Hostelworld.com
Ceny
mapa
Recenzje
8.0
Fantastyczny 608 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 8.1
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 7.8
  • Atmosfera 7.3
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 7.4
ZAREZERWUJ
8.0
Fantastyczny 608 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 8.1
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 7.8
  • Atmosfera 7.3
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 7.4
Hostal Machin Located at Calle Valverde 9, 4, , Madrid.
Hostal Machin
Spain
Madrid Madrid 28004 Calle Valverde 9, 4
80% 608
40.4210536 -3.7020945
Hostal Machin
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
24 Mar 2016
9.4

Quiet, functional hostel, friendly and very helpful staff, unbeatable location, perfect for a couple.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Mar 2016
8.0

Hostal Machin was in a great area and Pedro was super helpful. The hostel was clean and nice inside, but was VERY hot. The other guests were older or families with kids, so not what we were looking for. So beware if you are with friends wanting to chill in your room before going out/coming back late. Also the sink water was DISGUSTING, we should have been told about this issue so that we could be prepared. Besides those issues we had a nice stay.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Mar 2016
8.9

Couldn't tell you much about the hostel because I spent approx 10 mins in it for the time I was there. Beds looked comfy but I didn't sleep there so you'll have find that out yourself The staff were welcoming and offered maps etc

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Mar 2016
9.4

Todo muy bien. Muy buena ubicación, buen trato del personal y la habitación muy cómoda. Muy recomendable y me lo guardo para futuras visitas a Madrid.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Mar 2016
6.9

Really good location, two blocks off of Gran Via, a 5min walk from Puerta Del Sol. Rooms and bathrooms were clean, rooms were bunks and lockers, with a sink which was handy, because there are only 2 bathrooms for the (5?) rooms. The manager seemed grumpy, not too helpful. 1 of our group checked in before the rest, so when the other 3 arrived he did not show us around or tell us the policies, which include strict no guest in room rules and quiet hours. No common area. Some kid screaming at night.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Lut 2016
9.7

El hostal esta sencillo pero muy agradable, las camas son comodas y sobre todo estuvo muy limpio en todo momento. La gente que nos recibió fue muy amable

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
21 Lut 2016
10.0

Es un gran hostel, está muy bien ubicado, sus instalaciones cumplen con las expectativas, es silencioso y limpio.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
3 Lut 2016
10.0

Cumplió mis expectativas,la ubicación perfecta,muy equipado , tienen neveritas en las habitaciones . Personal atento y agradable . Si repito Madrid seguro volvería. Lo recomiendo!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
30 Sty 2016
8.3

The location is close to the metro and also the famous Plaza Sol where the Bear-push-Tree statue is. The room is quite neat and there's a bathtub at the corner of the room which seems strange but not bad at all. :) Would recommend to couple travelers or group travelers.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Sty 2016
5.1

The location of the hostel is wonderful, in the very centre of the city and with 2 tube stations very close. Such a pity that the staff is horrible, i booked a double bed and when we got there they said that the double bed rooms were all booked and that they only had a twin room; they said that we could unite the beds so that it would be a double bed, which is obviously not the same. So i suggest you to find a hostel/hotel in the zone of the Gran Via but not to choose this one!!!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.