Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.8
Bardzo dobry 213 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.8
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 7.4
  • Atmosfera 7.2
  • Czystość 7.7
  • Udogodnienia 6.6
ZAREZERWUJ
7.8
Bardzo dobry 213 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.8
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 7.4
  • Atmosfera 7.2
  • Czystość 7.7
  • Udogodnienia 6.6
Hostal Pacios Located at Calle Atocha 28 2nd floor A, , Madrid.
Hostal Pacios
Spain
Madrid 28012 Calle Atocha 28 2nd floor A
78% 213
40.4135450 -3.7020063
Hostal Pacios
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Sie 2016
9.4

It was really cool and the staff was helpful.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
7 Maj 2016
5.7

The place is clean with a good location. I didn't see the staff during 3 days. A guy just gave me the keys when I arrived, and it took less than 1 minute without any explanations... Some noises during the night...

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Kwi 2016
8.6

Destacar el servicio de los empleados y la ubicación excelente.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
31 Mar 2016
7.7

It was freezing cold in our room and the blankets were very thin. Other than that it was a nice place to stay.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
23 Mar 2016
7.7

Estaba todo en orden y limpio. Falta quizas una cocina o algo para hacerse un desayuno o te. Buena relacion calidad precio

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Mar 2016
6.6

Está bien para dormir y poco más

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
18 Mar 2016
6.3

This was a purely functional place to stay, with barely any input or assistance from the staff. The mattress was awful. But if you don't mind such things, the location was great.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Kobieta grupy, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
11 Mar 2016
7.7

Nice place, but they've had troubles with my booking, after all they solved it.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.