Lip 2016
9.4

El hostal es genial con muy buen ambiente, un staff dispuesto a ayudar, limpio, ordenado, con desayuno (con huevos si te despiertas temprano) y una ubicación insuperable. Recomendado.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
25 Lip 2016
9.4

Breakfast at 9am is too late and the wooden beds are really noisy and maybe too small for people taller than 190 cm. Everything else really good, I think.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chile, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Lip 2016
9.4

No había alojado en hostales antes así que no tengo un punto de referencia. Encontré que estaba bien, el precio mas o menos en el rango promedio de lo que vi, pero muy bien ubicado, a los pies de cerros turísticos y en el centro. Todo limpio, camas cómodas, el desayuno bien por el precio supongo. Ambiente buena onda, tienes una terraza y puedes entrar con alcohol pero lo cierran a la medianoche (por mi bien, pero puede que alguien le moleste). Volvería definitivamente.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
16 Lip 2016
10.0

Ótimo hostel, recomendo!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
2 Lip 2016
9.7

Fantastic place to stay in Valpo! The staff was very friendly and accommodating. The atmosphere was awesome and you'll meet travelers from all over the world

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chile, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Lip 2016
10.0

Really nice hostel, nice vibe, good common areas and no so massive so you can really get to meet people. the location is also very good Definitely recommended!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chile, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Cze 2016
9.4

Espectacular Hostal Po! Absolutamente recomendable, la atmósfera es relajada y las personas son muy amigables, un abrazo y de seguro vuelvo!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.