Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.4
Bardzo dobry 148 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.5
  • Bezpieczeństwo 7.9
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 7.5
  • Atmosfera 6.5
  • Czystość 7.0
  • Udogodnienia 6.7
ZAREZERWUJ
7.4
Bardzo dobry 148 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.5
  • Bezpieczeństwo 7.9
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 7.5
  • Atmosfera 6.5
  • Czystość 7.0
  • Udogodnienia 6.7

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Lip 2017
7.4

Very basic accommodations- room very small but sufficient. Bathrooms super clean! My only complaint was heavy smell of cigarette smoke in hallways. Good location near train and metro stations.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Cze 2017
8.0

En general la atención buena las personas muy amables; la ubicación excelente. puntos en contra: estuvimos dos noches no hicieron aseo al cuarto, las toallas de baño eran muy pequeñas eran para las manos y no para cuerpo.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Cze 2017
5.1

El baño no está dentro de la habitación, que es pequeña y claustrofóbica. Las sábanas, aunque lavadas, tenían manchas y quemazos, olía a tabaco, las paredes estaban muy sucias. El baño y la pila estaban muy limpios. La presencia del personal era descuidada, aunque la persona que nos atendió fue atenta y amable con nosotras. Y el piso es como un laberinto, estrecho y sin salidas de emergencia o indicaciones que te permitieran salir cómodamente si ocurre algo como un incendio, eso es lo peor

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
1 Cze 2017
8.6

Sehr ruhige Lage In der Nähe vom Bahnhof gelegen Völllig ausreichend für paar nächte Guter Preis

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Maj 2017
9.4

Klein aber fein! Ich hatte keine großen Erwartungen an Hostal Mundial, bis auf eines.. Sauberkeit! Mir war es wichtig, dass es sauber ist und das war es auf jeden Fall. Jeden Tag wurde es super gereinigt als würde ich erneut einchecken. Preis-Leistung TOP! Sauberkeit TOP! Freundlichkeit TOP! Immer wieder gerne.. Danke!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Maj 2017
8.0

Buen lugar para quedarse una noche, yo tenía que tomar un tren al día siguiente y por eso lo elegí. El personal es muy amable, siempre dispuesto a ayudar. El baño y la habitación estaban muy limpios.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • elisasala19876475
  • Włochy, dwójka, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Maj 2017
9.7

Posizione ottima personale molto disponibile 24 h e molto pulito. Abbiamo passato un soggiorno molto piacevole ci tornerei di sicuro.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Kwi 2017
8.3

Ofrece lo que promete

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Kwi 2017
10.0

Hostal perfecto para pasar la noche, ni más ni menos. Gente agradable, habitación aseada y baños impecables. Un acierto en pleno centro de Madrid.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Mar 2017
3.1

bad place, bad atmosphere reception doesn't speak english at all advice: don't go there !

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.