Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.7
Bardzo dobry 581 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.7
  • Bezpieczeństwo 7.9
  • Lokalizacja 8.0
  • Personel 7.9
  • Atmosfera 7.7
  • Czystość 7.3
  • Udogodnienia 7.1
ZAREZERWUJ
7.7
Bardzo dobry 581 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.7
  • Bezpieczeństwo 7.9
  • Lokalizacja 8.0
  • Personel 7.9
  • Atmosfera 7.7
  • Czystość 7.3
  • Udogodnienia 7.1
Hostal Laskar Located at Las Parinas 478, , San Pedro de Atacama.
Hostal Laskar
Chile
San Pedro de Atacama Las Parinas 478
77% 581
-22.9082817 -68.1968067
Hostal Laskar
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Sie 2016
8.6

El hostal esta bien tranquilo por su ubicacion, duchas siempre caliente, algo importante en el frío San Pedro. Todo lo necesario para poder cocinar, el personal amable y disponible. Pase tres dias muy buenos en este lugar y me hice amigos en el hostal mismo. Recomiendo!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chile, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Sie 2016
8.6

Muy buen lugar, primera visita a san pedro y primera experiencia en pieza compartida, lo unico medianamente reprochable es el aseo de baños compartidos (podrían ser limpiados cn mas frecuencia) en cuanto al personal 3 de 4 son muy simpaticos y agradables, la hubicacion es buena está a 5 mins caminando al centro y tiene 2 almacenes muy cerca. Jamás tuve problemas cn el agua caliente, la cocina esta bien equipada, no hubo problemas de robos, siempre hay alguien en recepcion, buen wifi. 👍🏻

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chile, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Sie 2016
9.7

Muy bueno. Las piezas cómodas, hacen aseo (bien hecho) todos los días. Muy cerca del centro, unas 4 cuadras aproximadamente. Cocina bien equipada. El personal muy buena onda, amable y preocupados de que todo salga perfecto. Contraté los tours que ofrecía el hostal y no tuve ningún problema. 100% recomendable.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
10 Sie 2016
8.6

Nice hostel in San Pedro outside of the center (less than 10min walk), clean, comfortable, with hot showers and very good wifi. Quite atmosphere good to relax. Only problem just two bathrooms sometimes have to queue but I will still recommend this hostel.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
5 Sie 2016
10.0

Excelente lugar para ficar em San Pedro, os funcionários são receptivos o lugar é limpo e fica muito próximo de tudo!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • carlosanibarromontero2733
  • Hiszpania, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Obieżyświat
  • 30 Recenzje
4 Sie 2016
7.7

zona muy tranquila, para descansar

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
2 Sie 2016
7.4

Stayed in a private room, which was expensive (like most places in San Pedro de Atacama). A little out of the centre, which made it quiet, but only a 5 minute walk to the main square. Need to pay up front in Chilean pesos, which can be difficult when arriving from Argentina or Bolivia. Shower in private bathroom was hot. The courtyard out the back was really nice to chill out in the afternoon sun.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • pollymillner
  • Anglia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Lip 2016
6.6

The staff were really friendly and helpful buy the dorms were quite cramped and there wasn't room for our bags when the hostel was full. We switched hostel for the second night as we wanted to be more in the centre. This hostel is a bit of a walk out but in the centre there were lots of hostels offering a much better service for the same price or less.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
19 Lip 2016
5.7

Very minimum hostel. 6 Bedroom door was so small...no where to but bags. Lockers are outdoors and one person claimed to have been broken into although I was fine. They don't clean rooms and bathroom is usually muddy and no water during day although they said this is a city issue. Staff are cool but play music loud so can't sleep early...they turned off when asked. No breakfast but they have big kitchen. Good cheap option but wouldn't recommend there are too many other options.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chile, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Lip 2016
10.0

Excelente hospitalidad, limpieza, preocupación, totalmente recomendable. Está solo a un par de cuadras del centro lo cual hace que sea un ambiente tranquilo y ademas por lo mismo los tranfer pasan a buscarte a la hostal. En la misma calle existen 3 negocios para comprar, tiene buena conexión a Internet y computador con impresora. No tengo comentarios negativos.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.