Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostal Lili-Patagonicos

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.0
Znakomity 422 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 8.9
ZAREZERWUJ
9.0
Znakomity 422 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 8.9
Hostal Lili-Patagonicos Located at Arturo Prat 479, , Puerto Natales.
Hostal Lili-Patagonicos
Chile
Puerto Natales 12345 Arturo Prat 479
90% 422
-51.7196908 -72.4845314
Hostal Lili-Patagonicos
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
13 Wrz 2016
10.0

Muy recomendable! Céntrico, camas súper cómodas, buen desayuno, la zona común es muy acogedora y te ayudan en el trekking W. Iván es un crack recomendando las mejores rutas por el Parque Nacional. Berta y Julián hacen una estancia más agradable. Puerto Natales es relindo y en Lili Patagónico se está de maravilla!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Japonia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
14 Sie 2016
9.1

Great value for its budget price!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Lip 2016
9.7

Great people! Great fun! Warm water, breakfast, wifi, bed what more could you need?

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
25 Kwi 2016
9.1

Great hostel, Guillermo is a top boy. Other guy's a bit weird. Bed's have my sore legs in orgasm all night and the kitchen is naughty.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
23 Kwi 2016
9.1

Great place! Damn good beds and staff, the wi-fi wasn't great at all but they had it. The equipment to rent was also quite good!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
20 Kwi 2016
10.0

A dos pasos del centro. Muy buen trato. 100% recomendable

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
26 Mar 2016
9.1

The staff was awesome- very helpful and welcoming. The place has a friendly and laid back vibe and were more than happy to answer our various questions. We also were able to store our bags there for 9 days in between stays while we spent time in Torres. Overall, a wonderful base camp for your adventures!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • usan21
  • Chile, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
26 Mar 2016
8.3

Excellent place, cosy and comfy; staff very friendly and helpful too. 2 blocks away from plaza de armas which makes it perfect for going out for a walk around the city whiteout much effort

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.