Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.5
Znakomity 166 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.9
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 10.0
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.1
ZAREZERWUJ
9.5
Znakomity 166 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.9
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 10.0
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.1
Hostal Madrid Located at Caller Esparteros, 6, , Madrid.
Hostal Madrid
Spain
Madrid 28012 MADRID Caller Esparteros, 6
95% 166
40.4158976 -3.7054181
Hostal Madrid
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
5 Wrz 2016
8.9

Very good place in the heart of Madrid. If you are a solo traveller and want to meet others, perhaps it is not the best place; but for cleanness and localization, the place is graet.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta grupy, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Sie 2016
9.1

El hotel esta muy bien situado, la habitación que nos tocó era muy tranquila y no se escuchaba ningún ruido. Los chic@s de recepción eran muy simpáticos y te explicaban todo correctamente.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
24 Sie 2016
8.9

Perfect location tight beside the plaza del sol and metro station, very easy to get to from the train station. Was very impressed with the facilities for the money. Lovely hotel, lovely staff. My boyfriend had been here before and so i had high expectations but i wamst disappointed

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
14 Sie 2016
10.0

gran hostel, todo valio la pena

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Cze 2016
10.0

Hi, My stay there for the 2 day's were very pleasant ones! I was very amazed how clean the room and washroom were!Nobody could top that!very nice/kind staff as well! No all was really good and top notch!Thanks for everything!I could highly recommend this hostel to friends or people generally speaking! Loved it!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Cze 2016
9.7

My stay at Hostel Madrid was great! The hostel was very clean and the staff is VERY friendly. I missed a bit some interaction with other guests. Even though I wiuld higly recommend it! The location is also a big plus!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • lester2898237
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
17 Maj 2016
8.3

Great location! But the room was really loud, because its next to the reception. If you want to sleep longer, don't stay in room 11.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna grupy, 41+
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
3 Maj 2016
10.0

Perfect location in the middle of the old town. Very convenient for reaching many major points of interest. The staff were very hospitable, the environment was quite pleasing. We had a 2-bedroom apartment with kitchen, so we were able to make our breakfast and have our coffee early without any fuss. I would gladly return to this hotel. I think it might have helped me fall a bit in love with Madrid.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta grupy, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Kwi 2016
10.0

Great value for money. Clean, basic and pleasant plus super central. Staff were very friendly and helpful. I would recomend this place absolutely.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.