Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Ceny
mapa
Recenzje
9.4
Znakomity 158 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.8
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 10.0
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 8.8
ZAREZERWUJ
9.4
Znakomity 158 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.8
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 10.0
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 8.8
Hostal Madrid Located at Caller Esparteros, 6, , Madrid.
Hostal Madrid
Spain
Madrid 28012 MADRID Caller Esparteros, 6
94% 158
40.4158976 -3.7054181
Hostal Madrid
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Cze 2016
10.0

Hi, My stay there for the 2 day's were very pleasant ones! I was very amazed how clean the room and washroom were!Nobody could top that!very nice/kind staff as well! No all was really good and top notch!Thanks for everything!I could highly recommend this hostel to friends or people generally speaking! Loved it!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Cze 2016
9.7

My stay at Hostel Madrid was great! The hostel was very clean and the staff is VERY friendly. I missed a bit some interaction with other guests. Even though I wiuld higly recommend it! The location is also a big plus!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • lester2898237
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
17 Maj 2016
8.3

Great location! But the room was really loud, because its next to the reception. If you want to sleep longer, don't stay in room 11.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna grupy, 41+
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
3 Maj 2016
10.0

Perfect location in the middle of the old town. Very convenient for reaching many major points of interest. The staff were very hospitable, the environment was quite pleasing. We had a 2-bedroom apartment with kitchen, so we were able to make our breakfast and have our coffee early without any fuss. I would gladly return to this hotel. I think it might have helped me fall a bit in love with Madrid.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta grupy, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Kwi 2016
10.0

Great value for money. Clean, basic and pleasant plus super central. Staff were very friendly and helpful. I would recomend this place absolutely.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Lut 2016
9.1
Przetłumaczone przez Google

Doskonały stosunek jakości do ceny dla tej lokalizacji.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Sty 2016
9.1

petit hôtel central ,très agréable ,avec ,un très bon accueil ,très propre, a recommander

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
25 Sty 2016
7.7
Przetłumaczone przez Google

Doskonała lokalizacja.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.