Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.3
Fantastyczny 746 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 8.2
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 7.9
ZAREZERWUJ
8.3
Fantastyczny 746 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 8.2
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 7.9

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
13 Lip 2017
10.0

Muy buen hostel, funcional, cercano, tenía lo necesario para hacer mi estadía placentera.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
10 Lip 2017
6.0

It is hard to rate Laksar as despite securing a confirmed booking 4 days in advance, they overbooked and sent me to their sister hostel. Needles to say after a 10 hour bus ride and having booked tour pick ups to their location, I was unimpressed.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • nvlowensteyn5573
  • Holandia, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
9 Lip 2017
6.9

Laskar is a nice hostel, especially for solo or groep travellers. The hostel has friendly personnel, a nice outside seating area and OK rooms (do not know about dorms). The location is OK: the location to the city center is short but along a darker road. Cleanlyness could have been better: we found hairs in our shower and the water was not as hot as we like for our shower.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
1 Lip 2017
8.9

Would stay there again as the location is awesome; the staff is friendly, and the beds are comfortable. also nice common room area with reasonable rules that balance sleep and partying. a little pricy for no breakfast but all and all a good stay.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
23 Cze 2017
7.1

Los empleados de la mañana y la noche no fueron los más amables del mundo. Llegamos al hostel sobre las 2 de la mañana y nadie nos informo del tema del corte de agua ni de nada sobre el hostel y tampoco a la mañana. El hostel en sí está bien calidad precio. La cerradura de la puerta no cerraba, no se nos pidió pasaporte ni nada. Se nos aviso en el último momento de que no se podía pagar con tarjeta. No hicimos oficialmente ni check in ni check out.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
18 Cze 2017
9.7

Jose the receptionist was brilliant! Really helpful and went out of his way to provide me with anything I needed! Lots of complaints about it only having 2 bathrooms but I never had to wait longer than 2 minutes if I had to wait at all. Great place, would definitely stay here again!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
3 Cze 2017
8.6

Good hostel, cosy and quiet during the night. To walk to the city centre is 7 min which is totally ok! Nice staff

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
27 Maj 2017
8.6

Great hostel with kitchen, comfy beds, nice garden and close to center, good price and wifi, I would definitely stay there again.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chile, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Maj 2017
9.4

Me encanto!! Muy buen hostal para el precio que es, cerca del pueblo, muy simpática la gente y todo muy limpio y ordenado. Podrían tratar que el agua de la ducha saliera siempre caliente y no de vez en cuando, pero el resto perfecto!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Maj 2017
8.0

Os pontos fortes são as áreas comuns, staff e a cama. A localização mais afastada, quartos pequenos, lockers caindo aos pedaços e as camas rangendo são pontos de melhoria.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.