Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostal Moratin

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.0
Znakomity 440 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 9.8
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 7.2
  • Czystość 9.5
  • Udogodnienia 8.5
ZAREZERWUJ
9.0
Znakomity 440 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 9.8
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 7.2
  • Czystość 9.5
  • Udogodnienia 8.5
Hostal Moratin Located at calle Moratin, 15, 46002 Valencia, Valencia.
Hostal Moratin
Spain
Valencia 46002 Valencia calle Moratin, 15, 46002 Valencia
90% 440
39.4708070 -0.3758110
Hostal Moratin
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
4 Sie 2016
9.4

Really nice small hostel! Location is really good, middle of everything. Friendly staff.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
26 Lip 2016
9.7

Hostal Moratin was awesome. It was great to have a single room and stay on my own for the first time in a while. But the staff are what make it the best. The gentleman who checks you in is such a gem. He spoke the smallest amount of English but it was never a problem as he was very thorough in his explanations any way. All of the staff here are lovely and helpful. The wifi is great, fast and no problems. The location is so close to buses. Metro, restaurants, cafes, fast food etc.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
2 Lip 2016
9.1

Notre séjour a été très agréable dès l'arrivée! Nous avons été accueillis par un jeune homme très sympathique qui parlait bien anglais. L'hostel est très sécuritaire et très propre! Le personnel est souriant et disponible pour nous aider. Je ne vous conseille pas le déjeuner qu'ils offrent pour 2,50€... Cest très cher pour deux rôties au pain blanc et un café. Vous pouvez trouver moins cher dans les restaurants avoisinants. Bref, nous sommes très satisfaits !

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
21 Cze 2016
10.0

Great location the two men that Ran the place reminded me of the two old men puppets from the Muppets one was happy when was sad but they made a great team had a great time very clean very safe very, would stay again!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
19 Cze 2016
9.7

This is a great place to stay in an excellent location with very friendly staff. I highly recommend it

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Cze 2016
7.4

Very good location in the city center. Room is small but for a couple of nights i didn't feel it. It looks clean but since there is in an old building need to accomodate with the specific smelling. Good value for money.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Cze 2016
9.7

Il personale e' molto disponibile e l'accoglienza e' stata ottima. La stanza pulita e con l'essenziale per un breve soggiorno.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • eleghidi2963
  • Włochy, Kobieta, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
28 Kwi 2016
8.6

Essenziale ma gradevole. Pulitissimo, personale affabile, posizione straordinaria. Senz'altro da raccomandare

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.