Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostal Plaza San Pedro

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.0
Fantastyczny 112 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 8.0
  • Lokalizacja 7.4
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 7.3
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 7.8
ZAREZERWUJ
8.0
Fantastyczny 112 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 8.0
  • Lokalizacja 7.4
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 7.3
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 7.8
Hostal Plaza San Pedro Located at Calle Juan Ramon Jimenez #21, San Pedro de Alcantara, Marbella.
Hostal Plaza San Pedro
Spain
Marbella Andalucia 29670 Calle Juan Ramon Jimenez #21, San Pedro de Alcantara
80% 112
36.4857023 -4.9883891
Hostal Plaza San Pedro
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Sie 2016
10.0

Loved our stay here San Pedro is a relaxing place to stay and typically Spanish also very near to the glitz and glamour of Puerto banus the hostel has a nice chilled vibe about it its clean and kept nice and tidy excellent rooftop balcony ideal for drinks and friendly and helpful staff

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta grupy, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
21 Sie 2016
9.1

Ostello molto carino e pulito. Bellissima la terrazza sul tetto!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
20 Sie 2016
8.9

It was my second stay at the hostel and I really recommend it! It's a great hostel in a really good location! We really liked all the paintings on the walls which gave each floor as well as room a own character. The staff is really friendly and helpful! We really enjoyed being on the roof terrace all evening and just relax. In general a great experience staying at the Plaza! I'm sure I'll visit again!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Sie 2016
7.4

Recomendable hostal. A 20 minutos en bus del centro de Marbella y 15 de pto banus. Las playas de san Pedro son lindas pero hay q recorrer para hallar una a gusto. Las habitaciones son muy cómodas, se duerme muy bien. Especial agradecimiento a la recepcionista Andrea quien ha sido de mucha amabilidad con todos nosotros.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Belgia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
31 Lip 2016
9.4

👌🏽 super gewoon alles algemeen

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
8 Lip 2016
9.1

Clean and convenient... air conditioning works well and beverage at check in is a nice touch. Bunks in women's dorm are metal, a bit wobbly, and kind of noisy.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Cze 2016
6.3

Relación precio calidad muy mala. Él hostel no es malo pero es demasiado caro para lo que es. Deberían bajar los precios.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Cze 2016
9.1

A very nice family run hostel, great reception with a lot of help provided on arrival. Thanks for having us and thanks for the welcome beer! Hopefully see you again!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • whunumber1fan
  • Anglia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
9 Cze 2016
9.4

Absolutely no complaints about this place. The owner is lovely, very accommodating and welcoming. Rooms are tidy and clean – nice lockable bathrooms in the shared rooms There are some quaint little restaurants / cafés within walking distance and you’re only a 15m taxi away from anywhere you’d need to get to whether that’s a beach, or the main strip in Puerto Banus. Definitely recommend. Cheap as chips too!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
23 Kwi 2016
8.0

Nice hostel some beautiful artwork on the walls not too far from the beach

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.