Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.9
Bardzo dobry 590 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.9
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 8.2
  • Personel 8.0
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 7.5
  • Udogodnienia 7.5
ZAREZERWUJ
7.9
Bardzo dobry 590 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.9
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 8.2
  • Personel 8.0
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 7.5
  • Udogodnienia 7.5
Hostal Laskar Located at Las Parinas 478, , San Pedro de Atacama.
Hostal Laskar
Chile
San Pedro de Atacama Las Parinas 478
79% 590
-22.9082817 -68.1968067
Hostal Laskar
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Brazylia, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Wrz 2016
6.0

On the last day, my shower was very weak and cold. I asked the guy at the counter to check, but he told me that the city was crowded and this happens everytime. Too much people causes low pressure in the water. But in the same day I tried the shower in the shared bathroom and it was perfect. I did not like the last day, but in general the Hostal is ok.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
30 Sie 2016
7.7

We stayed at hostel Laskar for two nights. Alexandra at reception was really welcoming and helpful. The hostel was kept very clean and we always had a hot shower!:) the kitchen had everything you needed with a large fridge to keep your food. The beds were comfortable and we enjoyed relaxing in the area outside. The location is out of town but we liked that and it is only a 5 minute walk into the main town. The only down side was there isn't much space inside to sit when it's cold.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Sie 2016
9.7

Lugar simples mais tem tudo para uma boa estadia voltaria facil para laskar

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chile, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Sie 2016
10.0

Una hostal muy bueno trankilo y muy agradable cerca de todo

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Sie 2016
8.6

El hostal esta bien tranquilo por su ubicacion, duchas siempre caliente, algo importante en el frío San Pedro. Todo lo necesario para poder cocinar, el personal amable y disponible. Pase tres dias muy buenos en este lugar y me hice amigos en el hostal mismo. Recomiendo!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chile, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Sie 2016
8.6

Muy buen lugar, primera visita a san pedro y primera experiencia en pieza compartida, lo unico medianamente reprochable es el aseo de baños compartidos (podrían ser limpiados cn mas frecuencia) en cuanto al personal 3 de 4 son muy simpaticos y agradables, la hubicacion es buena está a 5 mins caminando al centro y tiene 2 almacenes muy cerca. Jamás tuve problemas cn el agua caliente, la cocina esta bien equipada, no hubo problemas de robos, siempre hay alguien en recepcion, buen wifi. 👍🏻

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chile, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Sie 2016
9.7

Muy bueno. Las piezas cómodas, hacen aseo (bien hecho) todos los días. Muy cerca del centro, unas 4 cuadras aproximadamente. Cocina bien equipada. El personal muy buena onda, amable y preocupados de que todo salga perfecto. Contraté los tours que ofrecía el hostal y no tuve ningún problema. 100% recomendable.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
10 Sie 2016
8.6

Nice hostel in San Pedro outside of the center (less than 10min walk), clean, comfortable, with hot showers and very good wifi. Quite atmosphere good to relax. Only problem just two bathrooms sometimes have to queue but I will still recommend this hostel.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
5 Sie 2016
10.0

Excelente lugar para ficar em San Pedro, os funcionários são receptivos o lugar é limpo e fica muito próximo de tudo!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • carlosanibarromontero2733
  • Hiszpania, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Obieżyświat
  • 31 Recenzje
4 Sie 2016
7.7

zona muy tranquila, para descansar

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.