Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.0
Bardzo dobry 132 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.7
  • Bezpieczeństwo 7.4
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 7.1
  • Atmosfera 6.1
  • Czystość 7.1
  • Udogodnienia 5.6
ZAREZERWUJ
7.0
Bardzo dobry 132 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.7
  • Bezpieczeństwo 7.4
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 7.1
  • Atmosfera 6.1
  • Czystość 7.1
  • Udogodnienia 5.6

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Mar 2017
3.1

bad place, bad atmosphere reception doesn't speak english at all advice: don't go there !

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
17 Mar 2017
5.7

The place is decent. The big problem is the WiFi. It only works in the reception area. So, I had to go out all the time to get a signal. I would never stay there again. When I complained to the owner, he said internet is free, so that is the best he can offer.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Mar 2017
3.1

Es la ideal para hacer una película de torrentees patética ,sucia. Nada q ver con nas fotos qie ver con nas fotos

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Lut 2017
8.0

Hostal in una posizione ottima per raggiungere il centro o visitare i musei e proprio nei pressi della stazione rende di atocha dove partono treni per tutta la Spagna e in cui e presente la metro e lo stazionamento dei pullman comodo per tornare in aeroporto. Il proprietario e una brava persona fa stare tranquilli i propri clienti. Alla fine non vi aspettate un hotel a 5 stelle. C'è l essenziale io ho preso una camera singola privata se dovrò ritornare a Madrid ci tornerò.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
11 Lut 2017
5.7

En primer lugar la habitación apestaba a tabaco, luego no había calefacción, sin contar a los señores de recepción, había una señora que no contestó con buenos modales en ninguna ocasión ... Su trato fue pésimo, además debería haber servicio de desayuno, eso sería muy positivo para crear un "lazo de unión" y así afianzar el trato.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Sty 2017
2.6

Worst hostel ever STAY AWAY

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
15 Gru 2016
9.1

Muy buena ubicación y el personal muy agradable. Es un sitio perfecto para alojarte si quieres visitar Madrid. La única pega es que para entrar al portal hay que llamar al telefonillo y el personal te abre, no tienes llaves de esta puerta.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Lis 2016
8.9

Sehr kleine Zimmer und sehr hellhörig. Tägliche Reinigung der Zimmer. Badezimmer immer sauber. Direkt an der U-Bahn und am Park sowie am Bahnhof. Sehr nettes Personal

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.