Hostelworld.com
Ceny
mapa
Recenzje
8.1
Fantastyczny 661 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 7.9
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 7.9
  • Udogodnienia 7.7
ZAREZERWUJ
8.1
Fantastyczny 661 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 7.9
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 7.9
  • Udogodnienia 7.7

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Francja, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Lut 2017
10.0

Hostel très agréable, nous avons été très bien accueillis. L'ambiance y est vraiment paisible, des voyageurs peuvent discuter sur la terrasse intérieure mais nous n'avons pas été dérangés par le bruit. Propreté impeccable ! Proche de petits supermarchés et à 5/10min à pied de la place principale de San Pedro de Atacama.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
8 Lut 2017
9.1

We had a wonderfull time. Camila and the staff were very helpful. They had barbecue for those who wish to join and we could have the quiteness in our room to rest and be ready for all the early tours.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Lut 2017
8.9

Laskar has a great Atmosphere and super nice staff. It offers everything a backpacker needs and satisfies in every demand. Nothing too special but all worth its money.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
31 Sty 2017
9.7

Recomendo muito! A cidade é bem pequena, assim, mesmo que não seja exatamente no centro, o hostel fica a apenas 5 min de caminhada. Staff muito solicita, boa cozinha, banheiros, wifi e camas.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
27 Sty 2017
7.7

The bedroom (with six beds) was very hot, altought for SP de Atacama. There was just one fan for the whole room. The kitchen was well equiped, but there were just 2 bathrooms for the whole hostel, wich was pretty annoying.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
16 Sty 2017
7.4

Nice hostel with a good patio to chill out and eat. Staff is helpful and nice. Kitchen is well equipped, recommended for a good stay in San Pedro!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
9 Sty 2017
7.7

Nice, clean, small hostel. Not in the town center, but a very close walk as well as a close walk to the bus terminal. Quaint common areas, but while I was there, there didn't seem to be a lot of interaction between travelers. Only 2 bathrooms, but they were always clean. Pleasant staff. Not really anything going on there, but it's a nice place to stay in a quiet neighborhood.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
5 Sty 2017
8.6

O hostel é bom e arrumado, mas um pouco longe do centro (não tanto, só umas 4 quadras). Dá para encontrar hostels da mesma qualidade mais perto da praça/calle caracoles.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 20 Recenzje
5 Sty 2017
9.1

Good hostel, helpful staff, no complaints here!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
2 Sty 2017
7.7

Nice hostel. Really chill and relaxed. The kitchen was fully stocked, and always in use. Beds were comfortable enough. Good for budget travel.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.