Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.0
Bardzo dobry 107 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.7
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 7.0
  • Atmosfera 5.6
  • Czystość 6.0
  • Udogodnienia 6.0
ZAREZERWUJ
7.0
Bardzo dobry 107 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.7
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 7.0
  • Atmosfera 5.6
  • Czystość 6.0
  • Udogodnienia 6.0
Hostal Mundial Located at Paseo Santa Maria de la Cabeza, 3, , Madrid.
Hostal Mundial
Spain
Madrid Madrid 28045 Paseo Santa Maria de la Cabeza, 3
70% 107
40.4064834 -3.6941869
Hostal Mundial
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
1 Lip 2016
4.3

The place reeked of tobacco smoke as they seem to allow smoking in the rooms since there was an ash tray on the night stand. The bed was too small for 2 people and the blankets were stained. The whole place was very outdated. The staff hardly spoke English but seemed friendly. Location was very close to Atocha station. We ended up leaving right away and checked into the Marriott hotel down the road.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • erTrabubu
  • Hiszpania, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
30 Cze 2016
7.1

Es justo lo que pagas, y es barato. Así que no esperes servicios como en los NH que hay alrededor.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
14 Cze 2016
6.3

- Das WLAN war so schlecht, dass ich nicht einmal meine E-Mails checken konnte (also im Prinzip nicht existent). + Ich hatte erst ein Raucher-Zimmer, konnte aber ohne Probleme, auf mein Nachfragen hin, in ein Nicht-Raucher-Zimmer umziehen.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Maj 2016
6.3

Molto comodo come posizione, il resto é un ostello non vi aspettate camere fantastiche e pulizia da hotel. Se volete un ostello a Madrid questo è un ottima idea per alloggiare

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Maj 2016
7.4

It was nice and clean and they were always there to get the door. The wifi was pretty terrible. It was in a good spot, right next to the train station and 2 metro stations. I speak pretty much only English but I got by. The staff seemed, tired to put it delicately. But as a first time hostal user I was pleasantly surprised by the whole experience.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
28 Kwi 2016
5.7

You will be safe here and the location is PERFECT if you need to catch a train out of Atocha - it took me just two minutes to walk across the street to catch my 6:30am train. That said, it is kind of gross after. For the price, a single room was awesome, but they allow smoking in the rooms because it smelled very strongly of smoke, the bed of B.O. Also, dude in the next room over may has well be snoring in my room, and the desk clerk had their TV down the hall up super loud until 12am.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Kwi 2016
4.6

Cualquier parecido de las fotos con la realidad es mera coincidencia. Lo único bueno que tiene es la ubicación. Se oye todo, TODO lo que pasa en el edificio. El volumen del timbre de la puerta de la calle se oye como si estuviera en la habitación, las cañerias, las TV de otras habitaciones... etc. La habitación huele a tabaco incluso dejando la ventan abierta todo el día. Mobiliario viejo. Relación calidad precio muy mala.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
10 Kwi 2016
8.6

Es un Hostel muy limpio, lo limpian durante todo el día. Una de las habitaciones que daba a la calle era muy ruidosa pero no dudaron en cambiarme a otra habitación. En esta habitación olía mucho a humo de tabaco pero no era tan ruidosa. Me devolvieron la última noche porque no iba a dormir dentro de ella en general esta ok.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • amirazaiter4931
  • Francja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
9 Kwi 2016
8.9

Hôtel bien situé a 200m du metro Atocha .differents restaurant tout autour , en face il y a une boulangerie où on peut dejeuner pour 3euro . le personnelle de l'hôtel très sympa . je conseil cet hotel

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Mar 2016
10.0

La chica de recepción "Carmen", quiero recordar fue amable, cariñosa, muy buena atención. Todo muy limpio y un trato excelente. Solo puedo poner una pega: el chico de recepción fue algo borde con mi amiga q también se alojó allí conmigo, no tuvo buen trato con ella. El chico debería practicar habilidades sociales. Por lo demás todo un 10.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.