Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostal Lili-Patagonicos

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 420 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.8
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 420 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.8
Hostal Lili-Patagonicos Located at Arturo Prat 479, , Puerto Natales.
Hostal Lili-Patagonicos
Chile
Puerto Natales 12345 Arturo Prat 479
87% 420
-51.7196908 -72.4845314
Hostal Lili-Patagonicos
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Lip 2016
9.7

Great people! Great fun! Warm water, breakfast, wifi, bed what more could you need?

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
25 Kwi 2016
9.1

Great hostel, Guillermo is a top boy. Other guy's a bit weird. Bed's have my sore legs in orgasm all night and the kitchen is naughty.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
23 Kwi 2016
9.1

Great place! Damn good beds and staff, the wi-fi wasn't great at all but they had it. The equipment to rent was also quite good!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
20 Kwi 2016
10.0

A dos pasos del centro. Muy buen trato. 100% recomendable

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
26 Mar 2016
9.1

The staff was awesome- very helpful and welcoming. The place has a friendly and laid back vibe and were more than happy to answer our various questions. We also were able to store our bags there for 9 days in between stays while we spent time in Torres. Overall, a wonderful base camp for your adventures!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • usan21
  • Chile, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
26 Mar 2016
8.3

Excellent place, cosy and comfy; staff very friendly and helpful too. 2 blocks away from plaza de armas which makes it perfect for going out for a walk around the city whiteout much effort

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
23 Mar 2016
8.9

Communal areas including sitting area, kitchen and bathroom were kept really clean. Kitchen facilities were good. Nice room and we were able to store bags while we went to Torres deal Paine.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 20 Recenzje
19 Mar 2016
9.1

Good hostel

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
19 Mar 2016
6.9

No bunk beds was a lovely surprise for two tall people. Very comfy beds. Good breakfast. Some staff were a little surly and took their time to warm up but others were lovely. Wifi good, common room was relaxing. They have a rental shop next door. Not far from the main shopping streets.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
17 Mar 2016
7.4

Restés qu'1 nuit, avis mitigé pcq un peu cher p/r à d'autres en ville. Cuisine fermée à 23h Petit déjeuner avec céréales et pain complet le matin, tôt c'est bien Possibilité de laisser ses affaires gratuitement pendant le trek à Torres del Paine : vrai + Douche du bas avec débit très réduit lorsque nous y étions.. se laver les cheveux a été une véritable aventure ! Autre possibilité à l'étage non testée.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.