Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostal Lili-Patagonicos

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.0
Znakomity 459 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 9.1
ZAREZERWUJ
9.0
Znakomity 459 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 9.1

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Kolumbia, dwójka, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Kwi 2017
10.0

Maravilloso lugar. Excelente ubicación. Muy cerca de la plaza, almacenes, casa de cambio, etc. Lo mejor fue el personal que atiende. Berta es una persona maravillosa, muy amable, se nota que ama su trabajo. Nos ayudó todo el tiempo desde el momento de la llegada hasta la salida. El desayuno es buenísimo, fruta, cereales, pan, huevos, leche, yogurt, mermelada, mantequilla y más. Todo prolijo. Las habitaciones cómodas y calentitas. La cocina perfecta para cocinar. El ambiente estupendo.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chile, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Kwi 2017
10.0

Buenísima hostal, muy limpia personal atento y dedicado . Los espacios son muy cómodos, tienen wifi, computadores, tours y todo los implementos necesarios. 100% recomendable.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
9 Kwi 2017
7.1

Stayed here twice, before and after going into torres del paine. Rooms are nice and comfortable, breakfast good enough, location is near town centre and not too far from the bus station and they will store luggage for you. Biggest problem was the noise, especially in the first private rooms downstairs. Really loud especially when people leaving to get the early bus. Staff were friendly and generally OK but they were often missing and it was a bit concerning anyone could walk into the hostel.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Nicolaslf51
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
6 Kwi 2017
9.1

A very nice place located a few blocks from the town center. The staff is good and the beds are amazing. You can rent everything you need for the traditional Torres del Paine Parc. There's a good free breakfast with eggs, bread, butter, cereals, juices, milk, tea, coffee... enjoyed my stay !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Rosja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Kwi 2017
9.4

The hostal is nice but was a lot of rubbish just outside in the street

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
2 Kwi 2017
8.9

The bedrooms are large and clean also the baths. About the breakfast I liked it very much, with a lots of thing to chose and repeat. They have a locker room where can keep the luggages when you go to camping in Torres de Paine.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Nandala
  • USA, Grupy mieszane, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
24 Mar 2017
7.7

Overall, not a bad place to stay, but at the end of the day, nothing special. Our room had a strong smell of damp/mildew, and the en-suite bathroom had a shower which didn't drain very well. Beds are sleepable, but worn and not overly comfortable. The staff, however, were very friendly and they are a wealth of information for trekkers.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
23 Mar 2017
10.0

Very nice place to discover Torres del Paine, great staff, clean rooms, heating, always hot water to shower, perfect kitchen - I would recommend it to everyone!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Mar 2017
8.9

auberge tres sympa avec petit dej de qualite

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szkocja, Kobieta grupy, 31-40
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
16 Mar 2017
8.9

This is a lovely wee hostel. Clean and comfy and the staff were very helpful.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.