Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 222 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 8.4
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 8.2
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 222 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 8.4
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 8.2
Hostal Pacios Located at Calle Atocha 28 2nd floor A, , Madrid.
Hostal Pacios
Spain
Madrid 28012 Calle Atocha 28 2nd floor A
88% 222
40.4135450 -3.7020063
Hostal Pacios
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Irlandia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
13 Sty 2017
8.6

The elderly man who runs the hostal is very friendly and helpful. Its a very clean hostel; the location is perfect, right next to play a del sol. The only issue I had here was that there was no facilities such as a fridge to store food but most importantly, the wifi wasn't trustworthy. Sometimes it's fine but once I left the hostel and returned and tries to reconnect, it oftentimes took up to an hour to reconnect to the Internet.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Sty 2017
8.6

Sitio ideal para simplemente dormir/descansar y disfrutar de Madrid el resto del día.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Bułgaria, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Sty 2017
10.0

So good hostal. I like it very much.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Grecja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Sty 2017
8.0

Pros: Location, price, clean & new common bathroom, warm water, central heating (a little warmer than needed), late check -out (12pm) Cons: booked a triple room but ended up having a double and a single, we could hear everything through the walls, late check-in (2pm) The old man didnt speak english but there wasn t much of a need, he just gave us keys and towels and he woke up at 6am when we knocked the door to leave the luggage.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Grupy mieszane, 41+
  • Obieżyświat
  • 34 Recenzje
11 Gru 2016
9.4

It was really nice, had a lift up and down, big rooms, real beds, central heating and a little sink in the room, so all good.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Lis 2016
9.4

Es un hostal bien ubicado, limpio con lo necesario para personas que viajan y no requieren permanecer mucho tiempo en el hostal.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
14 Paź 2016
10.0

Excellent location , it was exactly was I was looking for.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Sie 2016
9.4

It was really cool and the staff was helpful.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.