Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostal Lili-Patagonicos

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 448 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 9.0
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 448 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 9.0

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
17 Mar 2017
8.9

auberge tres sympa avec petit dej de qualite

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szkocja, Kobieta grupy, 31-40
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
16 Mar 2017
8.9

This is a lovely wee hostel. Clean and comfy and the staff were very helpful.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
15 Mar 2017
7.4

Nice hostel with a good location, two blocks from the centre of town and roughly a ten minute walk from the main bus station. Rooms were spacious and clean. Bathrooms had consistent hot water and showers with good water pressure. The wifi is slow but the same applies for most places in Puerto Natales. Well served by supermarkets and outdoors shops nearby - you're able to rent equipment from the hostel as well. We were able to store our bags whilst we were in Torres Del Paine which was great.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Norwegia, Kobieta, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
2 Mar 2017
9.7

The staff went above and beyond and will help you with research, bookings and everything else that comes to mind. So attentive and sweet! Well equipped kitchen. Breakfast is better than at most hostels (yoghurt, eggs, fruit etc). Equipment rental on site. Plenty of electrical sockets. Fireplace in the common area. Wifi works everywhere, but is patchy like most of patagonia. Everything is thouroughly cleaned daily. Towels are provided Stayed twice and would stay again. Such a nice place!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chile, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Paź 2016
6.6

Simple, limpio, un poco caro

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Paź 2016
7.1

Endroit bien sympa, mais organisation laisse un peu à désirer. Erreurs dans la réservation : on avait réservé une chambre double mais avons eu un twin, pas clair sur le restant à notre charge et une fois que nous avons reglé la veille on nous redemande de payer le lendemain matin,... Dommage car l'endroit est très sympa, bien situé, propre et bien équipé.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 20 Recenzje
23 Paź 2016
7.4

We had really slow internet, otherwise not a bad hostel. The kitchen is pretty small but we didn't cook, so not a problem. Comfy beds, warm shower, not a bad location.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
22 Paź 2016
10.0

Amazing place, staff, atmosphere. Breakfast pretty solid as well! Would gladly stay again if in the area.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Paź 2016
9.4

Excellent breakfast, great rooms, comfy beds

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
11 Paź 2016
8.3

Good if you only want to head out to the Torres and leave your luggage there. Not a hangout hostel, its still under construction. The younger guy is very nice and helpful, the older one is a bit of an arrogant douche.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.