Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostal Lili-Patagonicos

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 441 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 8.5
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 9.0
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 441 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 8.5
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 9.0
Hostal Lili-Patagonicos Located at Arturo Prat 479, , Puerto Natales.
Hostal Lili-Patagonicos
Chile
Puerto Natales 12345 Arturo Prat 479
87% 441
-51.7196908 -72.4845314
Hostal Lili-Patagonicos
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Chile, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Paź 2016
6.6

Simple, limpio, un poco caro

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Paź 2016
7.1

Endroit bien sympa, mais organisation laisse un peu à désirer. Erreurs dans la réservation : on avait réservé une chambre double mais avons eu un twin, pas clair sur le restant à notre charge et une fois que nous avons reglé la veille on nous redemande de payer le lendemain matin,... Dommage car l'endroit est très sympa, bien situé, propre et bien équipé.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 19 Recenzje
23 Paź 2016
7.4

We had really slow internet, otherwise not a bad hostel. The kitchen is pretty small but we didn't cook, so not a problem. Comfy beds, warm shower, not a bad location.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
22 Paź 2016
10.0

Amazing place, staff, atmosphere. Breakfast pretty solid as well! Would gladly stay again if in the area.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Paź 2016
9.4

Excellent breakfast, great rooms, comfy beds

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
11 Paź 2016
8.3

Good if you only want to head out to the Torres and leave your luggage there. Not a hangout hostel, its still under construction. The younger guy is very nice and helpful, the older one is a bit of an arrogant douche.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
10 Paź 2016
9.1

Great place, very cozy. Great beds in the dorms. Newer fixtures in bathrooms, probably one of the best hostel showers I've seen. Good rental equipment too if you're planning a trek.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
10 Paź 2016
7.7

This is a great hostel! Rooms are really well heated which is so nice after 5 days on the W trail! :) Kitchen is pretty good, bathrooms are fine & always clean. Brekky is light but totally fine. Decent location a short walk to supermarkets etc. You can also hire gear and leave your bags here, so an awesome base for either side of going into Torres Del Paine.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
8 Paź 2016
10.0

Great place to stay. Staff is accommodating and will help you out if you need it. Bathrooms are in the rooms, which for me is a plus.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • minglaw1518
  • Hongkong, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
5 Paź 2016
10.0

This is the most amazing place I have ever stayed. The bed was soft, the place was really clean, bathroom got lovely hot water. Staff were nice. Location was great, definitely recommend the place

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.