Hostelworld.com
Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 189 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 8.0
  • Lokalizacja 10.0
  • Personel 8.0
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 9.3
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 189 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 8.0
  • Lokalizacja 10.0
  • Personel 8.0
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 9.3
Hostal Martin Located at Calle Atocha 43, 28012, Madrid.
Hostal Martin
Spain
Madrid Calle Atocha 43, 28012
87% 189
40.4133816 -3.7010407
Hostal Martin
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
18 Sie 2015
6.3
Przetłumaczone przez Google

Hostal Martin jest jak hotel z prywatnych pokoi, ale budynek jest dzielona z innymi hostals. Powoduje to trochę niebezpieczne. Słychać głosy, drugiego pokoju i było dużo dźwięku wokół. Personel był miły i pomocny.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Portugalia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Sie 2015
10.0

O quarto era recolhido e acolhedor e não se ouvia barulho, com mesa de cabeceira, cadeira e secretária, guarda-roupa. fizeram-nos as camas e mudaram-nos as toalhas todos os dias! O quarto de banho era ótimo, tinha gel de banho e água quente desde o primeiro dia. O pessoal da recepção era muito atencioso e falava em inglês - coisa rara em Madrid. Localização ideal - fica perto de tudo! Na rua há de tudo a menos de 5 minutos - burger King, mercearias, lojas de conveniência, supermercado, farmácia.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chile, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Lip 2015
6.0

El hotel esta bueno para turístas que van a pasear y conocer (y solo ir a dormir al hotel), es recomendable...

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
7 Lip 2015
9.4

We had a really nice stay at Hostal Martin. We stayed in a private room with an attached bath. The location was great right near a metro station which could get you all over the city and within walking distance there are many great restaurants, night life and shopping. The room was very clean, there is 24 hour staff at the front desk which made us feel safe and the staff was very friendly and helpful. There was a lock box in our room that was 1 euro every time you wanted to lock it. Great place!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Cze 2015
8.3
Przetłumaczone przez Google

Lokalizacja jest najlepsza. Pokój na pieniądze jest bezdyskusyjna. Myślę, że po raz kolejny, jeśli wrócimy do Madrid.Es dobry wskaźnik, że zostały spełnione.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
9 Cze 2015
6.9

We booked this hostel halfway through a 3 week long trip and the main reasons we chose Hostal Martin were location, price, and laundry facilities. The room was ok, very dated and they had no laundry, even though it was listed. They also didn't have a cafe so I don't know why these are listed on their Hostel World page but it should be updated. Otherwise, it was a good location and inexpensive, but would probably choose elsewhere next time.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
6 Cze 2015
6.3

Unlike what was advertised on Hostelworld.com, my room was not air conditioned. It was very hot in Madrid and it was over 80 degrees in the room. The staff told me that they were not allowed by law to turn on the central air in the building before June 15. Even if this is true, they should put that in the hostel description. They could put individual AC units in the rooms - there was one in the hostel office. The wifi was very slow, but I managed to book another room on Orbitz and left.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Polska, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Cze 2015
9.4

Good value for money. I was glad to choose this hostel for my four-night stay in Madrid. Convenient location, near to Atocha rail station, easy to get to Plaza Mayor and walking distance to other tourist attractions. Clean room with an air con unit, approachable staff, free luggage space available after check out.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Cze 2015
10.0

Habitacion siempre muy limpia todo perfecto muy contentos

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.