Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostal Plaza San Pedro

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 130 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.3
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 130 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.3

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Lip 2017
10.0

The staff members were extremely friendly and made it feel like such a homely environment. I only stayed for one night but I really felt that the staff members went out of their way to make my stay as comfortable as possible. What I found really interesting is that I had friends who stayed at hotels whilst I was in Spain and from what I have heard and seen, this hostel provided a much better service than hotels.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Lip 2017
10.0

Todo muy limpio y bien puesto. Personal muy amable.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Cze 2017
8.3

Stayed here 3 nights in a mixed female dorm and 2 nights in a private room. Both were great value for money, private room coming with the softest towels and complimentary shower gel & soap just like a hotel. Also had TV and Balcony. Whole place was very clean and staff very friendly and helpful. Was invited to hostel Tapas night on Monday where all the guests got together on the fantastic roof terrace and ate for free and had a great time sharif stories. Nice chilled atmosphere and family run

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Cze 2017
9.7

Hostel muy bien situado en el pueblo, habitaciones y baño super limpio. Me ha encantado el alojamiento.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • benjaminsepulvedac2610
  • Chile, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Cze 2017
5.4

Me echaron por la mañana, solo por qué me atrase en hacer el check out, el tipo fue bastante desagradable

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
3 Cze 2017
10.0

Uno de los mejores hostales en los que he estado, totalmente recomendable, personal encantador, ambiente muy acogedor, habitaciones y entornos muy bien acondicionados.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Maj 2017
7.7

es un hostel muy bonito hubicado a 30 min del centro de marbella en bus, en mi experiencia siempre fui a hostels con habitaciones mixtas pero en este recomiendo habitaciones femeninas, su ubicacion esta bien se puede ir a pie a puerto banus y las playas de san pedro son muy lindas

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • alst8043437
  • Anglia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Maj 2017
9.1

Wonderful place to stay great location.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.