Hostelworld.com
Ceny
mapa
Recenzje
8.0
Fantastyczny 34 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.6
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 6.9
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 8.1
  • Udogodnienia 7.6
ZAREZERWUJ
8.0
Fantastyczny 34 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.6
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 6.9
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 8.1
  • Udogodnienia 7.6
Hostal Kloketen Located at Zenten 626, , Punta Arenas.
Hostal Kloketen
Chile
Punta Arenas Magallanes y Antartica Chilena 6212491 Zenten 626
80% 34
-53.1500000 -70.9166667
Hostal Kloketen
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Niemcy, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Kwi 2016
9.4

Nice hostal, very friendly family, 10 Minuten walk to centre

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
2 Kwi 2016
9.1

It is a very cute mom and pop bed and breakfast kind of place. The rooms are in someone's home but the lady was quite nice and accommodating. The breakfast was great and she was helpful with calling tourist companies. The place is very close to the brewery (Austral) but you have to call a couple days in advance for a tour.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • edujoseph1207
  • Brazylia, dwójka, 25-30
  • Obieżyświat
  • 26 Recenzje
29 Mar 2016
8.9

Very cozy hostel. Comfy beds and nice staff.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Lut 2016
8.6

Sehr freundlich und hilfsbereit, mit Familienanschluss

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
14 Lut 2016
7.7

Good but tired hotel nice view nice staff very good breakfast

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
11 Lut 2016
5.7

Location and atmosphere are bad, the carpet of the room was very dirty, no heating in the room. It seems a standard in Punta Arenas..... Look at the Patagonia B&B on av. España for 5000 pesos more, there is a highly better accomodation.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
2 Sty 2016
9.7

Hostal Kloketen may not look like a hostel at first sight, and it's not. It's a family home, and they have rooms for travelers to sleep in. Me and my boyfriend felt very welcomed by Silvana and her husband, and they will do everything they can to help you out. Our private room was awesome, with a very comfy bed, a TV and even a bathtub. We couldn't have asked for more. The breakfast is good enough and Silvana can prepare your meals for a very decent price. Would definitely stay there again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
30 Gru 2015
6.9

This is someone's home that has been converted to a hostal. Nice family will small children will be hanging around, so not the typical hostal feel. Clean and comphy area. Location is not central, but it's still close to city center.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Grupy mieszane, 41+
  • Obieżyświat
  • 25 Recenzje
17 Gru 2015
9.1

It is more a family home than a hostel and the family is very friendly. The only problem was that it was a bit difficult to find, in the website description the street name is 'Zenten 626' but the full name of the street is 'Capitán José Ignacio Zenteno' 626. So when we asked people in the street where Zenten is, nobody knew and it took us a long time to find the hostel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Gru 2015
4.3

It felt very cheap and not comfortable. Breakfast was terrible.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.