Hostelworld.com

Hostal La Posada Colonial

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 140 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.7
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 7.8
  • Atmosfera 7.5
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 8.2
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 140 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.7
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 7.8
  • Atmosfera 7.5
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 8.2
Hostal La Posada Colonial Located at Paredes S1-49 y Rocafuerte, , Quito.
Hostal La Posada Colonial
Ecuador
Quito Paredes S1-49 y Rocafuerte
87% 140
-0.2262061 -78.5121417
Hostal La Posada Colonial
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
10 Kwi 2016
7.1

L'hôtel est propre mais peu accueillant: très sombre, pas de réelle salle commune. Les propriétaires n'aident pas vraiment si on ne demande pas. Je ne conseillerais pas cet hôtel à des gens voyageant seuls et souhaitant rencontrer d'autres voyageurs.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
30 Mar 2016
10.0

The hostel was very nice and comfortable. The staff was excelllent and the location was surrounded by landmarks, cathedrals and the Andes. There were many nice places to eat or sip coffee and near public transportation. Trolley only cost $0.25 and Ecuadorian currency is the US dollar. If I stay in Quito, I will again book my stay at Hostel La Posada Colonial.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, dwójka, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 20 Recenzje
3 Lut 2016
8.9

Very clean hostel with very large bedrooms (we stayed in private with shared bathroom). The roof terrace is nice with views to the city. The location is excellent if you want to stay in Old Town, it is literally a street away from Last Rhonda and 5-10 minute walk to the main square. We did not use the kitchen, but it was very small, and the atmosphere was more hotel than hostel. Would still definitely recommend if you want to go out and explore the city!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
2 Lut 2016
8.3

This is a really good hostel in Quito old town. The family who run the place are very efficient and friendly. Our room was clean and looked onto a quiet street. The rooms and shared areas are pretty clean and the bathroom facilities are great. I would visit again when in Quito next.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
24 Sty 2016
9.1

Very good location, comfortable and clean hostel. I recommend it.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Sty 2016
10.0

Todo muy bien, hostal muy bonito y tranquilo con opcion de traslado desdel aeropuerto y desayuno rico y barato :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
1 Sty 2016
9.4

We really enjoyed our stay here ...... so much so we added another two days on to our original booking and another on our return from Banos. Location could not be better, hostal security is excellent and room and cleanliness beyond expectations. Staff helped us find our way around Quito and in using local transportation to see the sites, which we greatly appreciated. We definitely highly recommend this hostal.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • pam599033638
  • USA, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Gru 2015
10.0

Lovely place and a great location. The staff is superb!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.