Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.4
Fantastyczny 756 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 8.2
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.0
ZAREZERWUJ
8.4
Fantastyczny 756 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 8.2
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.0

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
17 Sie 2017
7.7

Los recepcionistas son buenísimos, amables siempre, las camas y frazadas excelentes, la ubicación es buena, lo negativo es que sólo cuenta con dos baños para todo el mundo, uno de ellos en el patio, no hay calefacción en ninguna parte, la sala de estar para hacer sociales tiene un sillón individual y dos bancos de madera duros y se apaga la luz a las 0 hs, si uno quisiera hablar hasta más tarde no tiene dónde hacerlo, está el patio pero hace un frío terrible a esas horas.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
14 Sie 2017
8.6

It stayed in another hostel in San Pedro before, and Laskar was definitely better. Francisca is very friendly, very helpful. The kitchen is useful. The wifi is good. The showers are hot. I was in a dorm, the bed was comfy and was warm enough, very appreciable. It was at the entrance, so a little noisy sometimes, but that was ok. Still a good stay.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • nlivings58379
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
20 Lip 2017
8.6

I picked Laskar because it was one of the cheapest options I could find. Everything in Atacama is expensive. The staff were nice and helpful, all you need to do is ask! My shower was always hot, and even though there were only two bathrooms, I hardly ever had to wait for long. Although this hostel is "far" compared to the others, everything in Atacama is within a 5-15 minute walk, so really not a big deal. My only complaint was that my bed (when on the bottom bunk) was very uncomfortable.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Lip 2017
9.7

O Hostel é muito bem equipado: cozinha, banheiro com água quente, área comum sempre limpa. Wi fi funciona muito bem E a staff é o melhor que h´á, sempre dispostos a ajudar com orientações de locais e também curiosidades que os turistas tem. Fomos muito felizes em San Pedro de atacama, em grande parte graças ao Laskar .

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Lip 2017
10.0

Muy buen hostel, funcional, cercano, tenía lo necesario para hacer mi estadía placentera.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
10 Lip 2017
6.0

It is hard to rate Laksar as despite securing a confirmed booking 4 days in advance, they overbooked and sent me to their sister hostel. Needles to say after a 10 hour bus ride and having booked tour pick ups to their location, I was unimpressed.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • nvlowensteyn5573
  • Holandia, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
9 Lip 2017
6.9

Laskar is a nice hostel, especially for solo or groep travellers. The hostel has friendly personnel, a nice outside seating area and OK rooms (do not know about dorms). The location is OK: the location to the city center is short but along a darker road. Cleanlyness could have been better: we found hairs in our shower and the water was not as hot as we like for our shower.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
4 Lip 2017
10.0

Auberge charmante et staff très gentil !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Urugwaj, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Lip 2017
8.0

Buen ambiente, cocina completa y lugar para fuego y parrilla. Los casilleros para equipaje estan afuera y son chicos pero no son necesarios. Termina todo movimiento a las 12 por regla de la casa.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
1 Lip 2017
8.9

Would stay there again as the location is awesome; the staff is friendly, and the beds are comfortable. also nice common room area with reasonable rules that balance sleep and partying. a little pricy for no breakfast but all and all a good stay.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.

×