Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
6.7
Dobry 127 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.0
  • Bezpieczeństwo 7.3
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 7.3
  • Atmosfera 6.0
  • Czystość 6.5
  • Udogodnienia 5.4
ZAREZERWUJ
6.7
Dobry 127 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.0
  • Bezpieczeństwo 7.3
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 7.3
  • Atmosfera 6.0
  • Czystość 6.5
  • Udogodnienia 5.4

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Izrael, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Mar 2017
5.7

The place is decent. The big problem is the WiFi. It only works in the reception area. So, I had to go out all the time to get a signal. I would never stay there again. When I complained to the owner, he said internet is free, so that is the best he can offer.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Mar 2017
3.1

Es la ideal para hacer una película de torrentees patética ,sucia. Nada q ver con nas fotos qie ver con nas fotos

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Lut 2017
8.0

Hostal in una posizione ottima per raggiungere il centro o visitare i musei e proprio nei pressi della stazione rende di atocha dove partono treni per tutta la Spagna e in cui e presente la metro e lo stazionamento dei pullman comodo per tornare in aeroporto. Il proprietario e una brava persona fa stare tranquilli i propri clienti. Alla fine non vi aspettate un hotel a 5 stelle. C'è l essenziale io ho preso una camera singola privata se dovrò ritornare a Madrid ci tornerò.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
11 Lut 2017
5.7

En primer lugar la habitación apestaba a tabaco, luego no había calefacción, sin contar a los señores de recepción, había una señora que no contestó con buenos modales en ninguna ocasión ... Su trato fue pésimo, además debería haber servicio de desayuno, eso sería muy positivo para crear un "lazo de unión" y así afianzar el trato.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Sty 2017
2.6

Worst hostel ever STAY AWAY

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
15 Gru 2016
9.1

Muy buena ubicación y el personal muy agradable. Es un sitio perfecto para alojarte si quieres visitar Madrid. La única pega es que para entrar al portal hay que llamar al telefonillo y el personal te abre, no tienes llaves de esta puerta.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Lis 2016
8.9

Sehr kleine Zimmer und sehr hellhörig. Tägliche Reinigung der Zimmer. Badezimmer immer sauber. Direkt an der U-Bahn und am Park sowie am Bahnhof. Sehr nettes Personal

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Paź 2016
5.7

El personal atento y demás, pero el precio es desorbitado para lo que es. Te están cobrando básicamente el estar bien ubicado junto al centro de Madrid pero el hostal en sí es bastante normalito, cutre si me apuras.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Wrz 2016
3.4

Lo único bueno del hotel es la ubicación y cerca de Atocha y el dueño que se ve buena gente y el chico encargado porque la chica no se si es de ecuador o asi muy mala persona le pedi un favor y me contesto con groserias y borde y hasta me pidio que me fuera del hotel .lashabitaciones son oscuras sin iluminación muy pequeñas la doble parece individual demasiado catastrófico el colchón se hunde y suena la cama como si se fuera a caer desde luego en la cama doble no pueden dormir dos personas.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Wrz 2016
5.7

La estancia no se hace muy cómoda, colchones. Muy incómodos, el baño compartido no es bueno y sobre todo se escucha todo todo lo que ocurre en el hostal. Calidad precio aprobado justo.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.