Hostelworld.com
Ceny
mapa
Recenzje
8.2
Fantastyczny 431 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 7.6
  • Personel 8.4
  • Atmosfera 7.6
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.0
ZAREZERWUJ
8.2
Fantastyczny 431 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 7.6
  • Personel 8.4
  • Atmosfera 7.6
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.0
Hostal Marino Located at Calle del Mar 34, San Antonio, Ibiza.
Hostal Marino
Spain
Ibiza 07820 Calle del Mar 34, San Antonio
82% 431
38.9815315 1.3016376
Hostal Marino
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
3 Lis 2015
9.4
Przetłumaczone przez Google

Niesamowite! Maki wspaniały gospodarz. Nie tak dobre. Uwaga była wspaniała.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
27 Sie 2015
10.0
Przetłumaczone przez Google

To było wspaniałe!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
10 Sie 2015
8.0

Great location, friendly staff! Pool was warm but still fresh (being a smaller pool) We both liked it. Wasn't a noisey hostel so we got some sleep durin the day. Wifi didn't work in our room, but worked good on our balcony so that was fine. Ac was great, stayed nice and cold which was good being in august. Really close to a super market, and 5-10 minute walk down to the clubs, bars, restraunts and shops in San antionio.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Indie, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Sie 2015
4.6

Pictures are deceiving. The owner is a gem and he's very welcoming. Location is poor, would rather stay in playa de bossa if you're out there partying. Bus journeys to the clubs take ages. It's a good property if not for the location.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • clintgrills4212
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 20 Recenzje
31 Lip 2015
7.7
Przetłumaczone przez Google

To miejsce nie jest to, czego się spodziewałem na Ibizie. To jest bardziej zorientowane na rodziny miejsce niż miejsce partii. Poza tym, właściciel był bardzo miły i pomocny, nawet dał mi windy do portu, gdy wyszedłem. Cały personel starał najtrudniej mi pomóc mimo mojego braku znajomości hiszpańskiego. Łóżko było wygodne, a prysznic i klimatyzacja działa dobrze. Do jedzenie / napoje w barze na dole był zawsze dobre i dobre ceny, a jeśli trzymać na tyle długo, personel chętnie daje strzał lub dwa.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
20 Lip 2015
8.6

Great stay and friendly staff. Highly recommend.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Lip 2015
9.4
Przetłumaczone przez Google

Absolutnie niesamowite hostel, kierownik Miki jest bardzo przychylne i jest wielkim atutem. Jedynym minusem jest to, że prysznic był zimny. Inne niż to, polecam ten hostel każdemu!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Cze 2015
10.0

Probably one of the best accommodations I've ever stayed at. All the staff are lovely an so welcoming. I will definitely be coming back!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Cze 2015
9.7
Przetłumaczone przez Google

Pierwsze doświadczenia hostel. Zatrzymaliśmy się tylko na jedną noc, ale z tego, co przeżywamy to było bardzo dobre. Świetna obsługa, ładny basen z tyłu z ładnej okolicy na relaks i odpoczynek. Bar, jak również. Pokój był czysty. TV i AC były świetne!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
11 Cze 2015
6.3

Decent hostel. Nothing great but not too bad either.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.